Forum » Izdelava spletišč » zagon aplikacij iz spletne strani
zagon aplikacij iz spletne strani
boss-tech ::
Zanima me ali je možno preko spletne strani zagnat aplikacije (Email odjemalec, razni ostali programi)? Verjetno je potrebno podati direktno pot?
- spremenil: boss-tech ()
vorantz ::
EXE program zagnat s HTML linkom
Če pomisliš malo je to precejšen security risk in se ne da kar tako
Če pomisliš malo je to precejšen security risk in se ne da kar tako
Tody ::
Jah potem pa samo pot do exe navedi :) stem da morajo potem imeti vsi to inštalirano na C:\program_files\program.exe
boss-tech ::
Sem naredil v obliki:
Pa ne zažene. Če npr. to zaženeš iz windows explorerja dela ok.
<a href="file:///E:/eclipse/eclipse.exe">E:\eclipse\eclipse.exe</a>
Pa ne zažene. Če npr. to zaženeš iz windows explorerja dela ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boss-tech ()
Tody ::
Seveda ne, saj brskalnik ne more zagnat tega dej direkten naslov tako kot si dal E:\eclipse\eclipse.exe nisem probal ampak bi moral delat.
vorantz ::
Tako bo lahko samo pobral .exe ne pa zagnal :P
edit:
si pogledal tisto temo, ki sem jo linkal?
Je bilo par idej tam
edit:
si pogledal tisto temo, ki sem jo linkal?
Je bilo par idej tam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vorantz ()
technolog ::
Načeloma bi ti moral ponudt fajl za download. In potem daš odpri in bi moglo delat (če je seveda datoteka samo .exe in nima še ostalih stvari zraven, kakih slik, savegameov).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
NekdoCe ::
Če bi rad zagnal nek program prek linka je to najlažje narest tako da registriraš svoj protokol. Kako se to naredi si poglej na http://stackoverflow.com/questions/3892... (če boš tako zaganjal več programov priporočam da si narediš nek wrapper program, ki se ti bo vedno klical in na podlagi prejetih parametrov zagnat nek drug program, tako boš imel lahko vse linke v stilu run://neki.exe). Če bi pa rad za kak drug OS kot windows pa poišči ustrezen ekvivalent.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 332834 (2914) | BCSman |
» | Program za set back time (RUN AS DATE)Oddelek: Programska oprema | 4806 (4430) | Yacked2 |
» | Java vprasanje - kako spraviti v *.exe datotekoOddelek: Programiranje | 3988 (337) | killa bee |
» | JavaOddelek: Programiranje | 5783 (4384) | Spura |
» | c++ compilerOddelek: Programiranje | 1552 (1318) | darkkk |