Forum » Mobilne tehnologije » servis mobilnika
servis mobilnika
šernk ::
ok, pred dobrimi 3 tedni oddam mobilnik na popravilo ker sta se po posodobitvi črki y in z zamenjali na qwerty tipkovnici (prestavilo na angleško tipkovnico, čeprav v nastavitvah je bila naštimana slovenska)
po dveh dneh mučenja oddam telefon na servis (toptime) in mi rečejo, da morajo poslati v tovarniški servis.
no danes dobim telefon nazaj po pošti in kaj zagledam?
na telefon so mi namestili novo tipkovnico, tako da sta sedaj črki y in z zamenjani. mislim rešitev pa takšna. kot da bi na PCju imel nastavitve angleške tipkovnice, bi šel zaradi tega na servis in tam bi ti enostavno slovensko tipkovnico zamenjali z angleško.
ja vsekakor fantastično, telefon sem kupil z SLOVENSKO nameščenimi tipkami in ker sem vajen pisat na našo tipkovnico to pomeni, da bo v smsih še vedno vsak z = y in vsak y = z, kaj mi pomaga če piše na tipkovnici y, če pišem brez gledat nanjo.
skratka kaj narediti?
skratka obisk v ponedeljek jim ne uide
po dveh dneh mučenja oddam telefon na servis (toptime) in mi rečejo, da morajo poslati v tovarniški servis.
no danes dobim telefon nazaj po pošti in kaj zagledam?
na telefon so mi namestili novo tipkovnico, tako da sta sedaj črki y in z zamenjani. mislim rešitev pa takšna. kot da bi na PCju imel nastavitve angleške tipkovnice, bi šel zaradi tega na servis in tam bi ti enostavno slovensko tipkovnico zamenjali z angleško.
ja vsekakor fantastično, telefon sem kupil z SLOVENSKO nameščenimi tipkami in ker sem vajen pisat na našo tipkovnico to pomeni, da bo v smsih še vedno vsak z = y in vsak y = z, kaj mi pomaga če piše na tipkovnici y, če pišem brez gledat nanjo.
skratka kaj narediti?
skratka obisk v ponedeljek jim ne uide
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Končno jim je prišlo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14014 (8124) | jype |
» | problem pri vpisu v windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3682 (3405) | GTX970 |
» | Se obetajo spremembe na slovenski tipkovnici? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24960 (20348) | madmitch |
» | Nov slovenski razpored na tipkovnicah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 36993 (25240) | Okapi |
» | [MS Office] Sobivanje različic 2003 in 2007Oddelek: Programska oprema | 1608 (1504) | darkolord |