» »

Resetiranje modema

Resetiranje modema

power12 ::

Imam težavo, da se mi modem sam od sebe resetira. Ni moteče ampak bi rad napako odpravil. Resetira se lahko v eni uri tudi do 5 krat, lahko pa je 3 dni dobro in se šele potem ( odvisno kako se mu sprdne ;(( ).
Sem klical na telemach, in je rekel da ne mora nič narediti, je resetiral linijo in od takrat dela dobro, je pa rekel da je lahko to, da modem nima dobrega sprejema signala ( samo je čudno to, da stari modem jo je pa imel ? ).

Če je imel kdo podoben problem, vsako mnenje in nasvet je dobordošel !

b ::

Če zdaj dela OK, bodi vesel :)

Ko boš imel resen izpad (po več ur ne bo signala), boš moral težit in težit, in potem bojo uredili. Sami od sebe ne naredijo nič, pa če se le da, te odpravijo češ da je težava pri tebi.

Galaxy ::

Kateri modem?

floyd1 ::

Na "stari" lokaciji mi je modem več kot leto delal OK, potem pa je naenkrat začel prekinjati (kot tebi) So prišli iz (takratne) Triere in malo dvignili signal v omarici (po meritvi, seveda) in od takrat je delalo OK. Ne pusti se, tečnari, če bo spet začelo zafrkavati. Saj plačaš.

power12 ::

Dali so mi Arris modem ? je pa res da mi utripa ali utripate tudi lučki za telefon ali je to mogoče problem ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
38787896 (970) Andraz201
»

Amis težave (strani: 1 2 )

8213594 (7982) Cowboy6
»

SIOL ali AMIS? (strani: 1 2 3 )

11722875 (16646) Tydek
»

Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?

425344 (3877) fosil
»

Občasni nekajminutni izpadi Arnesa preko kabla?! (strani: 1 2 )

534145 (3190) bastadu

Več podobnih tem