Forum » Mobilne tehnologije » Ukraden telefon
Ukraden telefon
Hayabusa ::
Pri Lg l5 se ga ne da spremenit.
Na skoraj vsakem droidu se ga da.
Za L5:
http://forum.xda-developers.com/showthr...
Dinamo ::
Pozdrav!
Jaz sem na morju (na hrvaškem) izgubil telefon ali so mi ga pa morda tudi ukradli. Zanima me ali je možno, da mi ga izsledijo čeprav je v tujini? Ker sem se pogovarjal z znancem in mi trdi da ne morajo :( Hvala za odgovore!
Jaz sem na morju (na hrvaškem) izgubil telefon ali so mi ga pa morda tudi ukradli. Zanima me ali je možno, da mi ga izsledijo čeprav je v tujini? Ker sem se pogovarjal z znancem in mi trdi da ne morajo :( Hvala za odgovore!
simnov ::
Pozdrav!
Če nisi 100% prepričan ali so ti ga ukradli si ga uradno izgubil če boš na policiji rekel , da so ti ga ukradli in se izkaže , da ti ga niso si potem nazadje še sam lahko kriv za krivo obtožbo.
Dinamo ::
Ja mislim da so mi ga ukradli na plaži... Dvomim da bi ga izgubil ker presneto pazim na njega :/ ampak je problem ker je to tujina in zdaj nevem na koga se naj obrnem :(
simnov ::
Lightning17 ::
Najbolje da greš na policijo in se pozanimaš... Če je telefon priklopljen na omrežje, mislim da ga lahko izsledijo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšna je šansa, da dobim svoj telefon nazaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28394 (11798) | Mare2 |
» | Najden mobilni telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13787 (11375) | jozekuch |
» | Ukraden telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 15919 (14287) | Mcsin |
» | Kako izsledit Android telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30913 (29187) | St235 |
» | ukraden telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 2666 (2350) | biasko |