Forum » Loža » Krofi Trojane
Krofi Trojane
Temo vidijo: vsi
mojsterleo ::
Letos probal krofe:
- LIDL krof iz pekarne (žito?): testo in posip sta v redu, premalo polnila, v redu krof.
- Hofer krof iz pekarne: testo ok, cukr se je v vrečki raztopil, preveč kisla marmelada, ne bi kupil še enkrat.
- Sparov krof iz postrežbe (spar pekarna): zelo suh, premalo polnila, ne bi kupil še enkrat.
- Mercator krof iz postrežbe (don don): dokaj mehek, precej sladek, dvojno polnilo, dejansko edini dober malo presladek.
- LIDL krof iz pekarne (žito?): testo in posip sta v redu, premalo polnila, v redu krof.
- Hofer krof iz pekarne: testo ok, cukr se je v vrečki raztopil, preveč kisla marmelada, ne bi kupil še enkrat.
- Sparov krof iz postrežbe (spar pekarna): zelo suh, premalo polnila, ne bi kupil še enkrat.
- Mercator krof iz postrežbe (don don): dokaj mehek, precej sladek, dvojno polnilo, dejansko edini dober malo presladek.
Gregor P ::
in očitno uporabljajo aditive (E) glede na deklaracijo sestavin.
O, groza - Eji so noter!
E160a - karoten. Barvilo (rdeče), ena od snovi v korenju.
E101 - riboflavin. Uporabljen kot barvilo (rumeno), drugače bolj znano kot vitamin B2.
Vem. Ampak ali je to potrebno. Zakaj morajo biti krofi nujno rumene barve? Da so potem lahko dražji? Na to mi rajši odgovori
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Okapi ::
Ker če so grde barve, ali brezbarvni, jih nihče ne bi hotel niti poskusit. Zakaj misliš se vrhunski kuharji trudijo z aranžmaji jedi?
Gregor P ::
Kako grde barve? Najlepši so krofi naravne barve in to ni rumeno-oranžna. Verjetno se trudijo zato, da lahko blefirajo in dražje prodajajo hrano.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
kixs ::
Danes sem sel v Spar in Hofer:
Spar provansalski - so mansji, dovolj masten in dovolj file. Marmelada ima zelo dober okus po marelicah. Na zalost je bil precej mrzel in tudi posip se je stopil.
Spar postrezni 80g - nic posebnega, tezko bi rekel, ce je kaj boljsi od 4-packa. Trgovka je rekla, da niso isti.
Hofer 60g pakiran po deset - testo okusno, vendar premalo marmelade.
Hofer standardni krof - mi ze standardno ni vsec okus marmelade.
Spar provansalski - so mansji, dovolj masten in dovolj file. Marmelada ima zelo dober okus po marelicah. Na zalost je bil precej mrzel in tudi posip se je stopil.
Spar postrezni 80g - nic posebnega, tezko bi rekel, ce je kaj boljsi od 4-packa. Trgovka je rekla, da niso isti.
Hofer 60g pakiran po deset - testo okusno, vendar premalo marmelade.
Hofer standardni krof - mi ze standardno ni vsec okus marmelade.
Okapi ::
Ni nujno. Morda so barvila samo v marmeladi. Brez barvil so namreč marmelade (doma narejene) pogosto neugledne rjavkaste barve.
gruntfürmich ::
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
AgJ1 ::
Ne spomnim se, kdaj so bili trojanski krofi dobri. Resno. Pa nisem ravno spring chicken. Veliko črednega nagona, da se folk tam ustavlja in to kupuje. Podobno kot pri blejskih kremšnitah.
AgJ1 ::
gruntfürmich je izjavil:
ojoj, sami E-ji !!!!!!!!!!!!!
Kaj, to je sestava ananasa v pločevinki? V sladkorjih še posebej dodana fruktoza? Ok, tiste arome na koncu so itak absurd…
Zdravo, oh kako zdravo…
Okapi ::
Kje vidiš konzervo? Lepo ti na vrhu piše "all-natural pineapple", in tudi narisan je, za tiste, ki ne znajo brati.
Ne boš verjel, v ananasu so glukoza in fruktoza, en kup aminokislin, en kup maščobnih kislin.... Od kje misliš, da ima sadje barvo? Od barvil. Od kje okus in aromo?
Ne boš verjel, v ananasu so glukoza in fruktoza, en kup aminokislin, en kup maščobnih kislin.... Od kje misliš, da ima sadje barvo? Od barvil. Od kje okus in aromo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Magic1 ::
Vsako hranilo ima kup sestavin, tudi E-jev. Načeloma mora na embalaži pisat, če je stvar dodana nekemu živilu. Ananas ima naravne E-je. Hočejo povedat le to, da niso vsi E-ji slabi. Tudi pekarija napreduje in določeni Eji so lahko dobrodošli, kot česen v omaki.
Magic
PacificBlue ::
Ne spomnim se, kdaj so bili trojanski krofi dobri. Resno. Pa nisem ravno spring chicken. Veliko črednega nagona, da se folk tam ustavlja in to kupuje. Podobno kot pri blejskih kremšnitah.
200g so. Kje še dobis tak velik krof? Size does matter:>
Pa velik doda tudi tradicija. Imajo pa sicer zelo solidno hrano v restavraciji.
I’m out.
:3
:3
fikus_ ::
Glede barve krofov; v njih so rumenjak z jajc farmske, talne reje, kokoši krmljene z žitaricami, zato so bolj svetlo rumene barve.
Romenjaki jajc domače reje, kjer kokosi kopljejo po travi, zemlji, gnoju so bolj močne oranžne barve.
Ce se za krofe uporabijo ta domača jajca, imajo le ti potem bolj rumeno barvo.
Romenjaki jajc domače reje, kjer kokosi kopljejo po travi, zemlji, gnoju so bolj močne oranžne barve.
Ce se za krofe uporabijo ta domača jajca, imajo le ti potem bolj rumeno barvo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
AgJ1 ::
Kje vidiš konzervo? Lepo ti na vrhu piše "all-natural pineapple", in tudi narisan je, za tiste, ki ne znajo brati.
Ne boš verjel, v ananasu so glukoza in fruktoza, en kup aminokislin, en kup maščobnih kislin.... Od kje misliš, da ima sadje barvo? Od barvil. Od kje okus in aromo?
Prvič vidim, da bi bila na sadežu deklaracija z “sestavinami”, zato sem predpostavljal, da gre za konzervo.
Pa naj mi nekdo prosim pojasni, kako so spravili tiste arome v sadež? Ker nisem še videl na jabolkih analize arom s kemijskimi imeni.
PacificBlue je izjavil:
Ne spomnim se, kdaj so bili trojanski krofi dobri. Resno. Pa nisem ravno spring chicken. Veliko črednega nagona, da se folk tam ustavlja in to kupuje. Podobno kot pri blejskih kremšnitah.
200g so. Kje še dobis tak velik krof? Size does matter:>
Pa velik doda tudi tradicija. Imajo pa sicer zelo solidno hrano v restavraciji.
200 g slabega krofa je 200 g preveč,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AgJ1 ()
gruntfürmich ::
Glede barve krofov; v njih so rumenjak z jajc farmske, talne reje, kokoši krmljene z žitaricami, zato so bolj svetlo rumene barve.
Romenjaki jajc domače reje, kjer kokosi kopljejo po travi, zemlji, gnoju so bolj močne oranžne barve.
Ce se za krofe uporabijo ta domača jajca, imajo le ti potem bolj rumeno barvo.
da ne boš mislil da domače gospodinje ne dodajajo barvila v hrano kuram, da imajo bolj rumene jajce in s tem rumen biskvit... zadnje čase je to kar popularno.
Pa naj mi nekdo prosim pojasni, kako so spravili tiste arome v sadež? Ker nisem še videl na jabolkih analize arom s kemijskimi imeni.
kaki tepček si ti! te sestavine sadja so pač deklarirane kot E-ji. zrastle so naravno v ananasu že na miljone let, samo ljudje smo jih pač tako poimenovali da ni treba pisati dolga kemijska imena.
in imaš umetne in naravne arome/barvila; slednje pridobivajo z ekstrakcijo iz pravega sadja/zelenjave.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
AgJ1 ::
Kot rečeno, ne vidim logike, da bi nekdo pisal naravne sestavine jabolk na deklaracijo. A tebi se to zdi normalno za ananas?
A je to kakšen marketing stunt?
A je to kakšen marketing stunt?
PacificBlue ::
200 g slabega krofa je 200 g preveč
Stvar okusa. Saj ne pravim, da so meni izvrstni. Sam ljudje jih kupujejo. Prodajo jih pa tudi 100.000 kosov za cas pusta.
To je nekje 9 ton moke, 2 toni marmelade, prav toliko kg jajc, 550litrov ruma..
Impresivne stevilke.
I’m out.
:3
:3
gruntfürmich ::
Kot rečeno, ne vidim logike, da bi nekdo pisal naravne sestavine jabolk na deklaracijo. A tebi se to zdi normalno za ananas?
A je to kakšen marketing stunt?
to je zato, da takšnim kot si ti vtepejo v glavo da se ne rabijo bati E-jev, ampak da se morajo bati nerazgledanosti.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
bozicek ::
Za čas pusta bomo letos vrgli ven 15 miljonov krofov
Nekateri jih imate radi, nekaterim niso všeč naši krofi
Pač stvar okusa
Nekateri jih imate radi, nekaterim niso všeč naši krofi
Pač stvar okusa
Darila letos samo za poredne
d0rK ::
A tisti v črnučah so še za kej, če se tja zapelm? Letos probal samo ene iz Špara in so totalna mizerija.
kixs ::
Sparovi so letos za samo za v smeti.
Kar se tice Trojanskih pa je en tak hit&miss. Nazadnje sem jih jedel kaksnega 2017. Svezi, topli in glavno, zastonj - vsaj za udelezence eventa. Ceprav sem imel pred tem tudi slabe izkusnje z njimi, so bili takrat res dobri. Verjetno sem ene 3-4 pojedel ;)
Kar se tice Trojanskih pa je en tak hit&miss. Nazadnje sem jih jedel kaksnega 2017. Svezi, topli in glavno, zastonj - vsaj za udelezence eventa. Ceprav sem imel pred tem tudi slabe izkusnje z njimi, so bili takrat res dobri. Verjetno sem ene 3-4 pojedel ;)
AgJ1 ::
gruntfürmich je izjavil:
Kot rečeno, ne vidim logike, da bi nekdo pisal naravne sestavine jabolk na deklaracijo. A tebi se to zdi normalno za ananas?
A je to kakšen marketing stunt?
to je zato, da takšnim kot si ti vtepejo v glavo da se ne rabijo bati E-jev, ampak da se morajo bati nerazgledanosti.
Ti si primer, kako neumno je predpostavljati stvari o neznancih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AgJ1 ()
kuglvinkl ::
Ste me napalil z Rašico in sem jih šel iskat.
Sam se ne spomnim, da bi jedel boljše, kupljene. Lahko da so Slovnovi boljši, maxijevi gotovo niso. Vse ostalo pa sam zgleda kot krof, to kar je v štacunah.
Sam se ne spomnim, da bi jedel boljše, kupljene. Lahko da so Slovnovi boljši, maxijevi gotovo niso. Vse ostalo pa sam zgleda kot krof, to kar je v štacunah.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Gregor P ::
Ti z Rašice, ste rekli, so isti kot pri Trubarju, ne? Toliko da opravim to na hitro v mestu
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Anney ::
Petrol, tvojih (naših) 5min, 6 pack, lih prav veliki, za usput so dobri. Mislim, da okol 4,50 za six pack.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
gruntfürmich ::
kaj pa na shellu? bom šel danes tankat tja pa bi za foro kakšnega vzel. ste me napalili do daske...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
gruntfürmich ::
tudi jaz ne, ampak so me zrajcali in samo malo za lušte danes, ko je vse zaprto...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
krho ::
Ste me napalil z Rašico in sem jih šel iskat.
Sam se ne spomnim, da bi jedel boljše, kupljene. Lahko da so Slovnovi boljši, maxijevi gotovo niso. Vse ostalo pa sam zgleda kot krof, to kar je v štacunah.
Ma pr nas so jih prnesi v službo za pusta lani. Mastni, pa orekn okus po prežganem olju, fuj in fej. So Uni lidlovi 12 za slabe 4€ dosti boljši.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
kuglvinkl ::
Ste me napalil z Rašico in sem jih šel iskat.
Sam se ne spomnim, da bi jedel boljše, kupljene. Lahko da so Slovnovi boljši, maxijevi gotovo niso. Vse ostalo pa sam zgleda kot krof, to kar je v štacunah.
Ma pr nas so jih prnesi v službo za pusta lani. Mastni, pa orekn okus po prežganem olju, fuj in fej. So Uni lidlovi 12 za slabe 4€ dosti boljši.
Bi rekel bad batch.
Your focus determines your reallity
mailer ::
Če se peljem mimo Zidanega Mosta jih vzamem tam pa tudi na Trojanah so 2x letno v redu.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
IL_DIAVOLO ::
Pust je za pohlevne ovčice, ki vsako leto jejo isto slabe krofe, po možnosti iz iste stacune in na isti dan.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
krho ::
Jih res nihče ne peče doma? Svež, topel, puhast krof in domača marmelada. Nebesa.
Men je škoda 1,5-2l olja, zato, da bom 2x cvrl krofe iz 1kg moke. Pa tiste indijančke, k so sam cukr pol delat iz beljakov... Ja sej vem tora pavlova, pa vetrci...
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
kuglvinkl ::
Če se peljem mimo Zidanega Mosta jih vzamem tam pa tudi na Trojanah so 2x letno v redu.
točno, V Zidanem Mostu so tudi zelo v redu.
Your focus determines your reallity
gruntfürmich ::
včasih moraš v zidanem mostu počakat, da ženska zamesi in jih speče ker jih zmanjka!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Invictus ::
Najboljše krofe v Ljubljani ima hotel Slon.
Sam so pa dragi...
Sam so pa dragi...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
brett ::
Mi2 nikoli ne kupujeva krofov v trgovinah. Predragi za to kar ti ponujajo kot sladica + precej nezdravi + povečni žnj okusa s preveč tiste cheap marelične marmelade...
Za čas pusta jih dela tašča: domača jajca, moka s kmetije, ostalo kupljeno. Odličnega okusa, estetsko zlata sredina, težki cca 100-120g. Vse bi bilo ok, če bi jih naredila cca 20 za pustni vikend oz. eno rundo... A ona jih je že včeraj naredila 32, za vikend jih bo vsaj 50+ in še torek spet par 10. Ust za pojest pa pet od tega: en otrok, dva seniorja (od tega ima ona ima sladkorno), pa mi2 z ženo (plus kak okoliški otrok z ulice). Kar pomeni, da ratujejo stari, ker več kot toliko jih ne moreš pojesti, okusni pa so domači le prvi dan. Potem pa za namočit v mleko.
Pa jih z ženo vsako leto isto razlaga, a se je ne prime. Imava občutek, da je še slabše, hehehe. Sili pa vedno, da naj jih vzamemva in teži, teži. Prava mehiška telenovela ...
No, letos jih jaz že iz principa ne bom jedel oz. jih bom odnesel v službo, pa sosedom raztalal. Pa naj jih dela pri 76 za tuje ljudi. Jo imam poln kufer s temi krofi in se mi je pust že zaradi tega zameril...
Za čas pusta jih dela tašča: domača jajca, moka s kmetije, ostalo kupljeno. Odličnega okusa, estetsko zlata sredina, težki cca 100-120g. Vse bi bilo ok, če bi jih naredila cca 20 za pustni vikend oz. eno rundo... A ona jih je že včeraj naredila 32, za vikend jih bo vsaj 50+ in še torek spet par 10. Ust za pojest pa pet od tega: en otrok, dva seniorja (od tega ima ona ima sladkorno), pa mi2 z ženo (plus kak okoliški otrok z ulice). Kar pomeni, da ratujejo stari, ker več kot toliko jih ne moreš pojesti, okusni pa so domači le prvi dan. Potem pa za namočit v mleko.
Pa jih z ženo vsako leto isto razlaga, a se je ne prime. Imava občutek, da je še slabše, hehehe. Sili pa vedno, da naj jih vzamemva in teži, teži. Prava mehiška telenovela ...
No, letos jih jaz že iz principa ne bom jedel oz. jih bom odnesel v službo, pa sosedom raztalal. Pa naj jih dela pri 76 za tuje ljudi. Jo imam poln kufer s temi krofi in se mi je pust že zaradi tega zameril...
Okapi ::
Sosedov, prijateljev in sorodnikov očitno nimate. Pustovati tudi nikamor na greste. Žalostno.
gruntfürmich ::
kako moraliziranje, okapi...
jst sem se spomnil, da jih bom jutri na tržnici kupil. upam da bodo iz ekoloških kmetij, kjer kupujeva stvari, kvalitetni. danes pa morda v mečkatorju kakšnega za lušte
jst sem se spomnil, da jih bom jutri na tržnici kupil. upam da bodo iz ekoloških kmetij, kjer kupujeva stvari, kvalitetni. danes pa morda v mečkatorju kakšnega za lušte
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
brett ::
Sosedov, prijateljev in sorodnikov očitno nimate. Pustovati tudi nikamor na greste. Žalostno.
Njena živita bolj odročno, soseska večine seniorjev v predimenzioniranih hišah... Mi smo pa na robu mesta. Za pusta se hčerka našemi za šolo, pa obisk starih staršev (vsi bratranci pa so v tujini, razen enega, ki pa še je majcen otrokec). S sorodniki si res nismo blizu (nekaterimi fizično in povečini tudi starostno oz. so nas poti tekom življenja peljale v svoje smeri). Prijatelji se družimo, a za čas pusta ponavadi niti ne. Imajo povečini starejše otroke. Da pa se bomo vozili naokoli, da se hčerka kaže v kostumu, nama pa je mimo... Ker velika večina najine/naše družbe ni ravno blizu. S sosedi smo pa na odnosu vsakdanjih vljudnostnih fraz + kak stavek, dva, razen če kdo potrebuje pomoč, ipd. pa si takoj pomagamo. Družimo pa se sosedi ravno ne. Kar nam je kul.
Letos se zaradi vremena pustovanja ne bomo udeležili, lani smo bili Vir, prej Cerknica, LJ. Na Ptuj pa nam je predaleč... Je pa res, da mi2 nisva neka navdušenca nad maškarami. Že v otroštvu nama je bilo tako malo mimo, pa so naju domači šemili. Tudi pri večini kolegov, njivo otroci že zelo kmalu nehali z maškarami. Povečeni do konca prve triade OŠ.
Meni osebno je t.i. noč čarovnic veliko bližje, ljubša. Pa ne zaradi ZDA poden komerciale + izrojenost, ampak sporočilnosti prvotne tradicije "izumiteljev", četudi ni blizu našim koreninam + ustreznosti letnega časa je prava.
Ženi pa je oboje bolj kot ne brezveze.
Skratka: sva bolj pusta, dolgočasna na tem področju, kaj češ!
gruntfürmich ::
ma point je da stari še vedno mislijo (oz ponovno mislijo ker so zabiti in počasi dementni) da je lakota in silijo s hrano na vsakem koraku. pri nas mati enako; se ji ne da nič dopovedat. pa odvisni so od nakupovanja in jim je fino ko dopamin šopa ko na veliko zapravljajo za sestavine v trgovinah.
mi pa smo že vsi predebeli in preobjedeni vsega.
to je point!
mi pa smo že vsi predebeli in preobjedeni vsega.
to je point!
Brett: odvečne krofe daj v skrinjo. Trojanski, recimo, so odmrznjeni čisto v redu...trojanski krofi so toksičen industrijski odpadek, ne pa hrana !!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Najslabše restavracije/gostilne v SLO (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15164 (3290) | starfotr |
⊘ | Ukrepi za 90% precepljenostOddelek: Loža | 2313 (2172) | PrihajaNodi |
» | zakaj se reče trojanski konj ne pa trojski konj? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10522 (8216) | mikhaair |
» | Funkcionalna nepismenost ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 18087 (15577) | harmony |