Forum » Problemi človeštva » javno - zasebno partnerstvo v avtocestnem prometu
javno - zasebno partnerstvo v avtocestnem prometu
Ramon dekers ::
Zanima me ali bi bilo bolje da bi začeli navezovati javno zasebna partnerstva pri izgradnjah avtocestnega prometa, še posebno v časih ko je država zapufana in bo potrebno ceste obnovljati, dograjevati - denarja pa ni.
Vemo da je se je država odpovedala lastništvu in je vse skupaj dala DARSU, ter ga dokopatilizirala, dars ima sedaj dobičke - sicer nevem ali kot posledica dokapitalizacije ali ga je ustvaril sam (kar dvomim).
Torej zanimajo me strokovan mnenja ne neko natolcevanje brez glave in repa.
Vemo da je se je država odpovedala lastništvu in je vse skupaj dala DARSU, ter ga dokopatilizirala, dars ima sedaj dobičke - sicer nevem ali kot posledica dokapitalizacije ali ga je ustvaril sam (kar dvomim).
Torej zanimajo me strokovan mnenja ne neko natolcevanje brez glave in repa.
- spremenil: Ramon dekers ()
zee ::
Seveda bi mogli, vendar je treba najprej prepričat investitorje, da so zgodbe o zapletenih postopkih in visokih davkih ter nizkih olajšavah v Sloveniji zgolj mit in plod domišljije zavisti polnih sosedov...oh wait...saj je vse res.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Ramon dekers ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tesla z najvišjo izgubo doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 27917 (24999) | LeQuack |
» | Google s preveč denarja, zato gre v tujino po nakupih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 38904 (34990) | sensei |
» | Anonymous vdrl v NATO (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 28153 (24490) | Blisk |
» | V Kanadi ostaja dostop do interneta z neomejenim prenosomOddelek: Novice / NWO | 8800 (7273) | Ziga Dolhar |
» | Nemci milijarde od koncesij vlagajo v optikoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8065 (6574) | BlueRunner |