Forum » Loža » Slo Tech u jokerju :)
Slo Tech u jokerju :)
fictionel ::
jp..
stran 79 zgoraj desno
"Slo-techovem oblikovanju gre samo hvala. Le povezave v novicah so slabo vidne. bla bla."
Bravo!
stran 79 zgoraj desno
"Slo-techovem oblikovanju gre samo hvala. Le povezave v novicah so slabo vidne. bla bla."
Bravo!
Sergio ::
ja, hehe...
Ironija: Screenshot je narejen v Netscapu
Ironija: Screenshot je narejen v Netscapu
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
whatson ::
in zakaj naj nebi bil narejen v natscapu? (saj vem...) ampak skoda da je tako kot je... IE stinks
fictionel ::
se bo treba naucit "brat" :)
hehe joke
scrnshoot ni narjen v netscapu pac pa v mozilli :) tko k vsi ostali :-D
hehe joke
scrnshoot ni narjen v netscapu pac pa v mozilli :) tko k vsi ostali :-D
alien-w ::
hihi, dal so nas pod "packarije spletnega oblikovanja", sam ze to je neki, da so slo-tech sploh omenil, ker nas neki niso maral, k sta se luni in lordfebo (ali nekdo pac) skregala na jokerjevem forumu.
luni ::
Heh ja lepo, da ima Quattro dobro mnenje o nas. Je eden izmed piscev Jokerja, ki ga cenim...
Artificial Intelligentia
Elemen_T ::
Ima kdo kako dobro ideja kako zvedeti ali oz. če je bila tvoja revija ali spletna stran objavlena v kakem mediju...? moj pejđ je bil namreč opisan v monitorju pa sem to popolnoma po naklučju zvedel...bi blo pa fajn da bi dobu take info pravočasno in 100% .
FlipeR ::
Heh....jaz sem se z Davidom Tomsicem (LordFebo) menu, da pokrijejo tekmovanje in mu btw (diplomatsko-preventivno) omenu, da "mislim, da se da vse stare zamere zgladit, bla bla bla...da se ob pivu lazje razmislja...", pa on pravi, da ne ve nicesar o nekih zamerah pa to!!! Aja...pa za par ur sem zamudu, da bi objavili v febreuarski stevilki, da bo tekmovanje Slo-tech Portoroz 2001 bla bla...
------------------
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)
alien-w ::
huh, fliper, a ves kaj me matra. Ce bi ti tole zadevo omenil v Jokerju se mi zdi, da bi bila tista tvoja soba za LAN ipd veliiko premajhna.
Caboose ::
no vidite končno so se moja prizadevanja pokazati Jokerju Slo-Tech poplačala...saj sem redno 2x tedensko pisal Quattrotu & CO. naj si le pogleda to stran..blablabla.. hehe vidite kak sem fejst!
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Tomi ::
Končno so se tudi v Jokerju spomili, da imamo tako kul OC stran... Ok, ampak nikoli ni prepozno ( je rekla 80-letna devica )..
Kar pa se Quattra tiče, je verjetno res eden najboljših v JCT, pa tudi kot modetor na Mnenjalniku ne teži ( v nasprotju z Davidom.. )
Long live the Slo-tech
Kar pa se Quattra tiče, je verjetno res eden najboljših v JCT, pa tudi kot modetor na Mnenjalniku ne teži ( v nasprotju z Davidom.. )
Long live the Slo-tech
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Duke Nukem Forever!!! Izšla!!!!Oddelek: Igre | 2471 (1473) | A. Smith |
» | JCT in Mn3njalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 20904 (13704) | Gr0unD Zer0 |
» | Joker (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10280 (8391) | m_z |
⊘ | Slo-techOddelek: Slo-Tech | 1539 (1147) | Tomi |
» | Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6974 (6139) | Freak |