» »

Facebook problem

Facebook problem

rex123 ::

Pozdravljeni! Imam eno težavo, in sicer, ko vpišem v kateri koli brskalnik facebook mi stran kar precej dolgo nalaga in nazadnje odpre le stran z belim ozadjem ter v stolpcu napisane možnosti prijave, kontakta, pridobitve mobilnega facebooka, itd. Ko se prijavim je dejansko isto, le da imam po vrsti navzdol napisana sporočila, poglej vsa sporočila, obvestila... Še pred tem pa imam po vrsti navzdol napisane številke 0 1 3. Vse druge internetne strani se mi normalno odprejo, le facebook štrajka. :)sprva sem mislila, da je kriv brskalnik ampak vidim da je problem drugje. Če mi lahko kdorkoli kako pomaga, se mu že vnaprej zahvaljujem!

Dr_Piškot ::

Prvi del glede podatkov, bo trajalo nekaj časa potem bo nehalo.
tudi sam opažam težave ni važno ker brsaklnik enkrat v enem dela bolje drugič v drugem.

rex123 ::

Google Chrome ponuja možnost ogleda podatkov o mestu in ko sem na Facebookovi strani mi piše: Vaša povezava s spletnim mestom je šifrirana, vendar je Google Chrome na strani zaznal mešano vsebino. Pri vnašanju podatkov na strani bodite previdni. Takšna vsebina je lahko vrzel, prek katere lahko kdo manipulira stran, ki so jo ogledujete. Ta vsebina so lahko slike ali oglasi, vdelani na strani, ki so jih dodali drugi.

Danes sem opazila, da tudi Youtube ne deluje kot bi moral. Ko kliknem na ogled podatkov o mestu piše, da moja povezava z www.youtube.com ni kodirana in da identiteta tega spletnega mesta ni bila potrjena.

Dr_Piškot ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalno potrdilo - SIGENCA, problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
208959 (6723) fulgur
»

cookie nova zakonodaja

Oddelek: Izdelava spletišč
419950 (7950) stb
»

Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Izdelava spletišč
744217058 (168624) Tydek
»

Kdo vse ne priznava novega ZEKom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
13145250 (36888) trizob
»

Facebook s piškotki sledi tudi po odjavi

Oddelek: Novice / Zasebnost
4312797 (10318) Gregor Spagn

Več podobnih tem