Forum » Loža » več tekočih računov
več tekočih računov
Thomas ::
Tolk dnarja ma, da ne gre ves na en tekoči račun - ane!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
DeLonghi ::
Imas lahko tudi dva tekoca racuna pri isti banki
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
D.A.
Tomi ::
Tako mimogrede, Slo-techu bi kakšen kos opreme prav prišel. Lahko odpreš nepovratno neobrestni račun tudi pri nas, pa bodo userji in admini zelo zadovoljni
Resno, nobenega problema ni, da imaš več računov, samo potem imam več dela in kartic..
Resno, nobenega problema ni, da imaš več računov, samo potem imam več dela in kartic..
metrodusa.blogspot.com
poweroff ::
Pri isti banki kmalu ne bo mozno imeti vec racunov. ZR, TR, itd. - vse se bo zdruzilo v en sam racun. Mozno bo samo da bos imel pri vec bankah po en racun.
Tomi ::
Tako je, kot je povedal Matthai, da država, če se ne motim, z junijem, uvaja transakcijske račune, ki bodo na enem računu združili tekoči račun, hranilno vlogo in pa devizno varčevanje. Posameznik so lahko imel samo en račun na eni banki, s tem, da nikogar ne moti, da imaš več transakcijskih računov. Fora je v tem, da si bodo banke računale storitve, tako da ne bo pametno imete preveč računov.
metrodusa.blogspot.com
ahac ::
A to pomen, da mi ni treba zapirat hranilne knižce pa odpirat tekočega računa? Kul.
Ker to nameravam že zelooo dolgo pa se mi ne da.
Ker to nameravam že zelooo dolgo pa se mi ne da.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
DeLonghi ::
No samo toliko v vednost...imam ze dve leti dva TR pri isti banki NLB..in imam tudi oba v kliku nlb
..................................
D.A.
D.A.
poweroff ::
Banka ti bo vse pretvorila v transakcijski račun. Zadeva je koristna zaradi preglednosti - tako za uporabnika, kot za državo (nič več davčnih utaj press).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bančni račun brez prelivovOddelek: Loža | 8045 (6145) | krneki0001 |
» | Samo en bančni račun za sp-je (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41359 (31146) | mojca |
» | Ali je možno nakazilo na Viso preko klika?Oddelek: Loža | 6993 (6544) | Invictus |
» | visa electronOddelek: Pomoč in nasveti | 8779 (8231) | mihec87 |
» | zamenjava računa @ nlb?Oddelek: Loža | 1403 (1238) | Yohan del Sud |