» »

Izbira kolesa

Izbira kolesa

Temo vidijo: vsi
««
11 / 11
»
»»

Okapi ::

Takole se zaklepa kolo (slikano v Ljubljani);)

mr1two ::

Bi ti kar priporočal nekaj takega, kot si si izbral. Če furaš po ravnem(večinoma) je super stvar, tudi gume dobiš dobre(vzdržljive, odporne-glažovina in ta smrad, ki je prepogosto prisoten po mestih). Kakšne Schwalbe Marathon ali kaj podobne vzdržljivosti, pa lahko pustiš pumpo in vso opremo za krpanje doma.

Kar se tiče ostalega- namontiraj še blatnike gor in je - super kolo za vsak dan. Jaz sm za čez zimo kr vse opremu s takimi ali drugačnimi blatniki, ker se precej pozna na udobju(ne zalije ti čevljev v pol minute).
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.

mr1two ::

Za ključavnico se mi zdi ta produkt precej dobra in ugodna izbira: onguard pitbull, tko da če pametno zakleneš, ti bolj težko odnesejo. Splača se tudi zamenjat quick release na sprednjem in zadnjem kolesu- da imaš raje na matico. Še vedno ni odpodno na tatvino, sam lih vsak ki ima sekundo časa za odpustit QR pa ti tudi ne more vzet kolesa(wheelseta) s seboj.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.

GamerBoy ::

Eni so si na neke XY šraufe dajali kar se je dalo. En drug si je quickrelease gor pustil, pol pa jih je na okvir pritrdil z unimi vodovodnimi objemalkami :)) Vglavnem v videotih lahko vidiš kar nekaj dobrih načinov kako pripeti, nič pa ni 100% varno ! Vendar je dovolj da lopova namučiš, pa si bo mogoče premislil, samo za nove bicikle se znajo potrudit z žaganjem. No vsaj diskov nimaš gor, ker tud njih kradejo :P

Hitri recept za zaklenit je, da z Ulockom objameš zadnjo gumo + okvir + stabilno ograjo/steber, nato pa imaš še par kablov/ketnic da si pričvrstiš preko ulocka na sprednjo gumo in lahko tudi sedež (čeprav jih lahko precvikne ko bo vidu, da ne gre cel bajk bo verjetno tudi zic in sprednjo gumo pustil pri miru).

Evo mojstra :D

Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GamerBoy ()

;-) ::

Iscem gorca za okoli 400€, doma imam deore swap komplet iz gianta in hidravlicne zavore, tako da ce kupim z mehanskimi lahko kar swapam ali moram kaj pazit za pase?

Iscem 26col, vilico 100mm z zaklepom- upam da dobim za ta denar. Kako se obnesejo firme ctm, mongoose ? Ali je bolje pogledat po scott, specialized ?

Lani sem imel trek 3900 in sem bil zadovoljen.
««
11 / 11
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero kolo (strani: 1 2 3 495 96 97 98 )

Oddelek: Šport
4852723446 (1737) issak
»

Nabava novega kolesa.

Oddelek: Šport
4714139 (10646) dolenc
»

Nakup kolesa (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
6922366 (20163) Leprechaun
»

Katero nizkocenovno kolo kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8632987 (30514) stratosD
»

Scott, ghost, giant ali specialized

Oddelek: Na cesti
218726 (8147) onitam

Več podobnih tem