Forum » Zvok in slika » 3d ready
3d ready
sofka ::
ja mam tv ko je 3d ready pa mam blu rey predvajalnik ko je 3d in mam očala sam mi že v štartu noče predvajat 3d filma kaj bi lahk biu problem?
sennheiser ::
Rabiš še komunikator. Dobiš ga v kompletu pta02. Brez njega lahko odmisliš 3d. Drugače vse ostalo je ok.
pa lohk posebi sam ta komunikator kupim pa grejo kerikol špegli gor al ne? pa a pol mi bo automatsko zaznal na blu rayu mvk fajle?
St235 ::
špegli niso nujno kompatibilni z TVjem, načeloma boš rabil philipsove špegle. Z predvajanjem mkv-jev pa 3d špegli nimajo nič.
mislu sm ta komunikator ko bom prklopu če mi bo pol avtomatsko zaznal mkv fajle?
drgač pa hvala za odgovore:)
drgač pa hvala za odgovore:)
St235 ::
komunikator služi samo in le sinhronizaciji slike na TV in očali, nima nikakršne povezave s tem ali neka naprava predvaja mkv ali ne.
sennheiser: http://www.mimovrste.com/artikel/175000... tole bi blo al?
lakotnik: kaj pa je potem narobe ker mam SBS film pa mi ko hočem predvajat napiše da ni podprt format, format pa je mkv?
lakotnik: kaj pa je potem narobe ker mam SBS film pa mi ko hočem predvajat napiše da ni podprt format, format pa je mkv?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1196882 (421253) | antonija |
» | BLUE-RAY predvaljanik iz Amazon.deOddelek: Kaj kupiti | 2027 (1880) | St235 |
» | Nakup novega TVOddelek: Zvok in slika | 8713 (7872) | nejc1337 |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28536 (21864) | popster |
» | kateri lcd tvOddelek: Kaj kupiti | 8383 (5457) | simic12 |