» »

zamenjava računa @ nlb?

zamenjava računa @ nlb?

CaqKa ::

včeraj so mi od nlb poslali da rabijo podatke o meni zaradi neke zamenjave računov?!? je še kdo to dobil? jaz jim nisem namreč nič naročil. nekaj piše o nekem osebnem računu, a to me mislijo na ta račun vržt pa mi pol hočejo mesečno določen znesek dol odtegovat za njihovo poslovanje ali kaj? ve kdo kaj več o tem.
ziggga ti se nekak na nlb spoznaš :>
lp

Gandalfar ::

ja, midva z bratom sva oba dobila to

CaqKa ::

pa kaj hočejo s tem?
če je zdaj 4 leta blo vse vredi zaj pa bi kuj nekaj radi podatke?

McNato ::

Verjetno zaradi uvedbe transakcijskega računa. Devizni, žiro, tekoči .... račun bodo združili v enega.

Primoz78 ::

Mislim da ma Jaka_racman prav, ker so tudi iz NKBM posiljali obvestila da je treba dat podatke al neki takega...in to zaradi uvedbe transakcijskega racuna...


lp Primoz

CaqKa ::

ja jaz mam samo eno kartico ki pa mislim da je za tekoči račun.

gazda ::

Lej, vsi klasicni racuni bodo v prihodnosti izginili - nadomestil jih bo transakcijski nacin. Podatke z banke bodo po vsej verjetnosti dajal vsi ki imajo odprte racuni na katerikoli banki, tko da nej te ne skrbi - poslji podatke (sej verjetno je pismo tko narejeno da ga nazaj posljes, tko da stroskov nimas nobenih). To je to. Ostalo naj te ne skrbi. Ce ti zdej niso nic zaracunavali za vodenje racuna ti tudi v prihodnosti ne bodo (i think :)).

Ziga Dolhar ::

Jup, verjetno bo to. Ne vem, a pri meni so na Gorenjski banki potreboval le davčno številko :-). (na NLB pa sem odprl račun v začetku oktobra, tko da mi nič ni blo treba)

krneki ::

Zanimivo da pri NLB ne rabjo samo davčno. Poterbujejo tudi številko identifikacijskega dokumenta in CELO datum izdaje in poteka. Me prav zanima, če v zakonu piše, da rabjo vse to poleg davčne..

Ziga Dolhar ::

Krneki, potrebujejo podatke, ki so 'potrebni'. To ne piše eksplicitno v zakonu, ampak je verjetno določeno pač pod potrebnimi podatki o komitentih. I guess.

Ko sem opdiral račun, sem mogu tut sam vse te podatke navest. Pr Gorenjski banki pa mi verjetno zato ni bilo treba, ker imam knjižico pod identiteto "prinesitelj - geslo". Mojih podatkov ni nikjer v knjižici.

Yohan del Sud ::

Kul. Vsaj vem da imam Zigggata za sabo.

Izvejte mojo zgodbo

Sam se ravno danes čakal v banki (SKB Bežigrajski dvor) da mi odprejo" Osebni transakcijski račun"...

Problem? V začetku, dve leti nazaj in še leto kasneje so bili popolnoma profesionalni, sedanja njihova zmedenost pa meji na dilentantizem.

Računa načeloma ne rabim, ker imam ves čas odprtega običajen transakcijski račun za s.p.-je (boge sirote). Hočem samo priti do plačilne kartice s čim večjim limitom (kar pri stari dobri NLB ni bil problem), za čim bolj tekoče poslovanje s tujino. Ampak kartic za ta račun ne dajo. Ampak pazi: dajo. Dokler ne gre komitentka vprašat šefa. Potem ne dajo. Ali pa obratno. V petih mesecih štiri poskusi in pet različnih tolmačenj. ME NE ZANIMA! Hočem imet VISO s 500000 SIT limita. S kakršnimkoli zavarovanjem. A gljumijo gljivu. Odpreti sem moral še "osebni transakcijski račun" na katerega moram vsak mesec nakazovati po 80000 sit, da lahko po treh mesecih zaprosim za kartico...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poslovni račun

Oddelek: Loža
407767 (3769) JN
»

Samo en bančni račun za sp-je (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15638669 (28456) mojca
»

osebni TRR oznaka T

Oddelek: Loža
396956 (5827) ChawaSi
»

javni dostop do številk tekočih računov !! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10814162 (12408) MadMicka
»

več tekočih računov

Oddelek: Loža
122171 (1976) poweroff

Več podobnih tem