» »

Stockgeneration ?

Stockgeneration ?

rookie ::

A slucajn kdo ve kaj je zdej s to stranjo ? Jest sem meu ful kesa ze gor zdej pa to kr neki crknl.Sploh se nemors nc vec not logirat pa to.A kdo kej ve ? Pa dejte se mal napisat kolk mate kej kesa gor pa ce je ze kdo kej dnarja sploh dobu iz the delnic ? K od enih sm slisu da so ful kesa dobil .Sam kao da je ta ferma pred neki leti ful boljs poslovala.Zdej je pa ful v krizi ! hmmm :\
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1

MitjaM. ::

Pred ene pol leta so prekinili z delovanjem ker so jih neki tozil (sej si lahko preberes na njihovi strani), sam pa bodo zdej kmalu zaceli spet delovati. Torej so se obranili tožb. Upam, da bo kej iz tega, ker mam ze okol 300$ :D
Sem pa slisal da je kr neki ljudi iz SLO tud dobil njihove ceke...

Loki ::

Ka pa je sploh ta stockgeneration?
I left my wallet in El Segundo

To je stran kjer ti podarijo za 50$ in pol s tega kesa kups delnice.Nato jih ulozis v ferme ki so na razpolago in pol jih sparas kolker ces.Pol pa prodas.Vrednota delnic se pa stopnjuje takole ( To je primer : 1 delnica je vredna 4 $ nasledn mesec je vredna 8 $ se mesec poznej je vredna 16 $ se mesec kasnej je vredna 32 $ ) upam da rezumes !:\

neo ::

Ja seveda,potem pa se zbudiš s prstekom v riti,po domače rečeno.( Pa ne mi zamerit če sem koga užalil).Bilo bi res lepo, če bi delnice tako rasle, bi bili kmalu vsi milijonarji.Pa ne preveč nasedat takim foram.>:D
Neo's

Oprosti neo ampak stvar deluje. Ze dosti mi jih je reklo da so dobili cek iz te firme pa tudi cek sem ze vidu tko da stvar je delovala !:\

kuntek ::

Stvar je delovala samo nekaj mesecev, tako da so lahko samo tisti prvi lepo zaslužili (med njimi so bili tudi ljudje iz SLO). Jaz ne verjamem več v to, da bo še kdaj firma spet zalaufala. Sam imam tudi nekaj denarja noter, ki sem ga naredil iz FREE 50$.

Nemelk ::

ja stvar je bla res razsvetljena! jst sm kr hmal zacel s tistmi 50$ in je trajal do prb. 280, pol pa ..........konc, the end, finito, res kr neki, ampak pred tem so pa res ceke posiljal:D
Nemelk ™

MitjaM. ::

Fantje ne tok hitr obupat, zdej k so dobil tožbo bodo kmalu zaceli spet delovati, tko da vasi dolarcki se niso cisto izgubljeni :D

Upajmo da bo stvar delovalo kot jena zacetku !:\

fictionel ::

djte plis povedat naslov...
Zgleda zanimiv.. ene 300 $ u parih mescih... kewl :D:D:D

Na tuki mas link !!! Klikni :\

Loki ::

Bomo videli, kako je, ko bodo zaceli obratovati.
Sam od ke pa oni dobivajo kes za tistih $50?
I left my wallet in El Segundo

drnovshek ::

No men je en frend reku de je dobu ček sam je blo ful mal k je kao narobe vložu stvar....dobu pa je neki...k sm se jst probavu joinat tm nekje polet to ni blo mogoče....mogoče zarad tožbe al pa kej tacga....sicer mi je pa reku d je to dobra stvar...sam pristopt ne morm...šmrk..:(((:'(

Roberto

Oni majo to kao z eno banko in tsita banka senkuje 50 $ pol pa stockgeneration posluje z njo in pol ma banka kao zasluzk.Neki tazga :\8-O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A je to še komu sumljivo... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5310503 (7753) Jst

služenje prek neta

Oddelek: Omrežja in internet
81896 (1518) OmegaBlue
»

AllAdvantage je nazaj. Bodi plačan za visenje na netu! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37322260 (13880) d0rK
»

78W pelt na durona

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131034 (882) TESKAn
»

kes na Internetu

131236 (1054) Pretorijanec

Več podobnih tem