» »

Creativ Cd-Rw

Creativ Cd-Rw

OZZY ::

Kake izkušnje mate z njim. Jaz moram reč, da slabe. Rw funkcija mi dela samo parkrat pol ga pa začne zaje*****. Tko je blo tud prvič, ko je po nekem času spustu dušo. Zgleda, da bo tud z tem tako. Pa še 30 cd-jev nisem posnel na prvega, ko sem ga nesu zamenat. Na mitsumiju, ki sem ga mel pred tem pa sem posnel več kot 400 cd-jev pa je stvar še normalno delala. Creativ sicer mislim da dobi enote od drugi in jih ne proizvaja sam in ma dokaj nizke cene. Pol pa ni čudn, da je kupuje pri najcenejših. Vaše izkušnje z creativi cd-ji in cd-rw?

Lith ::

bah, TEAC za enake denarce, mogoče celo mal cenej, al pa dražja Yamaha, ko vsaj veš da ne vgrajuje enot drugih firm not ampak ma VSE svoje dele.
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

whatson ::

teaca zdaj dobis za 27 jurjov... in je veliko kvalietnejsi...

bbobst ::

Imam Creativ 4424 1 leto.Snemanje CD-Rov je vredu.Pri CD-RWjih pa ga nekaj ser..Dokler ni RW poln ,snema normalno ,ko pa kaj zbrišem in novo gor posnamem,pa včasih začne javljati, da je datoteka poškodovana - največkrat pri kakšnih filmih.

OZZY ::

sej vem, da je creativ za en k****. Ampak takrat sem ga dubu cenej. Ja pri men je nekako tako se tud začel. Pol pa so prišli vsi drugi problemi in na koncu je spustu dušo. Mal me že prav vse skup jezi. Drugič ziher nebom nabavu enga chip produkta.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crknil napajalnik?

Oddelek: Strojna oprema
485183 (3563) Marko86
»

Ali je varno kupiti rabljene grafične kartice (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
559029 (7512) m0LN4r
»

Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
776262 (4173) pingo76
»

HELP ! komponenta ne bere posnetih cdjev !

Oddelek: Zvok in slika
131094 (882) sharp
»

CD-rom me ne šljivi pet posto!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
131045 (888) Belac

Več podobnih tem