Forum » Loža » ukradeno geslo na gmailu
ukradeno geslo na gmailu
Vajenc ::
Naughty,naughty 16 letnica ;). Hec. Ne vem mogoče je pa iz kakšne organizirane protiglobalistične združbe in kradejo emaile. Spet hec.
Jaz še vedno navijam, da jo na pijačo povabi.
Jaz še vedno navijam, da jo na pijačo povabi.
Tody ::
mja škoda je relativn pojem :) Cakqa je mene hotel tožit samo zato ker sem ga dal v CC in ne BBC na eni novoletni kartici :) Tko da če si najstnik ti kake hude škode ni mogla narediti. Če si podjetnik pa tudi ne razen če si imel kake občutljive podatke gor.
alum ::
Če si podjetnik pa tudi ne razen če si imel kake občutljive podatke gor.
Ti to resno? Kaj pa naslovi "strank" in neomejene možnosti, kaj lahko s temi naslovi počne [v tvojem imenu]?
Tody ::
No ja sej to so občutljivi podatki :) V tem primeru naj se zapelje do neke "stranke" in naj sprinta grdi grdi email pa bo imel dokaz da se mu dela škoda tako jo bo lahko tožil.
herkul50 ::
No na pijačo ne bomo nobenga vabl, prej na kako sodišče, škoda pa je lahko velika, saj imam kontakte različnih profesorjev in sodelavcev (kolkor sm ugotovil sta bla poslana dva škodljiva maila dvema kolegoma ampak škodljiva na ravni srednje šole). Mogoče še mal počakam če se bo pa še nadaljevalo pa policija.
bluefish ::
policija pa bo misliš naredila kaj? Zadevo bodo mogoče sprejeli, nato pa dali na čakalno vrsto,...
Trololololo1 ::
Ma če je nardila vlk škode pa sranja poklič policijo, da nardijo zapisnik al kar pač morjo potem pa se pejt posvetovat z odvetnikom. Ti bo lohk vlk bolj pomagal kot pa mi tukaj. Je pa res, da lahko zapraviš zlo vlk dnarja za tako bederijo. Pred pokličeš policijo pokliči njene starše pa jim obrazloži problem. Ker starši se lohk še kje zgovarjajo, da za vse skupaj niso nič vedli in potem vprašanje, če boš sploh kaj dobil. Tk da najprej punca nato starši in če ne gre drugače, greš na policijo in nato najameš odvetnika.
Morfejus1 ::
Ma vse, ki si jih imel v kontaktu obvesti, da so ti vdrli v mail, da maili, ki bi jih mogoče dobili s starega maila niso tvoji, istočasno pa jim sporoči še nov mail.
nokia6310 ::
Koci2:
Se strinjam s tabo.
Od kdaj se pa punce spoznajo na internet no lepo vas prosim.
Še komi da znajo dvd posnet, pa še to ne vse, razen redkih izjem ki jim je treba dati vsa priznanja, da bi pa 16 letnica bila neka hecarka, pa ne verjamem.
Se strinjam s tabo.
Še komi da znajo dvd posnet, pa še to ne vse, razen redkih izjem ki jim je treba dati vsa priznanja, da bi pa 16 letnica bila neka hecarka, pa ne verjamem.
Evil mind ::
S kšnim keyloggerjem bi lahko, samo bi biu problem če ne bi imela fizičnega dostopa do računanika. Razn če ga ni kako drugače.
Jan987 ::
Sej lahko se je recimo v šoli povezal na gmail pa ga je bil tm kšn tak program gor inštaliran
Barakuda1 ::
Eni ste pa res domišljavi in prepotentni, ni kaj
nokia6310 ::
Ne sam je res, še ko jim komp zablokira rabjo 5 min, da se spomnijo, da niso vzele diskete ven, kje da bi znale kaj heckat.
Še tisto kar uporabljamo vsi normalni ljudje, ženske komaj da vejo za to, vsaj tak občutek sem dobil.
Of topic:
Zadnjič me je ena vprašala, kdaj ji bom cd kaseto posnel.
Še tisto kar uporabljamo vsi normalni ljudje, ženske komaj da vejo za to, vsaj tak občutek sem dobil.
Of topic:
Zadnjič me je ena vprašala, kdaj ji bom cd kaseto posnel.
Trololololo1 ::
nokia6310 se mi zdi, da je čedalje več punc, ki jih računalništvo zanima. V srednji šoli sem v 1 letniku imel 4 sošolke in so 3 ostale do 4. letnika. Se pravi da punce le niso antitalenti za računalništvo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugrabitev identitete (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13232 (10501) | St235 |
⊘ | Bivša punca = ukradena gesla (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25007 (20558) | Gandalfar |
» | Huda dilema (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10415 (8121) | Gray_Warden |
» | vdor v zasebnostOddelek: Pomoč in nasveti | 5975 (4289) | majii |
» | Spolno nadlegovanje mladoletniceOddelek: Loža | 7446 (4890) | T0RN4D0 |