» »

Lcd SONY kdl-375500k-težavica

Lcd SONY kdl-375500k-težavica

Christian ::

Pozdravljeni!
Imam ta omenjen lcd tv ,nekje 6 mesecev. Sem zelo zadovoljen z napravo. Vendar pa sem opazil da se včasih dogaja nekaj čudnega. Na tv imam priklopljen stb (ponudnik ario) ,dvd philips ,ter videorekorder Sony. Vse prek kabla Scart,ker druge možnosti ni na mojih napravah. Sprejemam pa tudi vse slovenske in še nekaj tujih dvb-t programov prek antene. Sedaj pa k težavi. Sprva sploh nisem opazil te napake...začelo se je dogajat ,kot da bi nekdo slikal...recimo v filmu ali oddaji. Slika utripa belo v nekem razmiku. Skoraj podobno kot da scart kabel nebi imel dobrega stika in bi nekako motilo. To traja kakšno minuto ali dve in je potem spet vredu...lahko da se to več ne zgodi kar nekaj dni. Lahko pa tudi večkrat na dan. Ko se to dogaja sem poskusil preklopit na navadno anteno (dvb-t) pa tam isto dela. Če pa tv izklopim in ga ponovno vklopim pa se več ne dogaja tega. Zdaj ravno nekaj motečega to ni,tud na servis ne vem če bi kaj pomagalo,ker bi itak rekli da je vse vredu. Ima morda kdo podobne izkušnje? Ali pa morda celo kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? Drugače tv deluje izvrstno...razen te napakice. LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Omrežja in internet
1086194530 (17711) markasaso12
»

digitalni satelitski sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
185374 (5126) green heart
»

DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26958462 (35174) Alexius Heristalski
»

TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnik

309580 (7944) asterix2000
»

Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14611997 (8457) AngelOfDeath

Več podobnih tem