Forum » Loža » Solo.si - a to še dela ?
Solo.si - a to še dela ?
mrTwelveTrees ::
Sem mislil da so že zaprli
nesem 4. disk tja v reklamacijo, (3 so mi že zamenjali) pa se čudim a ta firma še obstaja ?
www.solo.si ... nič več pametnega gor, nič zaloge KR NEKI
odnos do stranke na psu...
omenim, da če mi zamenjajo disk in je NOVA serijska mi pripada NOVA granacija ker je nov izdelek,
ženska men za pultom pa, da se garancija podalša samo za toliko kolikor je disk na servisu...
AJA ? ja če dobim nazaj popravljen disk z isto serijsko
kokoš neumna
itak se meni ne da več nič z njimi zajebavat, briga me za tisti disk tudi če mi ga ne zamenjajo
ne vem od česa sploh živijo, sej nimajo prometa ???
nesem 4. disk tja v reklamacijo, (3 so mi že zamenjali) pa se čudim a ta firma še obstaja ?
www.solo.si ... nič več pametnega gor, nič zaloge KR NEKI
odnos do stranke na psu...
omenim, da če mi zamenjajo disk in je NOVA serijska mi pripada NOVA granacija ker je nov izdelek,
ženska men za pultom pa, da se garancija podalša samo za toliko kolikor je disk na servisu...
AJA ? ja če dobim nazaj popravljen disk z isto serijsko
kokoš neumna
itak se meni ne da več nič z njimi zajebavat, briga me za tisti disk tudi če mi ga ne zamenjajo
ne vem od česa sploh živijo, sej nimajo prometa ???
Rias Gremory ::
Z njimi še nisem imel opravka in ga nočem imeti. Veliko piše na internetu o slabih izkušnjah o solo.si. Drži se stran od njih.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
nuclear ::
spletna trgovina solo.si tu vprašaj
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 120417 (51758) | r3dkv1c4 |
» | Boljši FPS (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5892 (5050) | Sssaga |
» | DEMISE d.o.o. oz. DEMISE-PC d.o.o (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19121 (14936) | RejZoR |
» | Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14064 (6540) | dwinxp |
» | Trgovina Solo.siOddelek: Pomoč in nasveti | 4097 (2305) | mrbungle |