» »

HTC - Pregrevanje krivo za hitro izpraznjenje baterije?

HTC - Pregrevanje krivo za hitro izpraznjenje baterije?

Twixz ::

Pozdravljeni.

Kupil sem si HTC Wildfire S in sem z njim kar zadovoljen, edino kar me moti je to, da sem ga po šestnajst urnem filanju spravil na 0 po pet urni zmerni uporabi (igre, internet - pač sprobavanje vsega). Potem sem ga dal čez noč filat (cca. 8 ur) in zjutraj ko sem odšel v šolo je bila baterija na 100%. Potem se je baterija pogrela (ob igranju igric, zaradi dolgčasa) na 40°C (to mi je povedal ZDBox) in tako je po sedmih urah zaradi baterije ugasnil telefon. To je sorazmerno kratka doba za telefonsko baterijo, mar ne? Je pregrevanje krivo za to?

Mavrik ::

Ne. Igranje igric je ;)
The truth is rarely pure and never simple.

Twixz ::

Igral sem dobre pol urce, ok? To ni bilo pri prejšnjem telefonu sploh blizu tega da bi mi spraznilo baterijo, pa je bil telefon 5 let starejši.

bajsibajsi ::

Prejsnji 5 let star telefon ni poganjal Android OS. Dandanes je razmerje med avtonomijo baterije in pametnim telefonom totaln crap. Sam sem si v ta namen kupil vec polnilcev/micro USB kablov preko ebaya (da imam doma, v sluzbi, avtu...). Par informacij o bateriji dobis tudi, ce vpises *#*#4636#*#*. Vsaj mislim, da deluje tudi na Wildfire S.

ducky ::

tako kot ti je napisal bajsibajsi, aplikacije na današnjih pametnih telefonih so zelo zahtevne, zaradi česar je poraba baterije ob njihovi uporabi ogromna.. tako da če ob intenzivni rabi sprazniš baterijo v nekaj urah ni nič nenavadnega.. moraš se navadit na pogostejše polnjenje oz. da si vedno pustiš dovolj baterije, da ti je v nujnih primerih ne zmanjka.. ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
703122197 (58795) majstr77
»

Najbolj zanesljiv telefon?

Oddelek: Mobilne tehnologije
241938 (1213) komar88
»

Nakup novega mobitela, kaj kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
449395 (7396) SLO_Matej
»

HTC Wildfire S ali Samsung Galaxy Ace?

Oddelek: Pomoč in nasveti
152204 (1995) ducky
»

HTC Wlidfire S ali Samsung Ace

Oddelek: Mobilne tehnologije
213003 (2732) MATEJ_92

Več podobnih tem