» »

Ne deluje gonilnik za DVD-RW

Ne deluje gonilnik za DVD-RW

zare98 ::

Sistem Windows 7 64 bit
Boot z DVD-ja deluje. V windowsu pa ne. Tudi zunanji pogon DVD-RW enako ne deluje. V upravitelju naprav se pod DVD/CD-ROM pogoni pokažejo štirje z rumenimi klicaji označeni pogoni ITE EN49UB85 SCSI CdRom Device in eden Optiarc DVD RW AD-7203S ATA Device - ta je verjetno pravi.
Če odstranim gonilnik ali pogon fizično odklopim se po namestitvi plug and play naprav zopet vse postavi na isto ( ne deluje ).

Ali je kdo že imel podobno težavo ?

Lep pozdrav

logout ::

Nisi napisal, ali je zadeva kdaj delovala oz. v kakšnih okoliščinah je prenehalo.

Najprej preveri, če ima DVD pogon pravilno dodeljeno črko pogona.

Druga stvar, ki jo lahko poskusiš, je obnovitev na kakšen starejši datum, če je seveda stvar prenehala delovati šele pred kratkim.

Včasih se takšne težave pojavijo po instalaciji programov za navidezne DVD pogone, si kaj takšnega nalagal pred kratkim?

L.p., Kloko

zare98 ::

Zadeva je delovala nekaj mesecev. Najprej sem opazil težave z Deamon Toolom, ki mi ISO slik ni hotel odpreti. Potem sem namestil PowerISO in ta deluje normalno. Šele kasneje sem opazil, da je podon DVD izginil iz raziskovalca. Pogona v Disk Menegmentu ni videti. Obnovitev, ki je na voljo je iz 21.6.11 ko sem to težavo že imel. Upam, da ni edina rešitev sveža namestitev windows.

Lep pozdrav

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - Kako

Oddelek: Pomoč in nasveti
307102 (6549) Cervantes
»

i:instalacija operacijskega sistema DELL OPTIPLEX GX 520

181559 (1155) xerian
»

[DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Zvok in slika
53886421 (19444) tomko030
»

Data rate

211406 (1123) Hana
»

Problem CD-ROM

131147 (1070) neki123

Več podobnih tem