» »

Preverjam če res deluje, ne delam reklame!!!

Preverjam če res deluje, ne delam reklame!!!

fracjidol13 ::

Sem najdu eno štacuno na spletu tomb-shop.com kjer pravjo da lahko dobim procente če tam komu zrihtam računalnik. A je to že kdo probu in a res deluje?
  • premaknil: Tomi ()

Intl ::

Res je, zadnjič (par dni nazaj, mi je en kolega omeni omenil, to podjetje ( tomb-shop.com), kjer lahko kupiš pece opremo, zraven pa ti priznajo še popust kot je fracjidol13 omenil.
Fračjidol13, kar se procentov tiče imaš prav. Že tuhtam, kateri od mojih prijateljev potrebuje celovito prenovo svoje mašine. :D

AlienGT ::

1-ič. Ti kar kupuj pri njih, saj so cene brez davka tam nekje še kar konkurenčne, če pa dodaš še 20% zraven potem pa.....khm

2-ič. Glede procentov ti jih priznajo kot dobropis (4%) od prijateljevega nakupa kar pomeni da moraš za vnovčenje spet nekaj kupiti, če pa kupiš robo ti pa dobiš za 5% manj (seveda govorimo takoj, -cash). Kaj se po tvojem torej bolj splača presodi sam. (Si boš s prjatlom razdelu popust al ga boš "okol prnesu" za manjši popust?)

3-ič. Sej sama stran niti ni tako napačna, še kakšna slika in opis artikla bi bilo pa še bolje. Pač cene so mal previsoke, kar velja tudi za firmo za katero prodajajo.

fracjidol13 ::

mislim da si kot registriran član itak deležen 5% popusta, tako da je stvar potem cenejša, samo logirati se moreš in cene na ceniku so nižje

boštjan ::

še ena online štacuna in tudi tu ni diska ki ga išem

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tomb Raider (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
36969230 (20111) oo7
»

Rise of the Tomb Raider (Tomb Raider 2) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
609123109 (68066) ahac
»

Glejte kake bedarije govorijo v računalniških trgovinah (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
707035 (3311) dxx
»

Kateri prenosnik? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
706248 (5202) kingkong
»

E-Trgovine!

Oddelek: Kaj kupiti
252676 (2239) mare87

Več podobnih tem