Forum » Zvok in slika » LG TV + Telemach + No Access
LG TV + Telemach + No Access
darkomiku ::
Pozdravljeni!
Imam LCD TV LG 42LW470, priklopljen na Telemach s Conax modul kartico. Od menjavanju programov, se mi občasno pri kakšnem programu napiše "No access", čeprav je slika vidna in napis čez nekaj sekund izgine. Se sicer da živeti s tem, je pa moteče. Zanima me, če je kdo imel že podoben primer in kako je to rešil.
Hvala za pomoč.
LP, Dare
Imam LCD TV LG 42LW470, priklopljen na Telemach s Conax modul kartico. Od menjavanju programov, se mi občasno pri kakšnem programu napiše "No access", čeprav je slika vidna in napis čez nekaj sekund izgine. Se sicer da živeti s tem, je pa moteče. Zanima me, če je kdo imel že podoben primer in kako je to rešil.
Hvala za pomoč.
LP, Dare
GrEg3c ::
Predlagam da pokličeš telemach za pomoč uporabnikov in jim opišeš situacijo, ter ti bodo ziher kj pametnega svetoval :P
Amateur0006 ::
Sam imam dva LG TV-ja (LG 32LH3000 starega okrog enega leta in skoraj novega LG 42LV4500). Imam tudi različna conax modula; enega svojega znamke Edison in enega njihovega Tehnisat. Pri obeh televizorjih tudi meni obcasno napise No access in nato takoj pokaže program. To ze zgodi morda enkrat na 100 preklopov in sem se s tem že sprijaznil.
Če slučajno izveš rešitev prosim da napišeš kako.
Če slučajno izveš rešitev prosim da napišeš kako.
darkomiku ::
Meni se to kar pogosto dogaja in je ful moteče. Sem klical na Telemach in so mi rekli da naj vzamem ven Conax modul in ga malo pobrišem, ker je ziher zaprašen (čeprav je notri nekaj dni) i nda druge rešitve ni. Kr neki ... bom še probal klicat in upat, da dobim kakšnega stručkota in ne študenta ...
Seljak ::
Tudi sam sem nabavil nov LCD televizor in seveda pri Telemachu naročil conax modul kartico.Ko preklapljam med programi tudi meni včasih napiše,da ni signala,potem pa čez sekundo vrže program.Res je moteče,ampak sem se že navadil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 445561 (85089) | zavajon |
» | Kodirani kanaliOddelek: Zvok in slika | 5735 (5387) | cekr |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25330 (16018) | OK.d |
» | Nov LED LCD in TelemachOddelek: Zvok in slika | 2280 (2007) | darkomiku |
» | Panasonic TX-P42GN23 problem s Conax za CI+TelemachOddelek: Zvok in slika | 3518 (3281) | frikihamster |