Forum » Loža » Slo Tech u jokerju :)
Slo Tech u jokerju :)

fictionel ::
jp..
stran 79 zgoraj desno

"Slo-techovem oblikovanju gre samo hvala. Le povezave v novicah so slabo vidne. bla bla."

Bravo!
stran 79 zgoraj desno

"Slo-techovem oblikovanju gre samo hvala. Le povezave v novicah so slabo vidne. bla bla."
Bravo!

Sergio ::
ja, hehe...

Ironija: Screenshot je narejen v Netscapu 

Ironija: Screenshot je narejen v Netscapu

Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

whatson ::
in zakaj naj nebi bil narejen v natscapu? (saj vem...) ampak skoda da je tako kot je... IE stinks
 (saj vem...) ampak skoda da je tako kot je... IE stinks 

fictionel ::
se bo treba naucit "brat" :) 
hehe joke

scrnshoot ni narjen v netscapu pac pa v mozilli :) tko k vsi ostali :-D
hehe joke
scrnshoot ni narjen v netscapu pac pa v mozilli :) tko k vsi ostali :-D

alien-w ::
hihi, dal so nas pod "packarije spletnega oblikovanja", sam ze to je neki, da so slo-tech sploh omenil, ker nas neki niso maral, k sta se luni in lordfebo (ali nekdo pac) skregala na jokerjevem forumu.  

luni ::
Heh ja lepo, da ima Quattro dobro mnenje o nas. Je eden izmed piscev Jokerja, ki ga cenim... 
Artificial Intelligentia

Elemen_T ::
Ima kdo kako dobro ideja kako zvedeti ali oz. če je bila tvoja revija ali spletna stran objavlena v kakem mediju...? moj pejđ je bil namreč opisan v monitorju pa sem to popolnoma po naklučju zvedel...bi blo pa fajn da bi dobu take info pravočasno in 100% . 

FlipeR ::
Heh....jaz sem se z Davidom Tomsicem (LordFebo) menu, da pokrijejo tekmovanje in mu btw (diplomatsko-preventivno) omenu, da "mislim, da se da vse stare zamere zgladit, bla bla bla...da se ob pivu lazje razmislja...", pa on pravi, da ne ve nicesar o nekih zamerah pa to!!! Aja...pa za par ur sem zamudu, da bi objavili v febreuarski stevilki, da bo tekmovanje Slo-tech Portoroz 2001 bla bla... 

------------------
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)

alien-w ::
huh, fliper, a ves kaj me matra. Ce bi ti tole zadevo omenil v Jokerju se mi zdi, da bi bila tista tvoja soba za LAN ipd veliiko premajhna. 

Caboose ::
no vidite končno so se moja prizadevanja pokazati Jokerju Slo-Tech poplačala...saj sem redno 2x tedensko pisal Quattrotu & CO. naj si le pogleda to stran..blablabla.. hehe vidite kak sem fejst! 

If you can't explain it simple, than you dont know it good enough. 

Tomi ::
Končno so se tudi v Jokerju spomili, da imamo tako kul OC stran... Ok, ampak nikoli ni prepozno ( je rekla 80-letna devica )..
Kar pa se Quattra tiče, je verjetno res eden najboljših v JCT, pa tudi kot modetor na Mnenjalniku ne teži ( v nasprotju z Davidom.. )
Long live the Slo-tech 

Kar pa se Quattra tiče, je verjetno res eden najboljših v JCT, pa tudi kot modetor na Mnenjalniku ne teži ( v nasprotju z Davidom.. )
Long live the Slo-tech

metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Duke Nukem Forever!!! Izšla!!!!Oddelek: Igre | 2598 (1600) | A. Smith | 
| » | JCT in Mn3njalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 22026 (14826) | Gr0unD Zer0 | 
| » | Joker (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11012 (9123) | m_z | 
| ⊘ | Slo-techOddelek: Slo-Tech | 1646 (1254) | Tomi | 
| » | Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7552 (6717) | Freak |