Forum » Konzole » XBOX controllerji - vprašanje
XBOX controllerji - vprašanje
iNooby ::
LP
Zanima me ali na xboxu delujejo tudi basic gamepadi, ali samo ta originalni, ker mam sicer en random gamepad od geniusa na usb pa mi ne deluje ko ga priklopim na xbox...Na ps3 pa gre - preverjeno, torej ali se da dobit kak USB gamepad ki bo deloval tudi na 360?
Zanima me ali na xboxu delujejo tudi basic gamepadi, ali samo ta originalni, ker mam sicer en random gamepad od geniusa na usb pa mi ne deluje ko ga priklopim na xbox...Na ps3 pa gre - preverjeno, torej ali se da dobit kak USB gamepad ki bo deloval tudi na 360?
Haters gonna hate...
yayo ::
Original USB XBox controller dobiš že za okoli 20 evrov ampak ne bo delal na PS3, sem ravno preizkusil iz radovednosti.
Oziroma rabiš adapter. Ampak po mojih izkušnjah take naprave delujejo bolj slabo.
Oziroma rabiš adapter. Ampak po mojih izkušnjah take naprave delujejo bolj slabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
iNooby ::
Preverjeno v špilu al samo v osnovnem meniju?
Preverjeno v špilu ja :D
Haters gonna hate...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 206165 (83338) | radovednik |
» | Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 25019 (9216) | uro1001 |
» | Katero konzolo kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Konzole | 28748 (25326) | Pesimist |
» | Street Fighter IV (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6292 (3659) | jRk0 |
» | Valve ne mara PS3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 11551 (9561) | BigWhale |