» »

Pregrevanje HTC Desire

Pregrevanje HTC Desire

pharaon ::

Pisal sem že v obstoječo temo o Desireju, vendar še nisem dobil odgovora, zato odpiram novo temo.
Zanima me če se je komu telefon pregreval konstantno in zaradi tega resetiral po večkrat na dan? Na googlu sm pobrskal in je zgleda edina rešitev menjava matične plošče na servisu. Ve kdo mogoče kaj več o tem? Je že kdo dal to popravit in so mu uspešno popravili v prvo? Prebral sem tudi, da bi naj ta problem imeli predvsem telefoni iz prve serije. Pač neka hardwarska napaka v enem čipu.
Torej pregreje se vedno, ko se polni in kaj počnem na njem. Včasih tudi ob zahtevnejših opravilih, igrah ipd... Zanimivo je, da recimo ob kakih igrah (primer Angry birds) se bo sigurno resetiral po kakih 10 minutah, če imam vklopljen mobile network, torej igra prikazuje reklame, ki očitno zelo obremenijo procesor, saj takrat malo šteka igra. Če izklopim mobile network, do pregretja dosti kasneje, če sploh.
Torej, zanimajo me vaše izkušnje s pregrevanjem. Hvala.

hojnikb ::

No meni se neki hudo ne segreva in mam tud prvo serijo, je pa res da sn meu podoben problem; zadeva se je res segrevala vendar ne pretirano, problem je bil ker se je grel tud ko je bil v standby.
Tak da če lahko, ga dej na servis, morejo rešit zadevo.
#brezpodpisa

pharaon ::

Ti ga potem nisi dal na servis? Btw imaš gor originalen sense rom ali kaj drugega? Jaz imam vse originalno še, nisem rootal.

c00L3r ::

Pošlju na servis, pa naj popravijo. V garanciji bi še tak moral bit. Jaz imam HTC Desire od lani maja, torej 14 mesecev in se mi nič ne pregreva. Ja včasih postane toplejši, mogoče celo malo bolj, ker ga imam v silikonskem ohišju. Se pa mi še ni sam od sebe resetiral. Skoraj leto dni sem imel original ROM z uradnimi update-i, pa je vedno deloval brez težav.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Desire (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2733470962 (213248) Rupa
»

Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7717583 (14121) XsenO
»

Android fon me je suvereno obral za 75€ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10728624 (23425) Marat
»

Problem z računalnikom- dobrodošle ideje ter pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
181159 (882) solatko
»

OC-anje ABIT KT-7A: <b>Update</b>

Oddelek: Navijanje
271315 (1009) morphling1

Več podobnih tem