» »

Bivša punca = ukradena gesla

Bivša punca = ukradena gesla

1 2
3
4

Mesar ::

Problem teh stvari je samo ta, da ne pride do prijave, da potem raje vse skupaj pozabijo, se zmenijo ali pa naredijo nove accounte, ko bo enkrat prišlo do prijave pa lahko punca gola pleše pred policajem pa dvomim, da bo kaj pomagalo, to ni tisto ko malo preveč napihaš al pa malo prehitro voziš, da ne govorim o tem, da če gre za poslovno škodo nad mislim da 5000 EUR bodo pa zadevo tako pospešeno reševali, da se sploh nebojo imeli časa ozirat na njen izgled pa zgodbice.
Your turn to burn!

Mipe ::

Sicer pa so po mojih izkušnjah najbolj kjut punce tudi najbolj zlobne. Mislim, da je nemalo policistov, predvsem inšpektorjev, dosti izkušenih :P

darkolord ::

Se je njegova bivša predstavljala za njega morda?
Če je kakšen mail poslala iz njegovega accounta, potem bi verjetno lahko šlo tudi za to...

Mesar ::

Prvo kaznivo dejanje je bil dostop do njegovega accounta, drugo spreminjanje gesla, tretje kraja identitete, če je poslala kak email ali pa kaj podobnega. Pa verjetno bi se še kaj našlo.
Your turn to burn!

guest #44 ::

kr1ženska je izjavil:

Vrjemi mi, da je ona že preštudirala vse možnosti, preden se je lotila tega podviga, tako da jo s policijo ne boš prestrašil oziroma za policijo ima že pripravljeno svojo back up zgodbico.
Če je v njej samo malo igralske žilice, nedovžna punčka, big eyes, ti kar pozabi na policijo.

Ko sem naredila v svojem študenu žur za vse študente Kardeljeve in je prišla policija, sva se z njihovim kolegom na koncu zmenila, da sem mu dala facebook on mi pa ni napisal kazni. Glede na vse kršitve bi bila kazen lahko do 2500€.


Sem pa 100% prepričana, da ona spremlja tale forum. Čeprav otročja pozabljaš dejstvo, da je zelo pametna.

Mislim, da boš največ dosegel, če boš res fuul težil njenim tastarim. Če bi jo rad res jezil, pa ne naredi ničesar. Ona te namreč želi videt kako jo boš prosil za podatke.


Moja prva "knee jerk" reakcija je, da predstavljaš vse kar je nepravičnega pri ženskem spolu. 2500€ je za marsikoga velik znesek. Za nekoga z minimalcem, ki recimo prišpara kakih 100 € mesečno, bi to kazen odplačeval cirka 2 leti.


Ampak ob treznem razmisleku bo moj odgovor...well that's life for ya!

Mehmed ::

St235 je izjavil:

Dokazno breme je VEDENO na tožniku, torej bo moral on njej dokazat, da je kriva in ne ona njemu da je endolžana.Verjetno zasebno tozbo mislis, kazensko bi pa policaji uredili?

Tistemu ki ga keyloggerji skrbijo, pregledas comp s programi v safe modu, pa ce je kak sumljiv startup entry. Ce se spybot noce zagnat je ze slab znak recimo.

Pa resno no, a se vam zdi logicno, da bi bila zenska dovolj previdna, da zakrije vse sledi za seboj, obenem pa tok neumna, da mu prek smsja prizna. To je dost neverjetno. Ful tezko se je skrit in obenem provocirat s tem, kar si naredil.

Mehmed ::

poweroff je izjavil:


In ja, tukaj ne gre za krajo identitete

Zloraba osebnih podatkov

143. člen
(4) Kdor prevzame identiteto druge osebe in pod njenim imenom izkorišča njene pravice, si na njen račun pridobiva premoženjsko korist ali prizadene njeno osebno dostojanstvo, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do treh let.


Se je njegova bivša predstavljala za njega morda?

Mislim, da gre tukaj bolj za tole:

Napad na informacijski sistem

221. člen
(2) Kdor podatke v informacijskem sistemu neupravičeno uporabi, spremeni, preslika, prenaša, uniči ali v informacijski sistem neupravičeno vnese kakšen podatek, ovira prenos podatkov ali delovanje informacijskega sistema, se kaznuje za zaporom do dveh let.


Meni se zdi, da bi lahko bil 143. clen, sej konec koncev v njegovem imenu zapira racune. Brez da se izdaja zanj s tistim mailom ne bi slo.

Zlate ::

Mesar je izjavil:

Ma stari a ni boljše, da prideš tja s fizičnimi dokazi ki zadevo podkrepijo in pospešijo kot pa s ti*om v roki?

No, mislim da je to odvisno tudi od tega kakšno mrcino imaš v roki... :)

Šalo na stran: resnično je verjetno najboljši predlog ta, da se pogovoriš prej s starši, čeprav je to močno odvisno od tega, kakšne osebe starši sploh so. Če je soditi po hčerki, ne preveč prida, ni pa nujno. Torej, če za starše veš, da so kolikor toliko normalni, skušaj KULTURNO posredovati preko njih - brez groženj. Bolj jim potoži, kot zahtevaj in verjetnost za uspeh bo še največja.

Če pa starši niso pravi za pogovor, potem je policija res pravi naslov. Mogoče, bi bil učinkovit tudi dopis odvetnika, seveda če poznaš kakega, da bi en kratek dopis poslal zastonj. Odvetniški pečat zna delati čudeže - še posebej pri omejenih osebkih.
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zlate ()

roginc ::

Hey si počasi delam accounte na novo in vse bo še najlažje. Najbol smešno je da sem si včeraj naredil league of legens nov račun sveda lvl 1. In sem na facebook napisal nick naj me dodajo vsi stari prijatelji. In danes me doda moj star račun pod prijatelja:D HAHA:)

mojsterleo ::

Da ne boš mel slučajno istih gesel za nove accounte haha! :))

Mehmed ::

Dej za zacetek prvo svoj comp temeljito preglej za spywarom.
Potem lepo razmisli kok ti je vazno dobiti mail nazaj.
Potem pa kok konkretne skode se da s tvojim mailom narediti.
Ne se zanasat na sej tega pa ne bi naredila, ker to ni nic vredno zdej. Sej ni treba dejanskih grozenj politikom pisat z njim, lahko se zacne dopisovat s tvojimi prijatelji ali pa profesorji. Ali te pa odjavi od izpitov.
V glavnem tolazit se, da je najhujse mimo je podcenjevanje zlobe pa domisljije.

Gray_Warden ::

če na kakršenkoli način sumiš da je na TVOJEM računalniku keylogger, nemudoma formatiraj sistem in na novo namesti vse. ma res vse.


jaz vseeno mislim da ona ni imela keyloggerja ampak si se preprosto prijavil na email pri njej preko kakšnega firefoxa in shranil geslo. Firefox pa je tako neumen, da se geslo da prebrati, če ne nastaviš generalnega gesla. Opera recimo ima vse kriptirano in se gesel ne da prebrati. Za chrome nevem.

Zgodovina sprememb…

RejZoR ::

Za GMail imaš opcijo, da navedeš čim več dokazov o lastništvu tvojega računa (dobiš cel vprašalnik). Če imaš dost verodostojnih podatkov boš dobil nazaj svoj račun neglede na to kdo ga ima. Poišči pod "gmail hijacked" al pa kaj podobnega.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Gray_Warden ::

rejzor..ta navodila sem mu jaz že dal. mi ni jasno zakaj tega ni izpolnil.

sicer pa....who d fuck ve kdaj je ustvaril email račun na gmailu?!? Jaz se še leta ne spomnim, kaj šele mesec in dan :D

Zgodovina sprememb…

Mehmed ::

Mal skrajno deluje to. Imo je vseeno bolje s programi preveriti, ce ga najdes mogoce tudi izves kej vec. Od kdaj je gor, kaj logira, kam posilja. Se vedno lahko formatiras po tem, ne mores pa po formatu za nazaj ugotavljat.

amigo_no1 ::

Opera recimo ima vse kriptirano in se gesel ne da prebrati.

http://www.nirsoft.net/utils/opera_pass...
Edino če imaš master pass, potem orodje ne dela.

St235 ::

Mehmed je izjavil:

St235 je izjavil:

Dokazno breme je VEDENO na tožniku, torej bo moral on njej dokazat, da je kriva in ne ona njemu da je endolžana.Verjetno zasebno tozbo mislis, kazensko bi pa policaji uredili?

Tistemu ki ga keyloggerji skrbijo, pregledas comp s programi v safe modu, pa ce je kak sumljiv startup entry. Ce se spybot noce zagnat je ze slab znak recimo.

Pa resno no, a se vam zdi logicno, da bi bila zenska dovolj previdna, da zakrije vse sledi za seboj, obenem pa tok neumna, da mu prek smsja prizna. To je dost neverjetno. Ful tezko se je skrit in obenem provocirat s tem, kar si naredil.V vsakem sodnem postopku je dokazno breme na strani tožnika. Pač v primeru kazenske ovadbe je tožnik "država".

Gray_Warden ::

amigo_no1....ja, s tem orodjem se da prebrati če niamš kriptirano. V firefoxu pa niti ne rabiš orodja...vsak laik lahko prebere shranjena gesla.
(glede opere pa lahko vsak laik preprosto skopira datoteko wand v c:\user\appdata\roaming\opera....... to je pa tudi res.

Zgodovina sprememb…

RejZoR ::

Gray_Warden je izjavil:

rejzor..ta navodila sem mu jaz že dal. mi ni jasno zakaj tega ni izpolnil.

sicer pa....who d fuck ve kdaj je ustvaril email račun na gmailu?!? Jaz se še leta ne spomnim, kaj šele mesec in dan :D


Idealno je, da začneš stvari razreševat TAKOJ ko jih opaziš. Pred precej časa sem imel isto breach sistemov, mal po svoji krivdi, mal po neznanem faktorju. Pa pustimo zdej. Ker sem takoj ko sem opazil začel posredovat "proof of ownership" servisom sem imel do popoldneva praktično vse storitve nazaj pod svojim nadzorom.

Sploh fajn je če imaš fizične dokaze, npr retail igre linkane na Steam. V primeru kraje accounta moraš samo hitro posredovat sliko škatle in CD-KEY-a in account ti bojo takoj suspendirali in preverili. Če ugotovijo, da se stvar ujema, ti povrnejo nadzor in možnost spremembe gesla.

Je pa tud res da je takrat Google šele začel uvajat 2 stage login, ki je bil skrajno neprijazen. Zdej je precej boljši ampak še vedno bugast če ima nekdo fizični dostop. Ker te za kritične spremembe sploh ne vpraša za SMS avtentikacijo. In to bi moral izvajat vsakič ko nekdo hoče posežt v kritične nastavitve. Ker zdej če je account prijavljen in geslo shranjeno lokalno se lahko vsaj prijavi, ti celo spremeni GSM številko pa ti Google account ne bo nič potožil na telefon. Zakaj je tko butasto mi ni jasno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

mirancar ::

še zmeraj čakam(o) slike od te dekline!

Gray_Warden ::

imaš prav.

če se recimo prijaviš na nekem javnem računalniku preko 2 koračnega preverjanja in nato idiotsko pozabiš odjaviti, ti lahko KDORKOLI zamenja telefonsko številko in ti s tem praktično onemogoči dostop do emaila. Ni prav nobene zaščite, da se to ne bi zgodilo. Ne more pa zamenjati gesla, saj mora za tako dejanje poznati staro geslo.

Zgodovina sprememb…

Looooooka ::

kr1ženska je izjavil:

Vrjemi mi, da je ona že preštudirala vse možnosti, preden se je lotila tega podviga, tako da jo s policijo ne boš prestrašil oziroma za policijo ima že pripravljeno svojo back up zgodbico.
Če je v njej samo malo igralske žilice, nedovžna punčka, big eyes, ti kar pozabi na policijo.

Ko sem naredila v svojem študenu žur za vse študente Kardeljeve in je prišla policija, sva se z njihovim kolegom na koncu zmenila, da sem mu dala facebook on mi pa ni napisal kazni. Glede na vse kršitve bi bila kazen lahko do 2500€.


Sem pa 100% prepričana, da ona spremlja tale forum. Čeprav otročja pozabljaš dejstvo, da je zelo pametna.

Mislim, da boš največ dosegel, če boš res fuul težil njenim tastarim. Če bi jo rad res jezil, pa ne naredi ničesar. Ona te namreč želi videt kako jo boš prosil za podatke.

Ne nakladaj.Da nisi ti slucajno njegova punca.
Tle sploh ne bo let tozarjenja.Zadeva bo sla cez zelo hitro in zenska bo zelo hitro dobila kartoteko.Preverjeno.
Sej mamo lahko nase policaje za nesposobneze kar se tice raznih ropov in podobnih primerov.Ampak kar se tice interneta majo pa zlo malo za naredit preden ti karkoli dokazejo.
Dejstvo je, da je vecina ljudi tok zabitih, da se sploh ne zavedajo kako preprosto je ugotoviti kdo je kaj postal na net.
Z vsako izjavo, ki jo napisem se jst recimo zavedam, da mi lahko jutri pride kdo potrkat na vrata.
Ce bi se vsaka smotana baba, ki gre delat take bedarije tega zavedala bi blo velik manj prepirov v tej drzavi.
In ne.Ni pametna.
Kdor kol gre nekomu menjat gesla obstaja 99.9999% moznosti, da je zelo zelo neumen.Ce se je sel logirat v online spil pa to samo se bolj dokazuje to domnevo.
Njen IP je logiran veckrat kot so ble slikane Latoyine joske lansko leto.Na njenem mestu bi se zdele kr fajn tresel za posledice.
Ce bi mel tale njen tip dovolj in bi celo sel na policijo.

Gray_Warden je izjavil:

imaš prav.

če se recimo prijaviš na nekem javnem računalniku preko 2 koračnega preverjanja in nato idiotsko pozabiš odjaviti, ti lahko KDORKOLI zamenja telefonsko številko in ti s tem praktično onemogoči dostop do emaila. Ni prav nobene zaščite, da se to ne bi zgodilo. Ne more pa zamenjati gesla, saj mora za tako dejanje poznati staro geslo.

Lej...to sploh ni pomembno.Ce je slucajno kje vpisal svoj ime in priimek je dovolj ze da poslje sliko svojega dokumenta.Na drugi strani so ljudje in svojim strankam vedno pomagajo.
Gre se zgolj zato a se splaca tole babo naucit obnasanja ali ne.Gesla bo ze dobil.Jst sploh ne bi sel delat drugih accountov, ker mas ze za resetiranje n-moznosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Looooooka ()

Karaya 52 ::

OMG kaksna tema, zgdoba! >:D Je se kdo totalno fasciniran nad to opasno gospodicno? >:D

Gray_Warden ::

kr1ženska je izjavil:

Vrjemi mi, da je ona že preštudirala vse možnosti, preden se je lotila tega podviga, tako da jo s policijo ne boš prestrašil oziroma za policijo ima že pripravljeno svojo back up zgodbico.
Če je v njej samo malo igralske žilice, nedovžna punčka, big eyes, ti kar pozabi na policijo.

Ko sem naredila v svojem študenu žur za vse študente Kardeljeve in je prišla policija, sva se z njihovim kolegom na koncu zmenila, da sem mu dala facebook on mi pa ni napisal kazni. Glede na vse kršitve bi bila kazen lahko do 2500€.


Sem pa 100% prepričana, da ona spremlja tale forum. Čeprav otročja pozabljaš dejstvo, da je zelo pametna.

Mislim, da boš največ dosegel, če boš res fuul težil njenim tastarim. Če bi jo rad res jezil, pa ne naredi ničesar. Ona te namreč želi videt kako jo boš prosil za podatke.
OMG WE HAVE A WINNER!!!!!:) mislim da se je ta bivša ravnokar javila?!? :D Sodeč po pisanju, sem prepričan da je to ta bivša...:D glede na to, da hoče fanta prestrašiti da naj ne teži in da naj se joče njenim tastarim....

Daj pojdi na policijo.

Zgodovina sprememb…

Voluharr ::

@roginc: Si res stisnil curo namesto, da bi šel na policijo?
Backup, VPS, kolokacija: https://reavisys.si

Karaya 52 ::

Sem pa 100% prepričana, da ona spremlja tale forum. Čeprav otročja pozabljaš dejstvo, da je zelo pametna.


Sweeeeet! Roginc, roginc v kaj si se zapletel? Zgodbico za policijo ima pripravljeno, verjamem. Najbolje da jo prosis za gesla, potem pa porocaj kako je potekalo. Lahko tudi kr1zenska, ce bo nasla cas. >:D

Gray_Warden ::

mja epic win za bivšo.

Čeprav je dejanje dokaj otročje in je izpadla prasica in vse....moram priznati da ga je pošteno zjebala. Me zanima kaj je tip storil da si je to zaslužil? Jo je varal? Sta bila dolgo skupaj in jo je pustil zarad druge punce?

opasna ženska, svaka čast:D lol:D

roginc 0, križenska 1ps.: tudi če ji tip zateži s policijo nikjer ne piše da mu ne more ona kar izbrisati e-maila....problem solved...

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers ::

Karaya 52 je izjavil:

OMG kaksna tema, zgdoba! >:D Je se kdo totalno fasciniran nad to opasno gospodicno? >:Dma jaz tudi. Sam bi uporabil vsa sredstva, poznastva da bi jo zj... Še dobro da nima otrok z njim. To bi bil šele hudič pa ne eden kar dva v bajti.

ps.: tudi če ji tip zateži s policijo nikjer ne piše da mu ne more ona kar izbrisati e-maila....problem solved...


eh saj ni poanta da bi šel iskat nazaj gesla. Poanta je da ji ukrade malo časa, živcev in še enkrat uporabi vsa sredstva kolikor jih ima na voljo. Če ima tip j... ampak očitno jih nima.

Zgodovina sprememb…

smash ::

hitro spremeni geslo za slo-tech....ali pa..ohh wait........se ti z nami zajb#$%...takoj mu vrni geslo kur$% !

Senitel ::

poweroff je izjavil:

In ja, tukaj ne gre za krajo identitete

Zloraba osebnih podatkov

143. člen
(4) Kdor prevzame identiteto druge osebe in pod njenim imenom izkorišča njene pravice, si na njen račun pridobiva premoženjsko korist ali prizadene njeno osebno dostojanstvo, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do treh let.


Se je njegova bivša predstavljala za njega morda?

Nekje je omenjeno teženje "novi punci" z njegovega Facebook accounta. Torej ja al ne? (Tko za "future reference")

Karaya 52 ::

Roginc jajca ima, verjetno je ze z drugo punco ... lahko da ga pece vest in noce biti konflikten. Samo bivsa ima drugo racunico in ne bo pustila da se je tako na lahko otrese. >:D Verjamem da je policija in sodisce ze vracunano v njen plan. To je manjsa nevsecnost zanjo ... bi rekel...

Zgodovina sprememb…

Looooooka ::

A ma zgodbico pripravljeno in post z objavo "imam pripravljeno zgodbico".
To bi bil tak epil fail, da ne vem ce bi zdrzal pridt pred sodnika brez solz v oceh(zaradi smeha) :D

mikic007 ::

Daj ze ime in ostale podatke, da lahko zguglamo to "zlobo"!! Tule bo imela hitr fanclub, jaz bom ze clan.

Gray_Warden ::

Jah in kakšno zgodbo naj ima pripravljeno?!?:D

Ukradla mu je e-mail, on se ne more prijavljati iz svojega telefona.

Case closed. Kriva je kakorkol pogledaš.

to je tako kot če bi se nekdo zaklenil v njegovo stanovanje in zamejal ključavnico in misli da ga ne bo nihče odkril. Sori, ko bo policija prišla notr bo jasno in glasno videla IP naslov od koder se je xy oseba prijavljala na gmail.

Isotropic ::

roginc dej njeno cifro, jst bom njen fant, ti bos pa dobil wow nazaj.

Ramon dekers ::

Roginc jajca ima, verjetno je ze z drugo punco ... lahko da ga pece vest in noce biti konflikten. Samo bivsa ima drugo racunico in ne bo pustila da se je tako na lahko otrese.


ma, ja glej čustva so hudič. Samo ženska ne bo dala gmaha dokler ne bo naredila kakšne škode. Kot v filmu Vanilla sky.

Karaya 52 ::

Lahko da ga s cim drzi za jajca (kar ni za forum) in stece druga faza plana v kolikor se v igro vplete 113. >:D

Ramon dekers ::

Isotropic je izjavil:

roginc dej njeno cifro, jst bom njen fant, ti bos pa dobil wow nazaj.ja mogoče jo je pa pustil ker mu ni dala gmaha ko je wow igral. Pa je sedaj dobil tako ki mu to dovoli in lahko zamudi rojstni dan pa ostale obletnice.

borinho ::

Zihr maš kakega prjatla ki ma prjatla, ki...... dela na kakih izterjavah, ni bolezni ki jo fizično nasilje ne pozdravi :P.....
Ok ne preveč resn vzet tegale..... drugač pa če maš čas wow špilat :P, maš tut čas babnico naštudirat pa njene šibke točke.... zmer se najde način, sam mal zvit morš bit....
if you miss your ex reload and try again

Ramon dekers ::

al pa jo je pustil preko Fejsa pa je bila tako šokirana da mu ga je vzela. Pa še wow acount.

Gray_Warden ::

mogoč jo je varal preko wow

Ramon dekers ::

Kaj pa če si je punca tako zelo zelo močno želela wow acount? To je lahko eden od motivov. Pa recimo da je imel fant že veliko točk, orožja, urokov...

mikic007 ::

V bistvu se je zahebala, se ve ne, kaksno uslugo je naredila novi punci. Totalen profit, ne krade ji compa in ima ful casa zanjo, pa se preko mejla in fb ga nobena ne more osvajati. Win win za ta novo.

@nny ::

Pa strela, no...vsi govorite o IP-jih. Če je toliko pametna, bo uporabila Tor, pol si pa tam, kamor sonce ne sije.

St235 ::

Ramon dekers je izjavil:

Kaj pa če si je punca tako zelo zelo močno želela wow acount? To je lahko eden od motivov. Pa recimo da je imel fant že veliko točk, orožja, urokov...


Kaj če sta imela skupen account, pa se ne motra zmenit čigav je? Bo trba zahtevo za skrbništvo in reživnino vložit.

Ramon dekers ::

kaj mu pomaga nova punca če pa je izgubil wow acunt:(

darkolord ::

A čmo še kej naštet

Prisiljenje

142. člen

(1) Kdor koga s silo ali z resno grožnjo prisili, da kaj stori ali opusti ali da kaj trpi, se kaznuje z zaporom do enega leta.


Grdo ravnanje

146. člen

(1) Kdor z grdim ravnanjem prizadene telesno ali duševno celovitost drugega, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do šestih mesecev.


Neupravičena osebna preiskava

147. člen

(1) Kdor neupravičeno preišče drugega ali stvari, ki jih ima ta na sebi ali s seboj, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.Kršitev tajnosti občil

150. člen

(1) Kdor neupravičeno odpre tuje pismo, tujo brzojavko ali kakšno drugo tuje zaprto pisanje ali pošiljko, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do šestih mesecev.

(2) Z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta se kaznuje:

1) ...

2) kdor se z uporabo tehničnih sredstev neupravičeno seznani s sporočilom, ki se prenaša po telefonu ali s kakšnim drugim telekomunikacijskim sredstvom;

mikic007 ::

Ampak, a si predstavljate, da prides na sodisce jokat, da ti je nekdo spi*dil WOW acc.?? Ko sodnik (koncno) izve, da je to igrica se po moje userje od smeha :))

mirancar ::

v koreji to deluje!

Mipe ::

Kako pa plačuje WoW? Lahko zdaj to prekliče? Punca mu lahko za WoW v nedogled vleče denar z kartice, če je ne bo zablokiral. Bo kupila vse te mounte in to.

Vidite, da kraja WoW accounta ni kar tako.
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ukraden telefon (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5912529 (5956) Lightning17
»

Ugrabitev identitete (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7212714 (9983) St235
»

Vdor v gmail (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7420331 (19088) Joze_K
»

Facebook - zloraba

Oddelek: Informacijska varnost
237310 (6109) St235
»

ukradeno geslo na gmailu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6835267 (33610) Trololololo1

Več podobnih tem