Forum » Loža » Zapadel je prvi sneg...
Zapadel je prvi sneg...
SavoS ::
Mislinjski klanec je spet odprt, vendar za osebna vozila....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Jackal ::
No, saj zaenkrat kolikor sem preveril, nimam tovornjaka
Hvala za info SavoS.
Gremo na pot... kakšne 3 ure do Lj... Wish me luck.
Hvala za info SavoS.
Gremo na pot... kakšne 3 ure do Lj... Wish me luck.
Yossarian ::
Pa pazi, jebemti, ker so vozne razmere grozne. 30 na uro, nič več. Po pameti.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
balocom ::
Kaj je tisto Dijaški dom v NM Al ker drug konc?
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Ja če grem vsak dan mim mi pa je vsekakor znan(sicer sm iz nm). ke ti živiš okrog enga optika, OŠ šmihel pa Fine cars
Emm, hrib imenovan Košenice
ShowDown ::
Tudi na Ptuju je nemogoče. Nekje 25-30cm snega. Cestarji so se zdaj prvič oglasli. Mama je rekla da nazadnje, ko je na ta dan tako snežilo me je spravila na svet.
jRk0 ::
Tu zraven Ptuja - Podlehnik oz, se malo v hribe mamo pa 40+ centi :D kido ko budala, pa pridem na zacetni del, pa ze 2cm snega :D
You fuck up once, you loose two teeth.
bond007 ::
4km iz Celja. Skidal dovoz 5m*20m cca 40cm snega v uri pa pol. Super telovadba
Aja pa sneg sem metal več kot 1,5m visoko, ker je dovoz na obeh straneh obdan z škarpo.
Aja pa sneg sem metal več kot 1,5m visoko, ker je dovoz na obeh straneh obdan z škarpo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bond007 ()
SkIDiver ::
mare_ ti si zraven OŠ Šmihel doma Sam pr nas ni krize. Jz sem Ob Težki vodi pa sem ga mel pred bajto 16cm. Sam sem mel pa dost dela. 6*30 metrov sem ga zmetal v eni uri. Metal sem od 1 do 1.5 metra visoko.
Moker pa cel od švica ne od snega
PS: tist parking in igrišče je včas moj polig za avto
Moker pa cel od švica ne od snega
PS: tist parking in igrišče je včas moj polig za avto
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
SebaR ::
Microsoft ne vidi se slike ;)
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Microsoft ::
Vem. Elektrike je zmanjkalo. Zdele je nazaj, samo sem izstekal PC in ker je v kleti, se mi ne da it dol in ga vzgat. Bom jutri.
by Mih
by Mih
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Jackal ::
Evo mene v Lj
Sem se bolj prisankal kot pripeljal.
Vozne razmere - od Raven do Velenja slabo spluženo, na cesti je steptan sneg, na sredini vsakega pasu pa še dobrih 10cm novozapadlega snega. Hitrost max. 30-40.
Velenje - ponekod že skoraj čisto kopne ceste, naprej od Velenja do Arje vasi spet malo steptanega snega...
Avtocesta Arja vas - Ljubljana... na začetku pri Arji vasi je bilo malo zasneženo - se je sneg tudi prijel ceste - v delu pod Trojanami sem ravno naletel na pluženje avtoceste... spet 30 do cestninske v Kompolju...
Od cestninske v Kompolju do Ljubljane pa večinoma samo mokra cesta - na določenih delih pa se je sneg postavil prave pasti, saj se je močno poteptan in se je močno oprijel ceste.
Sem se bolj prisankal kot pripeljal.
Vozne razmere - od Raven do Velenja slabo spluženo, na cesti je steptan sneg, na sredini vsakega pasu pa še dobrih 10cm novozapadlega snega. Hitrost max. 30-40.
Velenje - ponekod že skoraj čisto kopne ceste, naprej od Velenja do Arje vasi spet malo steptanega snega...
Avtocesta Arja vas - Ljubljana... na začetku pri Arji vasi je bilo malo zasneženo - se je sneg tudi prijel ceste - v delu pod Trojanami sem ravno naletel na pluženje avtoceste... spet 30 do cestninske v Kompolju...
Od cestninske v Kompolju do Ljubljane pa večinoma samo mokra cesta - na določenih delih pa se je sneg postavil prave pasti, saj se je močno poteptan in se je močno oprijel ceste.
Tic ::
Sedaj sem v Ljubljani in gledam skozi okno.... neki belga pada Juuuuhuuu! ;))
persona civitas ;>
mare_ ::
V nm tudi. (Hm, SkiDiver, a pol si pa ti tut z našga konca? sem šele zdaj videl tvoj post...)
CaqKa ::
se še spomnim ko sem pred tremi leti bral prvi zapis v tej temi. in zdaj spet :)
ja v mariboru so prej tudi neke vlke fece padale.. ampak še nič oprijemljivega.
ja v mariboru so prej tudi neke vlke fece padale.. ampak še nič oprijemljivega.
Ghost7 ::
Gorenjska ponoč 2 cm, potem dež, sneg sem obrisal z brisalcem :D
Bomo videli kaj bo čez dan.
Bomo videli kaj bo čez dan.
https://www.bitstamp.net/ref/OM6lA9mwoeRO5Rba/
globoko grlo ::
Visnja gora oz nad vg 40 cm ?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sneži 2008Oddelek: Loža | 2991 (2099) | koyotee |
» | ...bela snežinka, ki pada... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5668 (4085) | chucki |
» | Koncno sneg!!! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5885 (4616) | jeryslo |
» | Sneg je, glej zunaj spet sneg je... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5900 (4569) | Ziga Dolhar |