Forum » Sedem umetnosti » DVD, MP3 Player Mustek DVD-V562
DVD, MP3 Player Mustek DVD-V562
|GrEgOr| ::
No računalniški DVD mi ni dovolj, zato sem se odlocil da si nabavim drugega. Zagledal sem se v ta model, zdaj pa me zanima ce ga ima slucajno kdo doma, kako je z njim zadovoljen, so problemi glede Region Free, ipd.
Ce se kdo ve za kakšen boljši DVD za podobno ceno (rajši v - kot pa v + ) naj predlaga .
No torej, da vidimo vase predloge....
Ce se kdo ve za kakšen boljši DVD za podobno ceno (rajši v - kot pa v + ) naj predlaga .
No torej, da vidimo vase predloge....
banDitto ::
http://www.vcdhelp.com/dvdplayers
tuki imas kar veliko mnenj o raznih dvd-pllayerjih
trenutno je cenovno najbolj ugodna moznost Elta 8894 za samo 30.000 v bigbangu. ali ima kdo kaj vec informacij o tem playerju, ker se mi cena zdi sumljivo nizka?
za okoli 40.000 sit dobis tudi playerje drugih bolj priznanih proizvajalcev kot je mustek, npr. philips ali panasonic. mislim pa da se nakup musteka kar splaca in ti ne bo zal...
tuki imas kar veliko mnenj o raznih dvd-pllayerjih
trenutno je cenovno najbolj ugodna moznost Elta 8894 za samo 30.000 v bigbangu. ali ima kdo kaj vec informacij o tem playerju, ker se mi cena zdi sumljivo nizka?
za okoli 40.000 sit dobis tudi playerje drugih bolj priznanih proizvajalcev kot je mustek, npr. philips ali panasonic. mislim pa da se nakup musteka kar splaca in ti ne bo zal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd PredvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2318 (2074) | komentar |
» | HD-DVD pridobiva?Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6226 (4458) | Stepni Volk |
» | DVD+VHSOddelek: Zvok in slika | 1529 (1464) | Yossarian |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13407 (8728) | Caligula |
» | DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1767 (1284) | VASkO |