» »

Samsung le40c652

Samsung le40c652

xxubeyy ::

Ali ima kdo ta tv? Ker me zanima ali ima omenjen tv slovenski meni? Iščem po www in nikjer ne najdem te informacije.

tomko030 ::

Imam Samsunga iste serije, samo, da je 32". Moj podpira slo meni, je pa prišel ven šele pred kratkim.
Pojdi na originalno Samsung-ovo stran, ne išči uradne slovenske Samsungove strani, temveč klikni na UK (United Kingdom). Potem išči pod support. FW preneseš na USB ključek.

kmetek ::

naj bi dobili z novimi updejti da.

Hvala za pomoč!!!

Kupujem jo za starše, gledala bi se na 4m. Ali je diagonala primerna za taksno razdaljo? Kako pa ste zadovoljni s to tv?

tomko030 ::

Zelo zadovoljen. Jaz jo imam v dnevni sobi, gledam jo z razdalje cca 2,5m. Slika je odlična, ima cel kup nastavitev, šparali so pa pri zvoku na sami TV, jaz imam sicer reciever in 5.1 sistem kar je druga pesem.
Iz zunanjega diska (Samsung 320Gb)preko USB-ja bere brez zatikanja, deluje tudi DLNA, ki ga pa v glavnem uporabljam samo za poslušanje muzike,ker podnapisov pri filmih ne prepozna. Hecna je tudi aplikacija Internet TV zlasti za naša dva mulca, ker je gor en kup enostavnih igric in YOUTUBE.
Priporočam nakup.

Kupil omenjeni tv. Zelo zadovoljen z njim. Sedaj me pa zanima kje dobiti novejši Firmware od t-valdeuc-3003? Na uradni Samsungovi strani je na voljo samo najnovejši T-VALDEUC-3009.2. Rabil bi ostale posodobitve. ki so bile kdajkoli na voljo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ue40h6400

Oddelek: Zvok in slika
5891 (684) Kebab11
»

SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6913143 (6884) Destroyers
»