Forum » Zvok in slika » Digitalni snemalnik za kabelsko televizijo
Digitalni snemalnik za kabelsko televizijo
vargus ::
Pozdravljeni
Kot piše v naslovu iščem digitalni video snemalnik za snemanje kabelske televizije. Vem da obstajajo DVD snemalniki s trdimi diski vendar imam na mreži dve NMT napravi, ki streamata filme na vse ostale naprave.
Nova naprava bi morala biti zmožna snemati filme in predvajati filme v ostalih formatih. Snemam namreč nekaj tujih nanizank zato bi bil torrent odjemalec in dobra podprtost s formati super.
Ima kdo kako idejo? Našel sem samo cel kup naprav z MPEG2/4 tunerjem.
Kot piše v naslovu iščem digitalni video snemalnik za snemanje kabelske televizije. Vem da obstajajo DVD snemalniki s trdimi diski vendar imam na mreži dve NMT napravi, ki streamata filme na vse ostale naprave.
Nova naprava bi morala biti zmožna snemati filme in predvajati filme v ostalih formatih. Snemam namreč nekaj tujih nanizank zato bi bil torrent odjemalec in dobra podprtost s formati super.
Ima kdo kako idejo? Našel sem samo cel kup naprav z MPEG2/4 tunerjem.
krebs11 ::
Jaz uporabljam EDISION Argus Piccollo DVB-C http://www.edision.si/index.php?option=..., snema stream na usb. Drugače pa obstajajo tudi drugi,
Synaps CHD 3000, TechniSat DIGIT HD 4 CX, Smart MX83,...
Synaps CHD 3000, TechniSat DIGIT HD 4 CX, Smart MX83,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB tv snemalnikOddelek: Zvok in slika | 1179 (924) | radmannsdorf |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63266 (15756) | Buffy |
» | Snemanje digitalne televizije..Oddelek: Zvok in slika | 7077 (6422) | bauci |
» | HDD snemalnik in predvajalnik z DVB-COddelek: Zvok in slika | 3663 (3287) | krebs11 |
» | DVB-T mpeg/4 snemalnikOddelek: Zvok in slika | 8196 (5021) | stefp |