Forum » Sedem umetnosti » BS Player
BS Player
vega ::
Instalirn je Nimo codec pack 5 build 7 in delajo vsi filmi brez problema v windows media playerju. Ko pa jih hocem gledat v BS Playerju, pa lahko gledam le zeleno, ki te ljubim zeleno. OK, Clockstopper(ki zahteva XVID format) je pa brez slike, torej samo zvok in podnapise. Ostale formate divx pa predvaja BS player brez problema. ???
- zaklenil: Tomi ()
Tiger ::
Kateri bsplayer imaš, si morda z nimotom namestil tudi vobsub? Preveri kako imaš naštiman brightness za divx in xvid kodek.
ali3n ::
v BS Playerju probi zamenjat Overlay Mode (1, 2)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
JOLDE ::
Naredi naslednje:
Deinstaliraj vse codece! Ponovno instaliraj NEMO-ta na full, ter zatem se XVid! DivXi delajo brez problemov. Ce ti se naprej ne bo delalo, naredi naslenje. Poisci kak drug program za predvajanje DIvXov (jaz uporabljam PowerDivX next gen.) ali poberi dol z neta Tsunami codec pack (nekaj podobno Nimotu), ter poskusi z njim (meni vse dela) ....
LP
Deinstaliraj vse codece! Ponovno instaliraj NEMO-ta na full, ter zatem se XVid! DivXi delajo brez problemov. Ce ti se naprej ne bo delalo, naredi naslenje. Poisci kak drug program za predvajanje DIvXov (jaz uporabljam PowerDivX next gen.) ali poberi dol z neta Tsunami codec pack (nekaj podobno Nimotu), ter poskusi z njim (meni vse dela) ....
LP
Ja, instaliral sem nimo codec pack, pa mi sedaj dela vse OK. Samo use overlay (pod preferences) sem dal iz mode 1 na mode 2 in vse dela OK. Skratka vse je OK. Za enkrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vega ()
Xvid codec je že instaliran z Nimo codec pack-om. Problem je bil v samih nastavitvah BS Playerja, ki pa sem jih uspešno (na podlagi nasveta) zamenjal ! LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59329 (14477) | BaRtMaN |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3893 (3627) | ferjan |
» | NOLF2 + talk/speachOddelek: Igre | 1797 (1642) | cooolah |
» | Nimo Pack mi pokvari MEDIA PLAYEROddelek: Pomoč in nasveti | 1268 (1087) | BaRtMaN |
» | Film tipa XVidOddelek: Sedem umetnosti | 2536 (2027) | jRk0 |