» »

Izbira kolesa

Izbira kolesa

Temo vidijo: vsi
««
9 / 11
»»

jype ::

tt2advanced> ni vsak napou profi kokr si ti..

Jaz nisem noben profi, jaz samo rad kolesarim.

kitewing> Če se pelješ po gozdu kjer je zelo strm spust in še nekaj večjih korenin iz zemlje je sigurno bolj varno biti zapet in ne tvegaš zdrsa čevlja iz pedala. Če ti na takem terenu zdrsne s pedala si v veliko primerih v težvah. Ko si zapet si eno s kolesom...

Drži. Ker tudi veliko bolje lahko upravljaš s kolesom je možnosti za kritično situacijo manj - se je pa treba naučit, kaj vse se da počet s kolesom, ko se te to drži tudi ko odskočiš od tal.

tt2advanced> takoj spluvat človeka pa tud ni lepo od tebe..

Če je cel post eno samo jamranje, si zasluži ostro kritiko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

dolenc ::

Z mtb primernih flatov ne zdrsneš.

Problem spdjev je da omogočajo en kup slabe tehnike, recimo nepravilne skoke, ki vseeno gredo ker pač s pedali dvigneš kolo, nasploh kar se tiče pozicije noge tukaj nekako pozabiš na to, poleg tega da ni nujno da se ti odpnejo v primeru padca, lahko da se ti, stavit pa na to ne moreš. Majo seveda svoje prednosti, zato jih tudi xcjaši vozijo(tud jaz jih)

Ne predstavljam si pravilne tehnike skakanja ko letiš proti Iškem vintgarju mimo Krvavic, se mi je pa že zgodilo, da sem ravno tam odletel čez balanco (in SPDji niso imeli nobenih težav z odpenjanjem) in pristal na nogah.

GamerBoy ::

Ermm danes se peljem v klanc, malo bolj stopim na pedale in bammm odleti levo pedalo ... Doma lepo odšraufam, za silo vzamem pedale iz starejšega bicikla in ko šraufam mi levi noče normalno noter ampak sili postrani ... Zgleda da ko se je staro pedalo odtrgalo je nekako uničilo tudi navoj, čeprav je tist želez ostalo notri in sem ga sam odšraufal šele doma relativno brez težav. "Nova" pedala so 100% vredu, ker na staro kolo se lepo šravfajo noter in tudi prejšni vijak(od starega pedala) ki sem ga odšravfal gre noter na isti način (postrani). Je možno, da to kak servis še poštima al se morem pripravit na nove gonilne ročice ?
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

dolenc ::

Jype ti si prava ninja

Potrjujem - vozniki in pešci me vsekakor ne vidijo.

Aston_11 ::

Ti je pojelo navoj od gonilke in še kaj zraven - edino če nanašaš na novo kovino noter, vendar boš pri tem pregrel pedal in nato šel po novega.

Ninje - to bo verjetno tisti teorem, ko vidiš srno, potrdi obstoj ninje, ko vidiš roza srno, tudi potrdi obstoj ninje, ko vidiš ninjo, pa potrdi, da ninje ni bilo. V glavnem moraš videti ninjo, da ninje ni. Vse ostalo pa potrjuje obstoj ninje.

kitewing ::

dolenc je izjavil:

Z mtb primernih flatov ne zdrsneš.

Problem spdjev je da omogočajo en kup slabe tehnike, recimo nepravilne skoke, ki vseeno gredo ker pač s pedali dvigneš kolo, nasploh kar se tiče pozicije noge tukaj nekako pozabiš na to, poleg tega da ni nujno da se ti odpnejo v primeru padca, lahko da se ti, stavit pa na to ne moreš. Majo seveda svoje prednosti, zato jih tudi xcjaši vozijo(tud jaz jih)

Glede potuhe se čisto strinjam s teboj, ampak je pa res, da se zaradi tega večkrat izvlečeš iz težke situacije, kar je tudi prednost. Če imaš pravilno nastavljene se vedno odpnejo. Na XC tekmi ne najdeš tekmovalca z fleti. Verjetno je tudi čudovit občutek ko noga zdrsne iz fleta in po možnosti z nogo podrgneš po pedalu. To se mi je zgodilo na monociklu. 10cm oljupljena koža na nogi.

tt2advanced ::

jype je izjavil:

tt2advanced> ni vsak napou profi kokr si ti..
Jaz nisem noben profi, jaz samo rad kolesarim.

nism napisala, da si profi, napisala sm da si napou profi.. al si al nisi.. ni te..;)
pa za primere ti lahko naštejem kdaj se spdiji ne odpenjajo, pa zato ne rabim nekih fizikalnih teorij pa filozofiranja o odpenjanja spdjev..
na mestu, k ni treba odpenjat pedal pa stopt iz bicikla - bam sam dol padš.. pa na korenini k ti odnese kolo navkreber, si skup s kolesom, sam položi te.. pr hitr blokiranju diskov, te ne odpne - ponavad ti še hujš odpne en pedal, ampak te sam če maš srečo vrže na balanco, če ne, sam štanga med nogami.. ovink mal pr prehitri hitrosti polagaš, k te odnese te odnese počes, z kolesom vred.. pa maš lahko u nogah miljaužente milj pa te pr objestnosti vseen vedno kej presenet - tu pa tam..to se ne dogaja pogost seveda, lahko da sm jst sam štor mal..
What Else Is There?

Zgodovina sprememb…

men osebno je včasih bolš v keri situaciji da si ne odprm sploh spdja.. preprčiš kakšnen težji padec, sicer nerazumljiv sam that's the way we ride.. ampak jype.. teb je to težko razumet, če nisi še nkol profesionalno furu xc-ja.. i suppose
What Else Is There?

Ko boš imela malo več km z SPD-ji, se boš čudila, da si to napisala. SPD-je čist podzavestno odpejaš in pripenjaš. Začetniki se res radi zvrnejo s kolesom ko se ustavijo in se pozabijo odpet. Sam še nisem padel zaradi SPD-jev sem pa zaradi drugih napak...

30.6. bo v Kamniku mednarodna dirka "16.Kamniški kros 2013", ki bo tudi vredna ogleda. Če koga zanima, kako najboljši vozijo po koreninah, spustih in vzponih... http://www.prijavim.se/calendar

sej ne padš zarad pedal - joj.. sploh ni point to kle.. kr brez spd sploh ne znam furat bajka..
na kamniškem krosu sm že doskrat tekmovala in mi je bla proga zlo ql.. ;) u tistem koncu mi je bla najbolj zajebana tekma u tuhinju
What Else Is There?

Zgodovina sprememb…

tt2advanced je izjavil:

sej ne padš zarad pedal - joj.. sploh ni point to kle.. kr brez spd sploh ne znam furat bajka..
na kamniškem krosu sm že doskrat tekmovala in mi je bla proga zlo ql.. ;) u tistem koncu mi je bla najbolj zajebana tekma u tuhinju

Misliš tekmo na Ravnah v Tuhinju?

K0K0 ::

Ermm danes se peljem v klanc, malo bolj stopim na pedale in bammm odleti levo pedalo ... Doma lepo odšraufam, za silo vzamem pedale iz starejšega bicikla in ko šraufam mi levi noče normalno noter ampak sili postrani ... Zgleda da ko se je staro pedalo odtrgalo je nekako uničilo tudi navoj, čeprav je tist želez ostalo notri in sem ga sam odšraufal šele doma relativno brez težav. "Nova" pedala so 100% vredu, ker na staro kolo se lepo šravfajo noter in tudi prejšni vijak(od starega pedala) ki sem ga odšravfal gre noter na isti način (postrani). Je možno, da to kak servis še poštima al se morem pripravit na nove gonilne ročice ?

Verjetno je treba it sam enkrat z navojnim svedrom čez. Tega bi moglo met vsi boljši serviserji koles. V kolikor bi bil navoj popolnoma zjeban, se lahko vstavi nov vložek (20€).

win64 ::

Kupujem treking kolo. Pomembno pri kolesu mi je geometrija(kar moram tako ali tako prej preizkusiti) in dober pogonski sistem(da ni zatikanja pri menjalniku). Zavore in sprednje vilce niso tako pomembne. Okvirna cena tam do 700€. Kaj predlagate?

oemdzi ::

Že v eni temi sem napisal, ampak da tam ne smetim bom vprašal še1x tukaj, tokrat malo bolj obširno :

Kupujem cestno kolo, za tam 200-300 eur (raje manj), torej rabljeno.

190cm, gledam pa tale 2:

http://www.bolha.com/rekreacija-sport/k...

in

Skrbi me edino, kako je s prestavami v klanc,oz da ne bo preveč trdo. Sam sem navajen neke večje klance vrteti v 1 oz 2. na gorcu. Če je pomanjkanje vmesnih prestav v klanec ni panike(bom pač v mehkejši vrtel), samo zanima me kakšna je najlažja prestava na cestaku v primerjavi z gorcem ? Da ni slučajno nekaj ekstra pretrda v primerjavi s prvo na gorcu.

edit:

http://www.bolha.com/rekreacija-sport/k... všeč mi je , da ima 3 zobnike spredaj :)
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oemdzi ()

oemdzi> Skrbi me edino, kako je s prestavami v klanc,oz da ne bo preveč trdo.

Bistvo specjalke je, da nimaš možnosti bit len (in ne moreš mlinčkat v klanec). Goni se stoje in hitro, ko ne gre več se gre pa naprej peš. Če potrebuješ triplo, potem raje kupi treking kolo z malce širšimi 622 gumami - na 6 barih bo šlo dovolj hitro po ravnem in na komot v klanec, pa še lažje si boš privoščil zapeljat po kakšnem šodru.

Vem, samo kondicija trenutno ne dopušča, da bi skos gonil na polno oz vsaj v klanec ne (speljal bi verjetno skoraj vsakega na začetku vožnje, samo potem bi bil gotov) recimo po zmerno ravnem (nekaj manjših hribčkov) 55km, sem odpeljal pa sem bil kar izmučen, ne pa tako zelo, da drug dan nisem šel na klasično tudi 25km tudi zmerne ravnine.

Mi ja pa cilj taka vožnja, ki jo omenjaš ti. Kupujem ga pa zato, ker je stari gorc pač star in vse heca od prestav, bremz do gonilk, no pa tudi zadnje čase se samo po cesti peljem in bi rabil nekaj bolj hitrega .... Vglavnem kupujem nekaj s čimer se bom lahko potem kasnej ko malo bolj natreniram peljal normalno po cesti in da ne bom potem kupil trekinga in kasneje čez leto dni zgruntal, da v resnici rabim cestaka :P

Torej kakšno je najlažje prestavno razmerje specialke proti gorcu, dosti bolj na hard ?

Potem si kupi takega s triplo, ali pa vsaj kompaktno gonilko (triple so ponavadi 53/39/30, kompaktne 50/34, klasične 53/39).

Sčasoma, ko nabildaš noge, postane mali sprednji verižnik odveč in pač ne prestavljaš nanj - še vedno pa lahko kdaj pride prav (in če ga nimaš si pač prisiljen cikcakat al pa pritiskat ko manijak).

Aja, ja, je bolj na hard - na gorcu imaš zadaj običajno 12-32, spredaj pa 48/32/24, na specjalki pa zadaj npr. 11-25, spredaj pa 53/39 (tako imam jaz).

Zgodovina sprememb…

Blinder ::

24:32 pride 0.75, 39:25 pride 1.56; tale specialka ima za duplo in čevap dolgo prvo prestavo v primerjavi z gorcom.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Ampak je tudi več kot 3 kile lažja, nudi praktično neobstoječ kotalni upor in omogoča takšno držo, da med plezanjem učinkovito uporabljaš obe nogi in obe roki.

Heh, noge imam še najbolj nabildane od vsega, ampak je teža problem :) Še enih 15kg moram dati dol, 12kg sem jih pa že in se opazi v klanc, da sem manj zasopihan :)

Se pravi, da tisti 2x7 je praviloma dosti težje za gonit v hrib kot gorca ? Pa da ne bo pomote, saj tudi na gorcu znam kak km klanca v 7-14 odpelat, samo ko se tura bliža koncu moram poseči po 1. prestavi če želim kaj nog prišparat za drugi dan :) Saj ne da zabušavam samo ko je puls čez 170 pač moram skrbeti za dravje in zmanjšati napor ter dati v prvo, pa čeprav na momente izgledam kot penzioner.

Kupi tistega scotta s triplo - tako boš imel vse, kar potrebuješ. Edini minus triple je, da nekateri mislijo, da ljudje s triplami niso pravi moški (pa da je običajno malce dražja, če kupuješ nov bicikl).

Jaz sem gledal youtube, ko je tip pljuval čez vse ki imajo spredaj več kot eno gonilno os :) Če bi me pa preveč skrbelo kaj si drugi mislijo, pa ne bi sploh kolesaril :))

Zgodovina sprememb…

Ja, eni majo itak samo 48 spredaj in 16 zadaj in s tem prevozijo vse.

Hmm kaj pa tale, res je 2x7, samo piše da je primeren za začetnika.

Scottov je ok, le vizualno deluje star. No saj videz kolesa mi ni tako noro pomemben. Še najbolj mi je všeč tisti rdeči merida za 255 eur, samo bom videl kakšne odgovore dobim od prodajalcev.

Ja prestave bi pa moral očitno probat, ker mogoče bi bilo ok tudi 2x7

"Razmerje zobnikov klasično" se sliši, kot da je precej težko vozit v klanec, če si vajen višjih prestavnih razmerij.

Leprechaun ::

Kaj menite o tem?

(vidim, da je ta tema bolj aktivna :) ).

Zgleda povsem spodoben hardtail, cena je sicer visoka, a če je res vse tip-top je to še vedno znatno ceneje od primerljivega novega bicikla.

Meni se trenutno najbolj dopade :) 3 verižni, solidnega videza oz. izgleda ohranjen

p.s. to "čudo" na pedalih se da verjetno zamenjati z navadnimi pedali, ki pašejo na MTB ? Ker kolesarim z navadnimi supergami

Zgodovina sprememb…

Preveri velikost, sicer pa tudi OK.

Sem poklical, pravi da 58. Pa plašče menjat :) Bom vidu kako sem z budgetom :D ker potem še pride kakšna torbica na vrsto, da dam notr rezervno zračnico pa pumpo pa smo kmalu že skoraj na dodatnem stotaku.

Zgodovina sprememb…

Plašče in take malenkosti se splača iz tujine naročit: http://www.bike24.com/p238984.html

To najbrž ni primerljivo z tistim BMC-jem (ob predpostavki, da je tip top)?

Tole mi je tudi všeč, samo kaj ko je ljudem težko napisat velikost...

ejnita> To najbrž ni primerljivo z tistim BMC-jem (ob predpostavki, da je tip top)?

Največ je odvisno od načina uporabe. Če je kolesar težak in vozi po zahtevnem terenu, bo z boljšim biciklom znatno manj težav.

Za "običajno uporabo" (recimo do 150 km na teden po urejenih poteh in brez norenja gor ali dol) med temi tremi ne bo opaznih razlik.

Pa v tem razredu - do 600€ je bolje vzeti disk ali v break? ( leti na tale model http://www.veb-company.si/izdelek/3595/... ).
Aja pa za tiste, ki smo tam 193cm pa cc 100kg je bolje 26,28 ali 29 (za 29 sem bral da ni najbolj prijetna za vožnjo po klancu navzdol z ostrimi ovinki? ).
Sam delam nekje 120-150km na teden, večinoma klanci (tam v povprečju 6-7% naklona) in spusti (tudi kakšna gozda pot, downhill ampak prevladuje urejena asfaltirana pot), z skoraj nič ravnine (kaj češ Pohorje ;)).

Če si 100 kil je bolje kupit XT opremo. 29" še nisem vozil, tako da pojma nimam, pravijo pa itak vse živo. Za 26" vem da je OK za po terenu, kot ga opisuješ.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

p.s. to "čudo" na pedalih se da verjetno zamenjati z navadnimi pedali, ki pašejo na MTB ? Ker kolesarim z navadnimi supergami
To "čudo" so, če prav vidim, navadne košarice, ravno za tiste, ki kolesarijo z navadnimi supergami. Lahko pa jih tudi snameš.

O.

jype je izjavil:

Če si 100 kil je bolje kupit XT opremo. 29" še nisem vozil, tako da pojma nimam, pravijo pa itak vse živo. Za 26" vem da je OK za po terenu, kot ga opisuješ.

Nekako se sedaj odločam med:
http://rogosport.si/index.php?b=537&o=d...
(SRAM x9 je na nivoju deore xt?)
http://rogosport.si/index.php?b=537&o=d...

Tale BMC ima verjetno najbolj kakovosten okvir ter vilce, ostalo so pa najbrž nekje na enakem?
Kateri izmed teh se am zdi najboljši za svoj denar? (ali pa mogoče kakšna alternativa)?

Lep pozdrav

Tile rogošport se mi zdijo sumljivo poceni, zagotovo so za pogledat. Sram X.9 naj bi bil načeloma isti rang kot XT in ni slaba oprema, ostale opreme pa niti ne poznam, tako da bo moral odgovoriti kdo, ki ima z njo že kakšne izkušnje, zagotovo pa je vsaj vilica nižjega ranga kot pri tistem BMC.

Kaj pa pravite o trgovinah z rabljenimi kolesi, so cene ok ali so preveč zasoljene ?

Bom pa razmislil tudi o treking možnosti. Žal sem take narave, da se hitro odločam in brezglavo hitim, bom zdaj probal vsaj en nakup umirjeno speljat, da ne bom na koncu res rinu specialko v vsak večji/daljši klanc :)

Leprechaun je izjavil:

Pa v tem razredu - do 600€ je bolje vzeti disk ali v break? ( leti na tale model http://www.veb-company.si/izdelek/3595/... ).
Aja pa za tiste, ki smo tam 193cm pa cc 100kg je bolje 26,28 ali 29 (za 29 sem bral da ni najbolj prijetna za vožnjo po klancu navzdol z ostrimi ovinki? ).
Sam delam nekje 120-150km na teden, večinoma klanci (tam v povprečju 6-7% naklona) in spusti (tudi kakšna gozda pot, downhill ampak prevladuje urejena asfaltirana pot), z skoraj nič ravnine (kaj češ Pohorje ;)).

Zakaj pa ne bi bila vožnja prijetna? 29er gre lepše čez luknje, kanale, korenine, je pa malenkost slabše okreten in ima malenkost slabše pospeške. 29er je ok izbira. Tanja Žekelj vozi 29er.

kitewing je izjavil:

Leprechaun je izjavil:

Pa v tem razredu - do 600EUR je bolje vzeti disk ali v break? ( leti na tale model http://www.veb-company.si/izdelek/3595/... ).

Zakaj pa ne bi bila vožnja prijetna? 29er gre lepše čez luknje, kanale, korenine, je pa malenkost slabše okreten in ima malenkost slabše pospeške. 29er je ok izbira. Tanja Žekelj vozi 29er.

Prebral sem, da naj bi bil 29" precej neokreten na spustih (hiter ampak okoren), jaz pa imam na svojih trasah bolj kot ne samo spuste z ostrimi ovinki (ker po ravnini naredim mogoče 10% svojih poti - ostalo klanci in spusti). Vsaj za moj stil vožnje je stabilnost pri spustih bistvena :) .
Sicer sam 29" še nisem vozil, tako, da če ga kdo je pa nam lahko pojasni kako je v praksi s tem.

lp

Zgodovina sprememb…

mr1two ::

Veliko ljudi je jako navdušenih nad 29. Pravijo, da gre lepše čez ovire in to, pa da ni take sile glede okretnosti. Jaz furam 26 trdaka. Če te ne moti nakup iz tujine prek dostave si lahko ogledaš tudi Canyon kolesa. Jaz mam 2 njihova in sm kr zadovoln, je pa res da za razliko od Treka 6500 l.2011 drugega nisem fural.
Fajn je če ima kolo čim manj kil, solidno vilo(kakšen RS recon ali boljše) in hidravlične zavore(shimanovih ne poznam, avid elixir 1 so precej spodobne)- vsaj za opis tvojih tras...
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.

nitro2 ::

Leprechaun je izjavil:

kitewing je izjavil:

Leprechaun je izjavil:

Pa v tem razredu - do 600EUR je bolje vzeti disk ali v break? ( leti na tale model http://www.veb-company.si/izdelek/3595/... ).

Prebral sem, da naj bi bil 29" precej neokreten na spustih (hiter ampak okoren), jaz pa imam na svojih trasah bolj kot ne samo spuste z ostrimi ovinki (ker po ravnini naredim mogoče 10% svojih poti - ostalo klanci in spusti). Vsaj za moj stil vožnje je stabilnost pri spustih bistvena :) .
Sicer sam 29" še nisem vozil, tako, da če ga kdo je pa nam lahko pojasni kako je v praksi s tem.

lp

priporočam 29-tko
to glede okretnosti po ovinkih ne preveč "resno" jemat...
ne verjamem da voziš navzdol do dile, da bi te to motilo....
sicer je pa večina pro XC-jašev že na 29 ali pa 27,5 col
njim je važna okretnost....nam rekreativčkom pa bolj udobje in stabilnost, kar pa dobiš na 29 colah

Evo, verjetno bom vzel kar tega (če je ohranjen)
http://www.bolha.com/rekreacija-sport/k... :).
Kakšen se vam zdi?

stratosD ::

Leprechaun je izjavil:

Evo, verjetno bom vzel kar tega (če je ohranjen)
http://www.bolha.com/rekreacija-sport/k... :).
Kakšen se vam zdi?

Men se zdi OK....preglej vse vrtljive dele/sklope (pogonska os, pesta..)da nimajo lufta, menjalnik se da na fino naštelat za dost malo dnarja če ni, kolesa zavrti da vidiš če so ravne/nacentrirane feltne...pa vilice malo sprobaj - tisti fast lock zna bit dokaj uporaben ker imam tudi sam pri Scottu 29" in lahko pred kakšnim večjim klancem zakleneš vilice... to bi bilo to za 250 EUR (še mal lahko mogoče zbiješ za ene 10-15%...)

Sicer se pa nova kolesa kupuje po sezoni (1X od septembra, oktobra naprej) ker so kar opazni popusti...no za rabljena se pa preži na kakšno priliko.

Pa še moja lastna izkušnja: sam vozim KTM-a treking 28" in Scotta 29"(ki ga imam na drugi lokaciji) pa mi za moj tip vožnje in razmerje 80%asfalt/20%makadam bolj odgovarja treking z 1,75" gumami in zobniki 48-38-28 kot pa Scott 29" z zobniki 42-32-24 in z 2,25"gumami (ki se zdaj poleti prov lepijo na asfalt tudi če jih pumpam na 3,5 bara od dovoljenih 3,8).

stratosD

je ta zadeva legit ? Če se ne motim je to na rudniku nadomestilo sport2000, oz vsaj ime ima podobno ...http://sl.sportsdirect.com/muddyfox-gli...

recimo neposrečen google translate
Vse naše bikes prodajajo del izdelan. Prosim zavedajte zato, da si bodo morali primerni za nekatere dele in prilagodite namestitev komponent, kot so orodja in zavor pred uporabo in tudi na trajni osnovi za vzdrževanje. Imamo specialist kupca storitev pomoč črto ki bodo pomagale pri vseh vprašanjih v zvezi z to ali drugih poizvedb, ste morda, na voljo na 0845 129 9248

Zgodovina sprememb…

Tripla :) 56cm za 1,9m višine je še ok ?

mr1two ::

Mislim da bi bilo na meji. Pač zicštango bl visoko pa daljšo fajfo, če bi rablo. Bi pa blo za pogledat, zgleda dokaj vredu cena.
sam sličice so pa res majhne majhne
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mr1two ()
««
9 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero kolo (strani: 1 2 3 4106 107 108 109 )

Oddelek: Šport
5445850869 (3140) predi
»

Nabava novega kolesa.

4714814 (11321) dolenc
»

Nakup kolesa (strani: 1 2 )

6923260 (21057) Leprechaun
»

Katero nizkocenovno kolo kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8634178 (31705) stratosD
»

Scott, ghost, giant ali specialized

Oddelek: Na cesti
219213 (8634) onitam

Več podobnih tem