Forum » Loža » Zapadel je prvi sneg...
Zapadel je prvi sneg...
]Fusion[ ::
V samem Ptuju je dez s snegom Je kar lepo belo, prava zimsaka idila
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
iskra ::
Sergio: verjamem, 5 minut do faxa, več kot 4 restavracije na bone v krogu 400m ... najemnine pa mi po moje ne zavidaš
Upam d bo do konc leta fajn belo ... Da preizkusim plašče za kolo z žebljički (moj zimski projekt)
Upam d bo do konc leta fajn belo ... Da preizkusim plašče za kolo z žebljički (moj zimski projekt)
Microsoft ::
Če prav vidm, in da maribor še kr neki malga sneži. Sam je pre mal ice, da bi se sneg obdržal kerkol. Vse že teče...
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
nicjasno ::
Danes ko sem se vracal z infosa je bilo na avtocesti ZELO neprijetno. Vsi smo se vozili ene 80km/h. Za vec vidljivost in zdrava pamet nista dopuscali.
Trenutno v MB dezi oz. snezuje.
Trenutno v MB dezi oz. snezuje.
undefined ::
> Danes ko sem se vracal z infosa je bilo na avtocesti ZELO neprijetno. Vsi smo se vozili ene 80km/h. Za vec vidljivost in zdrava pamet nista dopuscali.
Wuss. Še na običajni magistralki se je dalo potegnit do (dovoljenih) 90. Sicer je večino časa res šlo le do 80, zaradi previdnosti na ovinkih. Vozili so pa vsi okol 50. Aja, mel pa sem zimske gume gor. ;)
Wuss. Še na običajni magistralki se je dalo potegnit do (dovoljenih) 90. Sicer je večino časa res šlo le do 80, zaradi previdnosti na ovinkih. Vozili so pa vsi okol 50. Aja, mel pa sem zimske gume gor. ;)
tx-z ::
tle v šiški samo še bl tko sneguje ( ); nč posebnga..
heh..v celju pa igrajo nogomet dobesedno v snegu (so igral/ne vem,me ne zanima)
heh..v celju pa igrajo nogomet dobesedno v snegu (so igral/ne vem,me ne zanima)
tx-z
jRk0 ::
rodni vrh, rahlo snezi, megla, temperatura nizka, debelina snezne oddeje, prblizno 7 cm. :)
You fuck up once, you loose two teeth.
Roadkill ::
Roadkill: ko sem videl slikico, mi je solzica pritekla (dobesedno). Moja želja je da nas zameče.
Te povsem razumem.
Ko sem pelu psa ven, sem uzel marelo, odprem vrata garaže... vidm sneg vrzem marelo stran in grem.
Psa ponavad peljem na sprehod tko za ene 15 minut, dons sm pa več kot pol ure potegnu, pa še pol sm šu notr sam zato k sm biu že čist premočn. :)
Pa prvič po zelo dolgem času, da timi (pes) ni hotu jit dam. Ja, tut on obožuje sneg. :)
Fuckin' perfect. Upam, da bo jutr še kej sneg padal, pa da bo pol pozim ornk zamedl. :)
nicjasno: lani sem vozu kombi tudi 120 po avtocesti ... (velik pežo boxter se mi zdi da je ...) in po magistralki ... ma ne okol govort!
Pa sploh brez kakih zdrsovanj pri zaviranju in to Po Ljubljani pa je kopalo v četrti brzini Samo uvoženih poti se je treba držat, kjer je brozga, in gre!
dodatek: enkrat lani v tem času al malo kasnej sm vidu pr dnevniku enga starejšega gospoda (Slovenc) k je patentiru nove verige -- kot neka vzmet z zajlo k jo nategneš okrog gume v utor in gre kot satan ... a se to že kje dobi?
Pa sploh brez kakih zdrsovanj pri zaviranju in to Po Ljubljani pa je kopalo v četrti brzini Samo uvoženih poti se je treba držat, kjer je brozga, in gre!
dodatek: enkrat lani v tem času al malo kasnej sm vidu pr dnevniku enga starejšega gospoda (Slovenc) k je patentiru nove verige -- kot neka vzmet z zajlo k jo nategneš okrog gume v utor in gre kot satan ... a se to že kje dobi?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iskra ()
nicjasno ::
No, vsak pac ceni svoje zivljenje po svoje.
Jaz mam precej izkusenj s takimi razmerami in vem kaj se vse lahko zgodi v takem vremenu ce se ne brzdas. Sigurno da lahko 120km/h picis, samo pri taki bedni vidljivosti kot je bla danes se ne bos ustavil ko bo nekdo pred tabo zabremzal, pa se nevarnost naleta vate je zelo velika.
Jaz mam precej izkusenj s takimi razmerami in vem kaj se vse lahko zgodi v takem vremenu ce se ne brzdas. Sigurno da lahko 120km/h picis, samo pri taki bedni vidljivosti kot je bla danes se ne bos ustavil ko bo nekdo pred tabo zabremzal, pa se nevarnost naleta vate je zelo velika.
Tassador ::
hehe...zima....zame definitivno najlepsi čas v letu!v ljubljani je trenutno kar lepo pobeljeno in kar je pomembnejše, še vedno sneguje!!!!!
btw...ima kdo kasn lep backgroung z snežno vsebino? :)
btw...ima kdo kasn lep backgroung z snežno vsebino? :)
nicjasno: OK priznam da ni blo problemov glede vidljivosti
Sicer pa zadnji update iz zasnežene ljubljane:
Par minut stare slikce
Sicer pa zadnji update iz zasnežene ljubljane:
Par minut stare slikce
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
rozica ::
Kranjska Gora ...... 15 cm snega al pa še mal več.... juhu
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: rozica ()
Maribor, snega glih za vzorec (sej v mestu). Pada pa mikronsko vlek sneg, praktično neč. Škoda...
by Miha
by Miha
No, zdele je na v Mariboru Tabor tud začel mal snežit, sam je vse skupi bol drobn sneg...
by Miha
by Miha
Vroč poletje, mrzla zima. To mi deli!
by Miha
by Miha
frenk ::
haha...se vid da sm učer folding zalaufal...snega po ljubljanskih ulicah ni več...po kranju je sicer še mel žlobudre in upam da bo to tud šlo v franže
Ptuj, 17:17. ne snezi sneg se pocasi topi
Drugac pa napovedujejo hudo zimo
Upam da ne bo prehuda, -20 glih ne bi rad mel. Se posebaj ne ce morm takrat v solo :(
Upam da ne bo prehuda, -20 glih ne bi rad mel. Se posebaj ne ce morm takrat v solo :(
> Upam da ne bo prehuda, -20 glih ne bi rad mel. Se posebaj ne ce morm takrat v solo :(
Takrat lahk edino upaš, da zamede ceste in nimaš možnosti prevoza v šolo. ;)
Takrat lahk edino upaš, da zamede ceste in nimaš možnosti prevoza v šolo. ;)
Dr_M ::
jest sm uceri zvecer prsu iz sluzbe kot snezeni moz
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Iceman: Mam 10 min hoje do sole :) Tak da izgovor o prevozu verjetno ne bi deloval:)
monster-x ::
Me prav zanima, kdaj bo naslednjič zapadel sneg.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Danes je pa prav lepo jutro. Gozdovi in hribovja zasnežena ob siju sonca. Uf, mi daje takšno vzdušje, kot nekoč, ko sem vozil NFS1 v Alpe.
No, vse lepo in prav, dokler nisem zjutraj prišel do avta in ugotovil, da je ključavnica zamrznila. ;)
No, vse lepo in prav, dokler nisem zjutraj prišel do avta in ugotovil, da je ključavnica zamrznila. ;)
Tic ::
Super je! Zunaj je popolnoma čisto ozračje, niti oblačka. Sonce nabija, jaz sem pa bolan
persona civitas ;>
frenk ::
tic: sej če si bolan tud lahko navijaš
pri nas v kranju je pa še oblačno...no ja sej itaq nkol ne zapostim stanvana če ni NUJNO
kdaj bo pa slo-tech sankanje?
pri nas v kranju je pa še oblačno...no ja sej itaq nkol ne zapostim stanvana če ni NUJNO
kdaj bo pa slo-tech sankanje?
snow ::
/me says hi.
Komaj čakam farmacevtsko sankanje
Komaj čakam farmacevtsko sankanje
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Danes zvečer naj bi po nekaterih krajih Slovenije ponovno zapadlo malo vzorčnega snega. Keep an eye out.
mchaber ::
>Danes zvečer naj bi po nekaterih krajih Slovenije ponovno zapadlo malo vzorčnega snega. Keep an eye out.
Sem že napisal plakate: WELCOME SNOW
Sem že napisal plakate: WELCOME SNOW
.
8 dni po krasni zimski pravljici, danes v kratkih rokavih iskala jurčke v gozdu... našla le precej meni neznanih gob....
Sicer pa z veseljem pričakujem sneg... še več snega
Sicer pa z veseljem pričakujem sneg... še več snega
ah ta sneg... ko sem zjutraj vstala me je razveselilo sneženje... zdej pa dež...
ampak sem optimist, kar se sneženja tiče
ampak sem optimist, kar se sneženja tiče
frenk, da nimaš ti kej vez tam gori?
spet dežuje...
ampak ...pomoje ne boš dolgo vesel
spet dežuje...
ampak ...pomoje ne boš dolgo vesel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sneži 2008Oddelek: Loža | 2991 (2099) | koyotee |
» | ...bela snežinka, ki pada... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5668 (4085) | chucki |
» | Koncno sneg!!! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5885 (4616) | jeryslo |
» | Sneg je, glej zunaj spet sneg je... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5900 (4569) | Ziga Dolhar |