Forum » Pomoč in nasveti » PC MARK 2002 in ocena trdfegaa diska
PC MARK 2002 in ocena trdfegaa diska
AzAzel ::
Ja imam trdi disk Maxtor 60 GB, 7200 vrtljajev na ATA 133 je priklopljen, ampak sem pa dobil oceno v PC marku da me je sram povedat. Torej prosim vas, če ima kdo podoben trdi disk, a je tudi dobil smešno nizke cifre.
OK, jest mam tam okrog 390 (CPU je dobu 4000, RAm pa 3000)
OK, jest mam tam okrog 390 (CPU je dobu 4000, RAm pa 3000)
Time is on my side!
Buggy ::
Ali imas DMA enabelan? Ce ja, potem so tukaj se faktorji kot so, koliko imas se praznega prostora na disku in ali je bil pred kratkim defragmentiran.
Jaz imam cisto isti disk kot ti in imam okoli 800 pik.
Ko sem sveze instaliral WIN XP in je bil disk se dokaj prazen pa sem imel nekaj cez 1.000 pik. Kasneje, ko se je disk zacel polniti pa je rezultat vztrajno padal, navkljub rednemu defragu.
Aja pa se nekaj. Ce imas slucajno dva diska in je C (aktivna) particija na njej potem ti bo testiral C disk, ce nimas registriranega PC Marka. Sele ko ga registriras lahko izbiras katero particijo bo testiral. Tako je bilo pri meni ko sem imel se dva diska. Na staremu IBM-ju 5400 sem imel sistem in novega Maxtorja sem imel za video obdelavo in storage. PC Mark mi je vedno kazal okoli 300 pik ker je testiral stari disk - C particijo.
Jaz imam cisto isti disk kot ti in imam okoli 800 pik.
Ko sem sveze instaliral WIN XP in je bil disk se dokaj prazen pa sem imel nekaj cez 1.000 pik. Kasneje, ko se je disk zacel polniti pa je rezultat vztrajno padal, navkljub rednemu defragu.
Aja pa se nekaj. Ce imas slucajno dva diska in je C (aktivna) particija na njej potem ti bo testiral C disk, ce nimas registriranega PC Marka. Sele ko ga registriras lahko izbiras katero particijo bo testiral. Tako je bilo pri meni ko sem imel se dva diska. Na staremu IBM-ju 5400 sem imel sistem in novega Maxtorja sem imel za video obdelavo in storage. PC Mark mi je vedno kazal okoli 300 pik ker je testiral stari disk - C particijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2xMaxtor 120GB(2MB) v RAID-0 *Nooro*! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 14335 (9939) | matrix2 |
» | PC Mark 04 Results (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4453 (3285) | tx-z |
» | PC Mark 2002 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 13190 (9603) | DjTonic |
» | SerialATA diski - katerega kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5755 (4742) | asPeteR |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4624 (3978) | Boky |