Forum » Operacijski sistemi » Katere podatke pridobi računalnik če sta povezana med sabo
Katere podatke pridobi računalnik če sta povezana med sabo
programercek ::
Pozdravljeni,
imam en najeti računalnik v Nemčiji s katerim dostopam iz tega računalnika do drugega.
Kako deluje ta povezava med računalniki?
Ali računalnik v Nemčiji zazna Ip,itd... podatke tvojega računalnika? Če ja kje vidim te podatke?
Namreč na takšen način imajo narejen sistem za gambling, če si predober te blokirajo.
Poskušal sem z drugega računalnika v Nemčiji pa je napisalo da je račun zaprt.
Podatki računa so drugi in registracija tudi druga. Vse na novo.
Tako, da nekako morajo dobiti podatke tvojega računalnika, ip, mac? poskušal sem zamenjati ime računalnika
pa vseeno ne deluje.
Le kako lahko to ugotovijo?
imam en najeti računalnik v Nemčiji s katerim dostopam iz tega računalnika do drugega.
Kako deluje ta povezava med računalniki?
Ali računalnik v Nemčiji zazna Ip,itd... podatke tvojega računalnika? Če ja kje vidim te podatke?
Namreč na takšen način imajo narejen sistem za gambling, če si predober te blokirajo.
Poskušal sem z drugega računalnika v Nemčiji pa je napisalo da je račun zaprt.
Podatki računa so drugi in registracija tudi druga. Vse na novo.
Tako, da nekako morajo dobiti podatke tvojega računalnika, ip, mac? poskušal sem zamenjati ime računalnika
pa vseeno ne deluje.
Le kako lahko to ugotovijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako poslati/shareati 15Gb file v NEM? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5445 (4216) | Superboyy |
» | Hofer-> Medion-> Garancija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 93255 (50388) | joze67 |
» | prenosnik štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 911 (743) | amigo_no1 |
» | [Slackware 10.2] Linux mašina kot router in switchOddelek: Omrežja in internet | 1490 (1417) | drola |
» | Nateg, blef, neumnost...? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4610 (3220) | JOKER |