Forum » Loža » Še en teden...
Še en teden...
Azz_Kikr ::
Recimo, da vam zdravnik reče, da še imate samo en teden življenja. Kako bi ga izkoristili?
LP, Azz_Kikr
LP, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
the_unborn ::
uf, tezko rect...mogoce zur do konca lajfa, pa se kaksna pizdarija no konc
sicer pa bom povedal, ko mi bo zdravnik postavil rok
sicer pa bom povedal, ko mi bo zdravnik postavil rok
darh ::
pi**ar'ja bi bla... ... mislm da nebi bili radi v koži onih k so mi na kakršen koli način zagrenili življenje.... maščevanje je pač sladko...
Excuses are useless! Results are priceless!
Matek ::
Odprl bi temo na S-T forumu, da mi folk pove kaj naj delam
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
BaRtMaN ::
LOL @ MMM!!! Ta je pa čist huda.
Kaj bi jest delal? Napisal oporoko, skril/razdal/uničil/prodal razne legalno oporečne CDje. Pol pa party! Mam 50 jurjev na računu, za nekej Puškin black sun vodk bi že blo.
Kaj bi jest delal? Napisal oporoko, skril/razdal/uničil/prodal razne legalno oporečne CDje. Pol pa party! Mam 50 jurjev na računu, za nekej Puškin black sun vodk bi že blo.
borinho ::
To bi bil teden spolnih orgij (seveda samo z ženskami), vendar bom pa moral mal več trenirat, če se to slučajno zgodi, tko da vabim, da mi pripeljete prijateljice, sestre, sestrične, da bom lohk treniral (ne mislim jih sam iskat, ker pol ne bo tolk časa za trening)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borinho ()
drejk ::
Zapohu bi se podrl bi vse kar bi vidu-ženskega spola in šel v šolo kjer bi pobil nekaj sošolcev in bi naredil samomor.
DarkSite ::
Enostavno: Oropal bi banko ali kaj druzga >>>> dobil 100.000$ >>>> se dal zamrzniti >>>> čez 20 - 30 let >>>> bi me odmrznili ter popravl, kar pred 20 leti niso mogl
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DarkSite ()
the_unborn ::
DarkSite: pametno, samo bi mogu pohitet, da bi imeli po odmrznitvi vec casa za zdravljenje
Tomi ::
Če bi imel samo en teden časa, in bi mi to povedal zdravnik, po moje ne bi imel več toliko življenja v sebi, da bi lahko naredil še karkoli.
Drugače bi pa hm, imel verjetno normalen teden, samo želel bi popolno amnezijo, da ne bi vedel, da imam samo še en teden.
Drugače bi pa hm, imel verjetno normalen teden, samo želel bi popolno amnezijo, da ne bi vedel, da imam samo še en teden.
metrodusa.blogspot.com
_Mortal_ ::
Preveč bi bil zamorjen da bi sploh kej naredu
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
poweroff ::
Kandidiral bi za predsednika države, hehehe .
Ne resno: ste že kdaj bili v kakšni podobni situaciji? Recimo, da ste čakali na kakšne izvide ali pa da ste imeli nesrečo, pa so vas peljali v rešilcu, vi pa ste se spraševali "a bom še kdaj hodil...".
Ne resno: ste že kdaj bili v kakšni podobni situaciji? Recimo, da ste čakali na kakšne izvide ali pa da ste imeli nesrečo, pa so vas peljali v rešilcu, vi pa ste se spraševali "a bom še kdaj hodil...".
Ziga Dolhar ::
Matthai: ne ... sem pa imel izkušnjo malce "milejšo": Ali bom lahko še plesal?.
Ena tvorba na gležnju.
Ena tvorba na gležnju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
DavidJ ::
Jst sem padel 9. februarja ob pol devetih zvečer z motorjem. Ko sem se zavedel, sem bil popolnoma v vodi, le glava je gledala ven in nisem cutil nicesar. Takrat sem mislu, da bom v kratkem času zmrznu.
Grozno vam rečem.
Grozno vam rečem.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
SkIDiver ::
Ko sm roknu z bajkom na cest sem si navzkrižno zamaknu 4 vretenca na vratu. Seveda sm po nesreči bil nezavesten za kake pol ure in nato še hodu, pelov še bike domov in nato prosu soseda, da me pele v bolnco. Tam so pa rekl, če sm znoru. Dohtar je reku en hitr pogled v levo ali desno pa bi blo po teb. Takrat sem kar nekaj časa mel zvestga prjatla gospoda ovratnik.
Najbolš je, da sm zadevo zvedu, ko so že posrbel, da nism mogu več glave sukat ampak sem se cel sukal levo, desno. Mogoče tud mal sreče al me pa bog ne mara hudič me pa špara
Najbolš je, da sm zadevo zvedu, ko so že posrbel, da nism mogu več glave sukat ampak sem se cel sukal levo, desno. Mogoče tud mal sreče al me pa bog ne mara hudič me pa špara
ali3n ::
Januarja sem si strgal kolensko vez... gospod doktor so samo zažvižgali, ko so odprli koleno (nekak tko, kot zažvižga mehanik, če je kej hudo narobe z avtom); me je kar zaskrbelo... kaj bo z biciklom, pa potapljanjem, pa smučanjem..... navadno hojo?
zdej je Ok... mam novo vez - dela... (po računalniško bi se reklo, da so mi koleno updejtal na ver. 1.2)
zdej je Ok... mam novo vez - dela... (po računalniško bi se reklo, da so mi koleno updejtal na ver. 1.2)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
whatever ::
LOL, ta je pa dobra - da ti doktor ofne koleno pa zazvizga zravn. Kruto. Ampak ma smisu za crn humor.
ali3n ::
----tle bo mal off topic---
...jah, model definitivno ima smisel za črni humor... med operacijo (uro in pol) sem bil le blokiran (anestetik v hrbtenjačo) - od pasu navzdol nisem ničesar čutil. Štosi so padali en za drugim, cela operacijska (z mano vred) se je krohotala,... le da sem imel jaz težave z smejanjem, saj me trebušna prepona "ni ubogala" zarad anestezije ; je pa zanimivo poslušat kako vrta po nogi, nabija s kladivom,....
Finale je bil takle:
- prav kirurg inštrumentarki: "Žago prosm"
(jest malo privzdignem glavo in začudeno vprašam): žago???
- prav on: "Ma ja, ni ratal.... bom kr odrezu - sej bo pod kolenom..."
...sledil je še en krohot.
---
dodate:
- Kako nardiš krokodile?
- razžagaš krokohlod...
pa lep vikend vsem skup!
...jah, model definitivno ima smisel za črni humor... med operacijo (uro in pol) sem bil le blokiran (anestetik v hrbtenjačo) - od pasu navzdol nisem ničesar čutil. Štosi so padali en za drugim, cela operacijska (z mano vred) se je krohotala,... le da sem imel jaz težave z smejanjem, saj me trebušna prepona "ni ubogala" zarad anestezije ; je pa zanimivo poslušat kako vrta po nogi, nabija s kladivom,....
Finale je bil takle:
- prav kirurg inštrumentarki: "Žago prosm"
(jest malo privzdignem glavo in začudeno vprašam): žago???
- prav on: "Ma ja, ni ratal.... bom kr odrezu - sej bo pod kolenom..."
...sledil je še en krohot.
---
dodate:
- Kako nardiš krokodile?
- razžagaš krokohlod...
pa lep vikend vsem skup!
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
jRk0 ::
Kupil bi shot gun. In seveda metke, to je nujno potrebno. Veliko metkov.
Prvo bi zacel cilat neke dreve da bi se naucil, pol pa sel v solo in nekoga vstrelo sredi pouka.
nekaj folka pac. skrbno izbranega...
potem pa na skuter. brez celade mimo policijske postaje po pes coni in upal da srecam policista na kolesu, ki mi je napisal 3 sodnike za preksrske al kolko... pa vstavo ene 5x ze. in mu spizdo pa mu fakica pokazo.
Pol pa na eno cesto in bi se pelal ene 110 pa direkt v naspoti vozeci tovornjak.
Prvo bi zacel cilat neke dreve da bi se naucil, pol pa sel v solo in nekoga vstrelo sredi pouka.
nekaj folka pac. skrbno izbranega...
potem pa na skuter. brez celade mimo policijske postaje po pes coni in upal da srecam policista na kolesu, ki mi je napisal 3 sodnike za preksrske al kolko... pa vstavo ene 5x ze. in mu spizdo pa mu fakica pokazo.
Pol pa na eno cesto in bi se pelal ene 110 pa direkt v naspoti vozeci tovornjak.
You fuck up once, you loose two teeth.
Lucifer Tanatos ::
hm tezko vprasanje.
kakih pizdarij nebi su delat, al pa su skodit drugim sam zato k se je men sesul lajf. Ceprov bi se to na zacetku najbl fajn zdel. Nebi si pa zelel umreti v kakih hudih mukah prklucen na en aparat...
Raj bi se su potaplat na en hud plejs(beri maldivi ), pa pc nebi vec prsu gor...
...bi saj umru tm kjer mi je najlepše, pa se bolel nebi(tolk) k bi su na ene 70 metrov tko da bi bil u iber nazgan od dusika
Pa se ribice bi nahranu
kakih pizdarij nebi su delat, al pa su skodit drugim sam zato k se je men sesul lajf. Ceprov bi se to na zacetku najbl fajn zdel. Nebi si pa zelel umreti v kakih hudih mukah prklucen na en aparat...
Raj bi se su potaplat na en hud plejs(beri maldivi ), pa pc nebi vec prsu gor...
...bi saj umru tm kjer mi je najlepše, pa se bolel nebi(tolk) k bi su na ene 70 metrov tko da bi bil u iber nazgan od dusika
Pa se ribice bi nahranu
Les yeux sans visage
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lucifer Tanatos ()
TESKAn ::
ali3n: Zdej pa samo še reci, da si tisto o krokodilah pobral z mize v P15 na elektro faksu.
Drugače hmmm...prov ne vem, kako bi reagiral na to, da bi imel le še en teden življenja...verjetno bi pa naredil kaj, česar sedaj raje nebi....
Drugače hmmm...prov ne vem, kako bi reagiral na to, da bi imel le še en teden življenja...verjetno bi pa naredil kaj, česar sedaj raje nebi....
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
SkIDiver ::
Kupu bi en avto za male pare, pa se nekam zaletu, ker me full zanima kako to poka v avtu. Zgubit pa mislm, da tak ne bi mel kej. razn če bi se dohtar zajebu pa 2 dni po pogrebu ugotovu da je sfalu diagnozo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poškodba kolena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12952 (658) | purgas |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (THC) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38950 (33634) | St235 |
» | zdravljenje zvina gležnjaOddelek: Loža | 24587 (16770) | Xserces |
» | poškodovan gleženj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19504 (9621) | zenith1 |
» | Čakalne vrste pri psihologu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27010 (25068) | Tero |