Forum » Pomoč in nasveti » Reballing za onboard grafične kartice kje?
Reballing za onboard grafične kartice kje?
Jankolovski ::
Zdravo,
Zanimam se za reballing grafične kartice in sicer me zanima kdo to dela pri nas v Ljubljani ali okolici?
Se pravi da odlota grafiko dol iz matične polšče in na navo zalota na matično nazaj, seveda če je čip grafike treba menjati ga zamenja.
Kateri servis bi bil tudi najbolj ugoden me zanima?
LP
Zanimam se za reballing grafične kartice in sicer me zanima kdo to dela pri nas v Ljubljani ali okolici?
Se pravi da odlota grafiko dol iz matične polšče in na navo zalota na matično nazaj, seveda če je čip grafike treba menjati ga zamenja.
Kateri servis bi bil tudi najbolj ugoden me zanima?
LP
brin4 nimaš pojma za kaj se gre tko da obdrž take komentarje in neumne nasvete zase prosim.
kupim9 ::
Jest vem kdo to naredi, samo ne dela za drobiž, tko da ne vem če se ti splača dat več dnarja za popravilo kot je grafika vredna.
aja spregledu da je na plati, ma nima veze sej je postopek enak, kok jest vem.
aja spregledu da je na plati, ma nima veze sej je postopek enak, kok jest vem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kupim9 ()
brin4 16 letn škorc men tle pametuje, če ne razločiš med grafično kartico integrirano na matični plošči in obično grafiko za pci-e pol ti ne morm pomagat pejt raj nazaj na Vegovo se kej naučit k se zgleda nisi nič!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kaputOddelek: Zvok in slika | 1494 (1394) | Orlus |
» | Mnenje prosim! - nakupovanje komponentOddelek: Kaj kupiti | 2437 (1846) | TOP |
» | Pomoč pri nakupu računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1395 (1395) | davidson |
» | Bo Intel prevzel nVidio?Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5429 (3480) | tha_man |
» | EPOX 8RGA+ OVERCLOCKOddelek: Kaj kupiti | 1625 (1204) | borchi |