Forum » Zvok in slika » Digitalni sprejemnik DVB-T telefunken
Digitalni sprejemnik DVB-T telefunken
ismon1 ::
Pozdrav!
Jaz sem danes priklopil digitalni sprejemnik na TV in mi ne dela-mi napiše da ni kanalov,preveri antenski priključek!priklopljeno imam pa od kabelske v digitalca pa iz digitalca v TV,priklopljen imam tudi scart kbel iz digitalca v tv in me res čudi zakaj ni programov!
Mogoče kakšen nasvet kako se lotit težave?
Hvala
Jaz sem danes priklopil digitalni sprejemnik na TV in mi ne dela-mi napiše da ni kanalov,preveri antenski priključek!priklopljeno imam pa od kabelske v digitalca pa iz digitalca v TV,priklopljen imam tudi scart kbel iz digitalca v tv in me res čudi zakaj ni programov!
Mogoče kakšen nasvet kako se lotit težave?
Hvala
BigHugo ::
Tvoja rešitev je nakup digitalnega sprejemnika z DVB-C. DVB-T je za zemeljsko digitalno.
LP BigHugo
Opkow ::
Pri katerem operaterju imas kabelsko TV? Za vsak slucaj preveri, ce ponujajo svoje digitalne sprejemnike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444550 (84078) | zavajon |
» | Digitalni (dvb-c) sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5320 (4929) | BlaY0 |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5343 (5095) | green heart |
» | Videorekorder - zajem programov?Oddelek: Zvok in slika | 2107 (1993) | mardy |
» | 42LH3000 in DVBOddelek: Zvok in slika | 1987 (1525) | kozi |