Forum » Mobilne tehnologije » HTC Sensation XL pri Mobitelu za 1 €
HTC Sensation XL pri Mobitelu za 1 €
Domini tm ::
Zanima me kaj in kako je pri tem paketu, ker bom prvič uzemal mobitel na naročnino in ali je mobitel dober.
Vsi predlogi dobrodošli
http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra...
Vsi predlogi dobrodošli
http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra...
Domini tm ::
Ne mislim čakati mi je pa htc sensation zelo všeč in ga bom tudi uzel. Zanima pa me , kakšna bo naročnina pri Mobitelu, kjer HTC stane 1€ v splošni akciji + najnaj premium 19.
MaTTe ::
Najnaj 19 pomeni, da plačaš 19€ mesečno zraven tvoje naročnine za dve leti. Moje mnenje? Ne splača se, ker če si preračunaš vidiš, da jim še več denarja daš ;)
MacGyver141 ::
Z najnaj premium imaš še brezplačno mobilno tv pa integral. Če veliko mail pregleduješ, ti bo integral dobro prišel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MacGyver141 ()
MacGyver141 ::
Storitev Integral je brezplačno vključena:
Pri paketih Povezani 55 in Mega Povezani
Za naročnike storitve Mobilni Internet Premium
Ob nakupu v sklopu akcij NAJNAJ 7, 12 ali19 (uporaba v času trajanja vezave za 24 mesecev)
Tako pise pri mobitelu, drugače je pa 2,49EUR na mesec.
2 meseca je brezplačen ja
Pri paketih Povezani 55 in Mega Povezani
Za naročnike storitve Mobilni Internet Premium
Ob nakupu v sklopu akcij NAJNAJ 7, 12 ali19 (uporaba v času trajanja vezave za 24 mesecev)
Tako pise pri mobitelu, drugače je pa 2,49EUR na mesec.
2 meseca je brezplačen ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MacGyver141 ()
MaTTe ::
Uh, my bad. Vem samo, da mi je nekaj težilo, da je Integral postal plačjiv ampak delalo je pa še vedno
Je pa kakšna alternativa za Integral?
Je pa kakšna alternativa za Integral?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobitel - paket 2013 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25883 (17667) | menjalnik |
» | Nakup HTC EVO 3DOddelek: Mobilne tehnologije | 5270 (2707) | Master_Yoda |
» | Zasebnost Andorid-a in nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1188 (883) | Twix |
» | Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 64552 (56679) | nekikr |