Forum » Navijanje » Spreminjanje množilnika na Duronu
Spreminjanje množilnika na Duronu
Tavher ::
Ali ve kdo, katere mostičke vse je treba povezat oz prerezat da bi množilnik pri Duronu spremenil iz 13X na recimo 14X?
Najraje če ima kdo celo tabelo za vse množilnike.
Na koliko bi ga skoraj 100% spravil z voltažo 1,85V?
Hvala!!!
Najraje če ima kdo celo tabelo za vse množilnike.
Na koliko bi ga skoraj 100% spravil z voltažo 1,85V?
Hvala!!!
Vesoljc ::
ce mas starga durona (spitfire jedro-200MHz vodilo), mislm da množilnik gre samo do 12.5x. nekatere plate sicer majo nekaksno podporo "above 12.5x" ampak "hack" mora bit na procesorju (ala 1400 tbird 14x100)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Silence-r ::
Ce mas durona 1300 pol povezes mislim da drugi pa tretji mosticek (al pa je prvi pa drugi ) pa dobis 14X, sam je vse odvisno od maticne. Men na GA-7VRXP deluje 14x pri duronu na tak nacin, na drugi maticni pa ne... Tko da probi!
In ko pomisliš da ne more biti slabše, ti nekdo vzame še to upanje!
OZZY ::
ma zakaj rabiš da boš mel 13 ali več množilnik. Sej ga samo odkleneš in če imaš plato ki podpira tud 133fsb ga daš na tok in zmanjšaš množilnik v biosu (če imaš to možnost). Pa še hitrejši bo.
Go with the flow.
Tavher ::
Ozzy:
Fora je ravno v tem, da je osnovna plošča, ki ne podpira na spreminjanja FSB, kot tudi ne množilnika.
Sem že našel kar rabim. Do koliko pa mislite da bi ga lahko navil z 1,85V? Določiti vem da se ne da, a približno, da mi ne bo treba 10X rezati in spajati pine.
Fora je ravno v tem, da je osnovna plošča, ki ne podpira na spreminjanja FSB, kot tudi ne množilnika.
Sem že našel kar rabim. Do koliko pa mislite da bi ga lahko navil z 1,85V? Določiti vem da se ne da, a približno, da mi ne bo treba 10X rezati in spajati pine.
Silence-r ::
No če že hočeš vedet... Men deluje pr osnovni voltaži na množilniku 14X brez problema, sam fora je da FSBja ne boš spravu dost višji tud s polno voltažo (tam do 107 gre men z 2,1 V). Če ti plata teh opcij ne podpira, pol itak ni važno...
In ko pomisliš da ne more biti slabše, ti nekdo vzame še to upanje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64785 (27208) | GaS |
» | AMD Barton 2500+ Mobile (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4622 (3570) | _Anarhist_ |
» | Zaklenjen duronOddelek: Navijanje | 1192 (1054) | SodVina |
» | Komentarji članka Osnove navijanja IOddelek: Navijanje | 3058 (2235) | BaRtMaN |
» | Plata Asus ali Gigabyte ??Oddelek: Kaj kupiti | 1821 (1293) | schurda |