» »

Krofi Trojane

Krofi Trojane

Temo vidijo: vsi
««
14 / 14
»
»»

starfotr ::

Pač ja, za vas naredijo vse sveže oz. največ 14 dni pred pustom. Medtem ko za amorfno gmoto se dela to pol leta prej.

fikus_ ::

Kar tolažite se , da dobite kvalitetne sestavine v teh zmrznjenih krofih. Receptura je prilagojena industrijski proizvodnji in zmrzovanju, da ko ga odtalijo nekako zgleda in ima nek sprejemljiv okus. Prevladuje sladko, dodane arome,.... nekaj kemije, da zgleda,...
Če ste poskusili kdaj doma speči krofe, nikoli nimajo enake teksture, gostote,... pogosto ena večja luknja,...
Podobno je s kruhom in podobnimi pekovskimi izdelki.
Ker ste se navadili na to, potem vam je to OK oz. doma narejeno ima za vas čuden okus.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

BuDi79 ::

fikus_ je izjavil:

Receptura je prilagojena industrijski proizvodnji in zmrzovanju, da ko ga odtalijo nekako zgleda in ima nek sprejemljiv okus. Prevladuje sladko, dodane arome,.... nekaj kemije, da zgleda,...
Danes je že vsak dr. za prehrano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

kixs ::

Danes se zadnji dan krofovanja ;)

Na mizi dva sveza krofa. Levi pekarna Suban Brezice (80g), desni Stirica, Krsko (160g):

x

x

x

x

Se slika od zadnjic. Krof Svoboda, Secovlje (150g). Na zalost izgleda dosti bolje kot je v resnici. Marmelade je samo v tisti luknjici na vrhu krofa - nic vec kot ena cajna zlicka.

x

x

x

x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

fikus_ ::

BuDi79 je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Receptura je prilagojena industrijski proizvodnji in zmrzovanju, da ko ga odtalijo nekako zgleda in ima nek sprejemljiv okus. Prevladuje sladko, dodane arome,.... nekaj kemije, da zgleda,...
Danes je že vsak dr. za prehrano.

Če ne poznaš zadev, potem je bolje da ne komentiraš!
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Samael ::

Ko se slo-techarji skregajo okoli krofov. ;((

Pust je danes, poglejte si te fine slikce zgoraj in si privoščite kakšen krof!
Samael != Samuel

Oba sta sla ;)

Suban:

Premalo marmelade :( Sicer pa popoln. Malo masten in dobrega okusa. Zelo rahel. Cena ne vem, dobil v sluzbi.

x

x

Stirica:

Marmelade dovolj - zadnjic mi je vse ven teklo. Danes sem ga dal prej na pol. Manj rahel, a overall se vedno zelo dober. Cena: 2.80€ - predrag :(

x

x

gruntfürmich ::

kixs, ti pa imaš kar velik rajon :))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Letos je tako zneslo. Skoda, da se mi ni dalo it se v LJ - Slon in Rasica, ko sem se ravno mimo peljal. Bi imel nekako zaokrozeno celoto.

Danes se Samobor. Ampak dvomim, da bom se kak krof pojedel. Istuk krofi so sicer dobri, ampak me ne prepricajo. Premali, premalo marmelade in predragi.

Za letos naj bo dovolj. Sem ze za dobro jutri pojedel tri Subanove in enega od Stirice.

Samael ::

Sta se kixs in Gregor P (ki je deloval bolj okoli prestolnice) lepo dopolnila :)
Samael != Samuel

enavlaka ::

Don don krofi, okusni in mehki
Mercator, srednje povprečje, so odmrznjeni
Mlinotest, katastrofa
Hofer iz njihove vitrine so v redu, boljši od mercatorja in don don

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enavlaka ()

Gregor P ::

Imam še dva za "prijavit", ampak žal sem se te dni prehladil in mislim, da nisem sposoben zares oceniti okusa - kera ironija:'(

Najprej krof iz pekarne Čemažar na koseški tržnici v Ljubljani, pozabil koliko stane. Žal zaradi prehlada nisem občutil nobenega posebnega okusa; niso se mi zdeli nič posebnega. Ampak imam vsaj slike:

In pa slavni krof iz vrhniške slaščičarne Berzo; stane 2 evra, težek je 182g. Za okus žal ne morem reči, ampak je bil pa mehek oz. puhast z veliko marmelade in se mi je topil v ustih - ostali, ki imajo okus so ga pohvalili, tako da si najbrž res zaslužijo nagrado.

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

IL_DIAVOLO ::

Kaj te delajo s temi krofi? Z njimi pult brisejo?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

c3p0 ::

Očitno se sesedejo. Preveliki za glutensko strukturo testa, ali preveč vzhajani. Lahko je tudi preveč maščob, potem se "topi" v ustih.
««
14 / 14
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali pojemo preveč krofov?

Oddelek: Loža
14766 (535) ššš
»

Ketoza in avtofagija (strani: 1 2 )

694954 (2560) tilen03

Najslabše restavracije/gostilne v SLO (strani: 1 2 )

9218586 (6712) starfotr
»

zakaj se reče trojanski konj ne pa trojski konj? (strani: 1 2 )

6413176 (10870) mikhaair
»

Funkcionalna nepismenost ljudi (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
7321549 (19039) harmony

Več podobnih tem