Forum » Operacijski sistemi » Zanimajo me vaše iskušnje z Mac OS-om
Zanimajo me vaše iskušnje z Mac OS-om
pajac ::
Glede tega da ne poznam nikogar ki ga uporablja, me zanima, če ga ima kdo od vas, pa kakšno je vaše mnenje.Kako je s programi, gonilniki itd.
To me zanima predvsem zato ker bom verjetno kupil iBooka.
Tnx.
To me zanima predvsem zato ker bom verjetno kupil iBooka.
Tnx.
jamiroq ::
kaj konkretno te zanima?
če ti rečem samo, da je MacOS superioren OS ti verjetno ne pomaga, ne?
programja je dosti; če pa maš broadband dostop do interneta pa tako ali tako ni problemov ;
driverji pa tudi obstajajo (razen mogoče za kakšno hudo eksotiko); tako ali tako boš priklapljal gor USB/Firewire periferijo, ki ima večinoma driverje zraven (oz so na internetu) ali pa ima že OS zanjo vgrajeno podporo (recimo kakšni zunanji disketniki, diski, CDRWji itd.).
če ti rečem samo, da je MacOS superioren OS ti verjetno ne pomaga, ne?
programja je dosti; če pa maš broadband dostop do interneta pa tako ali tako ni problemov ;
driverji pa tudi obstajajo (razen mogoče za kakšno hudo eksotiko); tako ali tako boš priklapljal gor USB/Firewire periferijo, ki ima večinoma driverje zraven (oz so na internetu) ali pa ima že OS zanjo vgrajeno podporo (recimo kakšni zunanji disketniki, diski, CDRWji itd.).
jamiroq ::
PCja in Maca se da povezat preko mreže (file sharing preverjeno deluje, deljenje internetne povezave tudi, za deljenje printerja pa ne vem, oz nisem probal)... na Maca lahko tudi inštaliraš PC emulator (Virtual PC), na katerem lahko poganjaš Windowse oz. Linux. Mac OS bere PCjeve diskete in CDje, v Windowsih pa moraš imet inštalirano posebno programje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabniki Macov premožnejši, ljubitelji tehnologije (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12857 (8848) | pukyplay |
» | Se v islandskih šolah pričenja prehod na Ubuntu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17700 (13182) | Pithlit |
» | OpenOffice 2.0.3Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5658 (3506) | veteran |
» | Primerjava operacijskih sistemovOddelek: Operacijski sistemi | 4726 (4576) | ;-) |
» | Vista ne bo pokazala svoje lepše plati (Aero) piratom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 14240 (9929) | 64202 |