Forum » Pomoč in nasveti » Anni - Ultra CD-R 80min
Anni - Ultra CD-R 80min
sodi ::
"Zapekel" sem 15 ultra cd-jev.
Od tega 3 neuspesno zakljucene.(velikost med 79:43.10 - 79:47.09)
3 neuspesno napisane - write error, to je novost, ki je moj plextor se nikoli ni javil, ceprav sem zapekel 200-300 cd-jev raznih vrst ( smartbuy,sony,point,fujifilm,tdk,platinum,... )
Vsi ostali so bili krepko pod 79min in so bili uspesno napisani.
Mislim da so zelo slabi, saj toliko risov(majhnih) in vdolbinic se nisem videl na nobenem novem praznem cd-ju.
Sploh ne vem kaj bom naredil z vsemi ostalimi (85).
Ima se kdo taksne probleme ?
Od tega 3 neuspesno zakljucene.(velikost med 79:43.10 - 79:47.09)
3 neuspesno napisane - write error, to je novost, ki je moj plextor se nikoli ni javil, ceprav sem zapekel 200-300 cd-jev raznih vrst ( smartbuy,sony,point,fujifilm,tdk,platinum,... )
Vsi ostali so bili krepko pod 79min in so bili uspesno napisani.
Mislim da so zelo slabi, saj toliko risov(majhnih) in vdolbinic se nisem videl na nobenem novem praznem cd-ju.
Sploh ne vem kaj bom naredil z vsemi ostalimi (85).
Ima se kdo taksne probleme ?
asPeteR ::
Ej, pa ravno zdele se odpravljam v Anni po te CDje, 100kom ...
Dobr, da si povedu!
Zdej ne grem!
Sam, ne vem, kaj tolk oglasujejo, kaj so kvalitetni!?
Dobr, da si povedu!
Zdej ne grem!
Sam, ne vem, kaj tolk oglasujejo, kaj so kvalitetni!?
BaRtMaN ::
Sej taki problemi so tud s Pisankami, smo mislni da napak ne bo na CDjih namenjenih tujini, ampak zgleda da od tega ni nč. Jst ostajam pr Traxdati.
flipflop ::
O tem se je sicer že govorilo in baje da so nove serije boljše kot so bile prejšnje. Bo treba probat.
boštjan ::
ostajam zvest smartbuyu.kot kaže se bo treba še dosti naučit,da bo anni dal ven neke dobre medije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10043 (6367) | jastreb |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6579 (4490) | pingo76 |
» | Še ena o cd-medijih:Oddelek: Kaj kupiti | 2262 (1511) | LeQuack |
» | pisanke (.si cd ji) probelmi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6440 (4860) | DeLonghi |
» | Sedaj bomo pekli na domače CDje...Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2352 (2352) | gazda |