Forum » Hlajenje in modifikacije » Black Ice Pro - radiator pri Mlacomu??
Black Ice Pro - radiator pri Mlacomu??
Golden eye ::
A kdo uporablja Black Ice Pro - radiator ker mene tudi zanima kako hladi?? In še majhen je
Pa še slikca:
Pa še slikca:
- spremenil: Golden eye ()
Saj baje da je Bakren ?! Samo zanima me če bo boljši od tega ko ga imam zdaj: (pa še slika mojega trenutnega radiatorja):
the_unborn ::
ja, bakren je, ima pa po defoltu 1cm nastavke za cevi
tale tvoj je pa vecji ane, predvsem daljsi, nevem pa kaksen je zracni pretok skozenj
tale tvoj je pa vecji ane, predvsem daljsi, nevem pa kaksen je zracni pretok skozenj
Black ice pro bi kupil rad zato ker je majhen in bi ga lahko dal v ohišje?!!! Skozi moj radiator je pretok zraka bolj slab ker imam zelo goste... Koliko si rekel da so priključne cevi debele 10(2/5") cm al 12(1/2") cm ?
premer zunaj: 10 milimetrov (1cm) premer noter: 9 milimetrov
bos mogu modificirat, ce bos hotu morphlingove bloke met gor
bos mogu modificirat, ce bos hotu morphlingove bloke met gor
kako misliš modificirat??? Sej dam samo eno objemko gor pa mal bolj stisnem vse skupaj pa je
Kdaj pa dobiš blok(a ga boš od morphling1-a nabavu)?? Pa bš po poročal kakšne so tvoje temperature
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Golden eye ()
nevem kdaj dobim blok, enkrat zdaj bo ze cas, po praznikih je reku, ker je zmankalo plexi-ja
Ker jest mam tud blok od morphling1-a pa bova pol vidla komu se več procesor greje!!
A imaš kaj navit sistem in na koliko ga misliš pol z vodnim navit???
A imaš kaj navit sistem in na koliko ga misliš pol z vodnim navit???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22288 (13418) | Dr_M |
» | Kratka anketa glede črpalk in blokovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3114 (2525) | MasterMiG |
» | hrup ... vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2256 (1925) | morphling1 |
» | Vodno hlajenje - KompletiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1675 (1334) | Gejmer |
» | Pomoč pri vodnem hlajenju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6702 (5205) | Jure2k |