» »

pomoč html

pomoč html

xdejvid ::

imam en program za izdelavo oziroma zbiranje podatkov v lestvice in ima možnost "create website", ko kliknem to, mi zmeče več datotek html v eno mapo, ko kliknem na eno datoteko se mi v firefoxu pokaže celotna stran, lestvica, razpored kol, statistika strelcev...imam pa narejeno spletno stran freewebs, kjer lahko dodajam html, a lahko dodam samo eno datoteko in zato mi ne delajo linki! kako lahko spravim te datoteke skupaj, da mi bo delovala spletna stran brezhibno? upam, da me razumete kaj mislim, saj na tem področju sem bolj laik!

keworkian ::

Imaš več fajlov in bi jih dal rad v enega? Prekopiraj, freewebs je itak polom :D

Neumann ::

Lp,
nisem hotel odpirati nove teme, pa si bomo sposodil tole. Imam vprašanje, pri izdelovanju strani v html-ju. Sem začetnik, tko da se opravičujem, če kakšno vprašanje ne bo na mestu. Zanima pa me, kako nadaljevati, naredil sem prvo stran, recimo temu vstopna stran, zdaj me pa zanima kako narediti drugo stran, tretjo stran,... ali je potrebno narediti vse isto kot s prvo stranjo in potem "linkat", da se pride na naslednjo, ali obstaja kakšen sistem, pod-strani? lepo prosim, če bi mi lahko kdo razložil, ali pa prilimal link, kjer je to razloženo, ker jaz ne najdem. Naprimer, če imam na strani npr. slike, iskanje, forum... ko nekdo klikne slike, da gre na naslednjo stran kjer so slike, je treba to polinkati ali kako?

Upam da nisem preveč zakompliciral vprašanja.

Lp, Neumann

MisterR ::

Googlaj "css tableless layout"

torej v bistvu stran razdeliš na X delov, 1. del je recimo navigacija (meni) in imaš not linke (povezave) do drugih podstrani, v tutorialih pa ti piše kako pravilno linkaš oz. poveš strani, tako da se ti bodo vse podstrani odpirale v določenem delu strani( da se ti stran ne nalaga v celoti znova).

Neumann ::

Ok, super, hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
295274770 (421) javor33
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669524028 (1573) bastadu
»

Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )

1218127 (5588) gepard69
»

Ocena Dizajna (strani: 1 2 )

564670 (3580) Tody
»

Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )

886221 (5409) webfreak

Več podobnih tem