Forum » Strojna oprema » kratke zamrznitve na laptopu
kratke zamrznitve na laptopu
_Enterprise_ ::
ne vem kakšen je slovenski izraz za to, v glavnem na laptopu mi občasno za delček sekunde kurzor obstane, kar še ni tako moteče, moteče je pa v nekaterih igrah - nisem jih sprobov dost, ampak recimo stronghold crusader na vsake 15 sekund za pol sekunde zmrzne, deus ex podobno, age of empires 3 ma velike probleme s skrolanjem po mapi, kjer se na polno zatika(fpsji so visoki, sploh pa je isto ne glede na grafične nastavitve). v laptopu imam en SSD in en navaden HDD. zdej če stronghold crusader pa deus ex premaknem na SSD, problema ni več, pri AoE3 pa zatikanje pri skrolanju ostaja. tudi OS(win7) je nameščen na SSD, pa, kot sem že reku, se kdaj miškin kurzor za delček sekunde zatakne. ni moteče, me pa zanima zakaj vraga to počne in če nimam morebiti kakšne hardware napake. včerej sem oba diska formatiral in naložil sveže win7, pa je isto. najprej sem sprobal na HDD naložit špil ki trokira in je sprva delalo perfektno, 3 ure kasneje je pa zatikanje spet prisotno.
sprobal sem ene disk checker aplikacije in nobena ne vrne nobenih napak, tko da sploh ne vem kaj naj uporabim, da izoliram problem. plz help
sprobal sem ene disk checker aplikacije in nobena ne vrne nobenih napak, tko da sploh ne vem kaj naj uporabim, da izoliram problem. plz help
matonson ::
Izklopi navaden HDD pa boš takoj videl, če je v tem problem.
Jst imam docking za diske pa mi pri enem na pol pokvarjenem disku dela podobno, ampak le takrat, ko kaj kopiram nanj.
Jst imam docking za diske pa mi pri enem na pol pokvarjenem disku dela podobno, ampak le takrat, ko kaj kopiram nanj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD vs HDD (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 51797 (48678) | MrStein |
» | Samsung pripravlja 3D pomnilnik: V-NAND (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 20201 (17536) | hojnikb |
⊘ | Zmanjkalo računalniških igric!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1645 (1143) | Mavrik |
» | Windows 8 uvaja hitri zagon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29868 (24057) | Jst |
» | Katera strateška igra ti je najboljša?Oddelek: Igre | 8487 (7417) | DiaMonDer |