Forum » Pomoč in nasveti » Iščem eno osebo
Iščem eno osebo
Grizzly ::
Nisem še zasledil teme, zato odpiram..... če je tema v napačnem razdelku se opravičujem..... rabim samo par nasvetov.
V srednji šoli sem imel enega kolega (ni bil sošolec, kar tako sva se poznala.... skupaj sva delala vragolije po šoli). Po končani šoli sem izgubil vsakršne stike z njim (kakrat ni bilo facebooka, msnja, google+ ipd.), zdaj pa bi rad navezal stik (me zanima kje se možak nahaja, kaj počne, kje je končal itd.)
O njem vem naslednje: ime in priimek, starost, kraj bivanja (če se ni preselil), nekdanja telefonska številka.
Enkrat sem ga že klical, pa je odzivnik rekel, da telefonska številka ne obstaja. Danes pa sem spet klical na to cifro in se je oglasila neka teta.... zato sklepam, da je zamenjal cifro.
Pogledal sem po facebooku in ga ne najde (je nekdo s tem imenom in priimkom, vendar se ne ujema slika in kraj bivanja). Na skype-u ga tudi ni, prav tako tudi na google+ ne. Na zadnje sem ga v google vtipkal njegovo ime in priimek.... najde par zadetkov, vendar ni ok.
A ma kdo kakšen nasvet, kje/kako bi lahko dobil kakršenkoli podatek, ki bi bil koristen (lahko mail, telefon, profil itd.)? Ali pa če imate podobne izkušnje?
V srednji šoli sem imel enega kolega (ni bil sošolec, kar tako sva se poznala.... skupaj sva delala vragolije po šoli). Po končani šoli sem izgubil vsakršne stike z njim (kakrat ni bilo facebooka, msnja, google+ ipd.), zdaj pa bi rad navezal stik (me zanima kje se možak nahaja, kaj počne, kje je končal itd.)
O njem vem naslednje: ime in priimek, starost, kraj bivanja (če se ni preselil), nekdanja telefonska številka.
Enkrat sem ga že klical, pa je odzivnik rekel, da telefonska številka ne obstaja. Danes pa sem spet klical na to cifro in se je oglasila neka teta.... zato sklepam, da je zamenjal cifro.
Pogledal sem po facebooku in ga ne najde (je nekdo s tem imenom in priimkom, vendar se ne ujema slika in kraj bivanja). Na skype-u ga tudi ni, prav tako tudi na google+ ne. Na zadnje sem ga v google vtipkal njegovo ime in priimek.... najde par zadetkov, vendar ni ok.
A ma kdo kakšen nasvet, kje/kako bi lahko dobil kakršenkoli podatek, ki bi bil koristen (lahko mail, telefon, profil itd.)? Ali pa če imate podobne izkušnje?
St235 ::
Drugače pa se zapelješ na omenjeni naslov in pozvoniš na vratih. Če ne živijo več tam je velika verjetnost, da tam stanujoči vedo kam so se preselili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je datum rojstva osebni podatek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10354 (8765) | St235 |
⊘ | Kako poslati pismo brez točnega naslova (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14684 (13172) | dzinks63 |
» | EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 68473 (63505) | Ramon dekers |
» | Pošta Slovenije na spletu objavila seznam "varnih poštnih predalov" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17688 (13415) | Azrael |
» | T-2 telefonija krši zasebnost uporabnikov ?! In pravni vidik ?Oddelek: Omrežja in internet | 6935 (5539) | ales85 |