» »

Status študenta

Status študenta

jest135 ::

Pozdravljeni, mene zanima kam se še lahko vpišem da si pridobim status študenta še za eno leto, ter kje je najcenejša varjanta ?
hvala in lp

$%&/() ::

Kolega se je vpisal na neko primorsko šolo za okoli 60€.

bi mogoče lahko izvedel naslov ? prosim :)

Kebab ::

Srednja ekonomsko-poslovna šola Koper je za status zelo popularna zadnji dve leti. Vpis letos je presegel 5000 (izrednih) dijakov. Kam bi jih dali, če bi ti vsi res prišli na predavanje pa še bog ne ve.
Sem pa nekaj slišal ravno danes, da je ministrstvo ukinilo vpise. No, pokliči in boš izvedel.

Popularna za status je tudi Srednja tehniška šola Koper.

na tej poslovni koper piše da je blo le do 3ga, iz srednje tehniške šole sem pa dobil mail da ni šans da me vpišejo samo zaradi statusa. ma še kdo kako rešitev ?

gendale ::

letos bo bolj slaba s tem, ker se je država začela borit proti temu

Vse dijake, ki se izredno izobražujete, obveščamo, da v skladu z okrožnico Ministrstva za šolstvo in šport z dne 27. 10. 2011, od 1. 11. 2011 ne morete več dobiti potrdila o šolanju. Okrožnica prepoveduje izdajo potrdil o šolanju izrednim dijakom, ki so samoizobraževalci.
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

fosil ::

Bo spet slo-tech na 24ur kot kraj za izmenjavo zlobnih informacij >:D
Tako je!

miraldinjos ::

Mene tud zanima če se da zdj še kje vpisat v šolo sam da bi dobil status študenta?

Goran's Blog ::

TŠC Nova Gorica-Izredni študij logistike mislim da je.
Za plačat je mislim 200 oz 240eur.

Lp

lebang1 ::

Ja letos so zelo poostrili glede tega,
saj je bil že čas da se nekaj premakne na tem področju, ker je bilo preveč tisoč jih vpisanih samo za status da so jih lahko potem izkoriščali in delali preko študentskega servisa...

miraldinjos ::

Ja vem da je v k**** vse to, sam jaz sem že 9 mescov na zavodu in mam povhn k**** tega da nemorm dobit službe a k grem naokol povsod vidš same študente k delajo mi k bi pa radi normalno delal pa nič od nič.

lebang1 ::

ja, ampak upam da se bo to drugo leto popravilo, ker bo toliko manj študentov (bodo brez statusa) pa bodo morale firme tudi koga zaposlit...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426202359 (41176) Filip8
»

Status po 26.letu

264915 (3232) BCSman
»

Delo med pavziranjem!

Oddelek: Loža
288098 (5161) Matek
»

Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )

7516564 (9626) Jerry000
»

Status študenta/dijaka in nov zakon o izdajanju potrdil o šolanju

267493 (6519) lokomotiva

Več podobnih tem