» »

Peugeot 206 - težave s števcem za bencin

Peugeot 206 - težave s števcem za bencin

tadoo ::

Lepo pozdravljeni. Jaz imam sicer eno težavo pri pegeuot 206 in sicer mi ne dela števec za bencin in mi vedno ostaja zgoraj. Če pa ga zmigam pa pade dol in spet na zaj kot da bi bil vedno poln. Prosim za pomoč kaj je narobe oz. kaj se da naredit al povedat če je že kdo mel kak težavo. Lp in še enkrat se zahvaljujem.
  • spremenil: bluefish ()

connel ::

Vzemi ven plovec in ga očisti, kaj pa drugega?

tadoo ::

Sem mel z plovcem ni nič narobe. En mi je reko da treba neke na števcu naredit. Pool pa ne vem

LuGi ::

Ja pol pa nared to kar ti je rekel 8-O

Drugače pa http://www.peugeot.si/storitve-231/

gulfstream ::

Ne se sekirat, sam veš koliko kilometrov lahko narediš z enim tankom, in ko si blizu greš tankat. Za vsak slučaj pa imaš vedno lahko v prtljažniku 5 litersko kantico za bencin;)

Urc ::

http://www.pugi.si/forum Tukaj se registriraj pa vprašaj, je kar nekaj mehanikov na forumu...;)

Brane2 ::

Ne vidim, kaj točno bi rad.

Če nimaš smisla za tehniko, potem ni teorije, da boš to sam varno in korektno opravil.

Če pa bi po drugi strani ta smisel imel, potem tu ne bi tako nedoločno spraševal.

V okviru tega ti IMHO ostaneta le dve varianti- da se odprraviš k mehaniku ali pa da tankaš "na pamet"- vedno do vrha in da potem veš, koliko km lahko varno prepelješ od te točke.
On the journey of life, I chose the psycho path.

amigo_no1 ::

Ni števec (kot za hitrost& vrtljaje), je merilnik goriva & temperature hladilne tekoćine& olja.

slo81 ::

Okvara je v armaturki(notri je procesor in napajalni del)je delna okvara,ki pa se ne splača popravljati.Najdi kakšen števec za gorivo starejšega avtomobila in ga veži na izhog reostata za gorivo.Imam podobno težavo na Saxo-ju in mi je serviser rekel ,da bo menjal stabilizator napetosti(150€)pa še eno malenkost za 120€,će vseno nebo dobro pa še procesor to pa bi stalo še več.Nova armaturka pa stne 400€.In kaj se zdaj splača?

Pyr0Beast ::

Spucat plovec.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rezerva avtomobila

Oddelek: Na cesti
4010749 (4889) Dr_M
»