» »

Parada ponosa

Parada ponosa

Temo vidijo: vsi
««
2 / 34
»»

jype ::

gulfstream> Policija ima navodila od zgoraj, da ne sme ukrepati. Če so odgovorni dovolj visoko (in so), ne bodo kaznovani. Saj veš tisto, vrana vrani....

Pa kaj? Zakon je povsem jasen in če smatraš, da ga policija ne spoštuje in romskim prestopnikom gleda skozi prste, si ti tisti, ki mora od države zahtevati, da stanje nemudoma popravi.

softić ::

"persona non grata"

kaj to sploh pomeni?

jype ::

Nezaželjena oseba.

softić ::

Potem so geji "persona non grata"...

ha ha ha

jype ::

So res? Zakaj pa?

mgermo ::

Nič nimam proti temu, da se sprehodijo po mestu - navsezadnje tudi cirkus gre po taisti poti. Moti me ime parada Ponosa. Torej ponosni so da so geyi. A obstaja parada heterosexualcev, parada belcev, parada bogatašev, morda parada igralcev WOW?
Z svojim ponosom so diskriminatorni do ostalih.

softić ::

jype je izjavil:

So res?


Sj vidiš kaj se dogaja po svet..

jype ::

Conqueror> Z svojim ponosom so diskriminatorni do ostalih.

Ne, niso.

PacificBlue ::

http://www.religioustolerance.org/hom_p...


Smeh, kaksen link si mi dal. In sploh ne omenja, da so otroci kakorkoli uspešnejsi ali inteligentnejsi. Če imajo zaradi tega zmanjsano spolno slo, kot pise v članku pa ravno ne vem, če je odraz inteligence.

Vendar je posteno da zivi s tistim, ki je tudi bioloski oče/mati.

Torej moramo prepovedati ne le ločitve, temveč tudi kakršenkoli poizkus prekinitve skupnega bivanja parov?


Govorim samo o common sense. Ne pa to kar se danes dogaja in ima podobn smisel kot je zo dozivela Eija-Riitta Berliner-Mauer, ki je bila 29 let poročćena z berlinksim zidom. http://www.telegraph.co.uk/news/newstop...

Me čudi, da tudi ona ni zahtevala pravice do otroka.

amigo_no1 ::

A obstaja parada heterosexualcev, parada belcev, parada bogatašev, morda parada igralcev WOW?

Organiziraj svojo :D. Za prvi dve našteti postavki bo definitivno dosti kandidatov, mogoče tudi za WOW igralce.

gulfstream ::

Pa kaj? Zakon je povsem jasen in če smatraš, da ga policija ne spoštuje in romskim prestopnikom gleda skozi prste, si ti tisti, ki mora od države zahtevati, da stanje nemudoma popravi.


Pa ti si prepričan da živiva v isti državi? Tu kjer jaz živim je to prepovedana tema.


Ja. Tvoj predlog je torej, da splavimo vse otroke, ki niso potomci zdravih arijskih staršev in ki se ne razvijajo znotraj zdravih arijskih proporcev?


Zdaj pa že nabijaš! Nisem rekel da sem proti temu da dobijo geji pravico do posvojitve. Pravim samo, da velja razmisliti o posledicah za otroke. Zadnje kar rabimo je še več čudakov.

Če se pride do sklepa, da takšne posvojitve ne vplivajo negativno na otrokov razvoj, sem ZA.

Nič nimam proti temu, da se sprehodijo po mestu - navsezadnje tudi cirkus gre po taisti poti. Moti me ime parada Ponosa. Torej ponosni so da so geyi. A obstaja parada heterosexualcev, parada belcev, parada bogatašev, morda parada igralcev WOW?
Z svojim ponosom so diskriminatorni do ostalih.


Točno to sem jaz tudi opazil. Zato sem rekel, da bi me verjetno označili za homofoba, če bi se drl po mestu da sem ponosen ker sem hetero. Če bi imel slab dan, bi lahko hitro rekel, da sem užaljen in da se počutim diskriminiranega.

jype ::

PacificBlue> Me čudi, da tudi ona ni zahtevala pravice do otroka.

Saj jo je imela, če je bila poročena.

PacificBlue> Smeh, kaksen link si mi dal.

Nisi se preveč potrudil, ane.

softić> Sj vidiš kaj se dogaja po svet..

Vidim, pa ne razumem, kaj naj bi to imelo opraviti s homoseksualnimi pari.

gulfstream> Zato sem rekel, da bi me verjetno označili za homofoba, če bi se drl po mestu da sem ponosen ker sem hetero. Če bi imel slab dan, bi lahko hitro rekel, da sem užaljen in da se počutim diskriminiranega.

Če bi te morala varovati policija, da te ne bi pretepli, bi ti dal prav. Ker bi to očitno bila le provokacija, namenjena nasprotovanju zagotavljanja enakih pravic vsem državljanom, ti sem in tja kakšna kletvica zagotovo ne uide.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

softić ::

Če se pride do sklepa, da takšne posvojitve ne vplivajo negativno na otrokov razvoj, sem ZA.


jst tudi...

jype ::

gulfstream> Če se pride do sklepa, da takšne posvojitve ne vplivajo negativno na otrokov razvoj, sem ZA.

Do tega se je že prišlo, saj je v današnji družbi že občutno število odraslih, ki so odraščali v družinah dveh istospolnih partnerjev.

Ker so si zgolj dobro situirani istospolni partnerji lahko zagotovili ustrezno okolje (se preselili v tolerantne soseske, otroku zagotovili obiskovanje zasebnih šol v katerih ni prostora za nestrpnost in medsebojno verbalno ali fizično zlorabo otrok) je tudi rezultat, po katerem so otroci, ki odraščajo v istospolnih družinah v povprečju pametnejši in uspešnejši od povprečja vseh družin, pričakovan.

PacificBlue ::

Me čudi, da tudi ona ni zahtevala pravice do otroka.

Saj jo je imela, če je bila poročena.


Pravico že, kaj pa otroka?:)

PacificBlue> Smeh, kaksen link si mi dal.

Nisi se preveč potrudil, ane.


Vem kam ciljas, ampak to kar si trdil, da so otroci vzgojeni v istospolnih parih inteligentnejsi ta link ne dokazuje.

Lion29 ::

Kot je rekel ze prej jype, je argument, da bo otrok zatiran v soli totalno nesprejemljiv....

otroci so zatirani s strani vrstnikov zaradi slabe vzgoje teh vrstnikov, za to seveda niso krivi Gayi, ampak nestrpnezi do njih. Torej moramo mi poskrbeti za nase otroke, da ne bodo diskriminirali gayev!

Kot drugo pa seveda so vsi otroci diskriminirani, ker noben ni normalen...v striknem pomenu besede... vsakdo z necim izstopa in vrstniki se pac objestno znasajo nad vsakim, ki se lahko... gay/not gay nima (skoraj) nobene veze...

zdaj pa... namesto da otroka posljemo v sirotisnico, ga raje damo v ljubeco druzino (seveda ne mroemo dati otrok akar vsakemu gejevskemu paru)... v soli bi ga pa (potencialno) zabvavali v obeh primerih...v prvem, ker je sirota brez starsev... v drugem pa ker ia gay starse...

kaj je v tem primeru bolje za otroka?

tisti argument o ying-u in yang-u je tudi totalen nesmisel... pri nas je OGROMNO anomalicnih druzin, kjer otroci zivijo samo pri enem starsu ali pa celo pri starih starsih, ali pa celo z bratom ali sestro... da ne govorimo koliko primerov je raznoraznih zlorab, etc, etc...torej bi po vasem mogli vsem vzeti otroka? saj valda ni delezen ying-yang-a? cammon... kaksne trosite


@softić... v LJ zivim le 3 mesece.... sem zivel pa v najrazlicnejsih krajih...


pa se ostalih, ki omenjate hetero shode ali parade... kaj jih nimamo? Skozi imamo razlicne shode in dogodke...

potem se obesate na to, da gayi ponosno kazejo da so gayi..lol, in to ces da mi hetero tega ne pocnemo? LOL... kaj pa so razne tekme? ko imas na nogometni tekmi pripadnike ene in druge ekipe...cisto obsesionirani za navinaje ene in blatenjem druge...pa v politiki je isto... pa solah, pa se marsikje drugje!
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

jype ::

PacificBlue> Pravico že, kaj pa otroka?:)

Otroka je kot poročena ženska lahko posvojila ali pa kar... rodila!

PacificBlue> Vem kam ciljas, ampak to kar si trdil, da so otroci vzgojeni v istospolnih parih inteligentnejsi ta link ne dokazuje.

Nihče (in nič) ne dokazuje tega. Raziskavo lahko poiščem, če te res zanima, a ni nič posebnega - spremljali so razvoj par sto otrok in ugotavljali, kako jim gre. Tisti od homoseksualnih parov (ki so že itak bili premožnejši in uspešnejši, ker revnejši homoseksualni pari nimajo praktično nikakršnih možnosti za ustvarjat družino) so imeli po 30 letih višjo izobrazbo, višje plače in so bili homoseksualni v približno istem deležu kot splošna populacija.

PacificBlue ::

Zdaj mi pa se samo povej, koga bo otrok lahko klical mama v homoseksualnem paru? Ce ne bo imel te moznosti je to kratenje njegovih osnovnih pravic.;)

jype ::

PacificBlue> Zdaj mi pa se samo povej, koga bo otrok lahko klical mama v homoseksualnem paru?

Koga pa lahko kliče "ata"?

PacificBlue> Ce ne bo imel te moznosti je to kratenje njegovih osnovnih pravic.;)

Torej če mamo do smrti povozi avto, mora oče najti žensko, ali pa se odpovedati otroku?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

KandazaR ::

Kaj vsa sploh motijo te parade oz. homoseksualci kot taki? Zlobni jeziki bi rekli da se borite proti temu kar ste sami v resnici pa si nočete priznati.
Kaj vas skrbi v primeru da bo otrok imel dve mami oz. dva očeta? Da bo tudi on homoseksualno usmerjen? Kar se pa tiče vrstnikov pa naj njihovi starši poskrbijo za ustrezno vzgojo in naj jim bodo dober vzgled.

PacificBlue ::

tudi tega ne more, kajne?pa taksna druzina.

jype ::

PacificBlue> tudi tega ne more, kajne?pa taksna druzina.

Ti pogosto predvidevaš, da "homoseksualni par" pomeni "gejevski par". Komot gre tudi za "lezbični par".

Hkrati tudi predvidevaš, da otrok potrebuje starša ženskega spola, kar seveda ne drži, prav tako ne drži obratno. Za otrokov psihološki razvoj je pomembno, da ima na voljo vsaj enega (1) razumevajočega odraslega (sorodstvena vez pri tem je nebistvena), ki ga lahko spoštuje.

PacificBlue ::

Ok..pa vzamimo primer lezbicnega para, ki bi imel otroka.Kako bo tak par lahko otroku(fantu) nudil "ocetovsko" vzgojo? Kdo ga bo peljal na ribolov, kdo ga bo naucil se vozit z motorjem? Kdo ga bo naucil preziveti v divjini? Tak otrok bo prevec feminiziran in ne bo mogel koristit vseh lastnosti, ki mu jih ponuJa genski bazen..za naslednke generacije je to en velik minus.
Kako ze pravijo..behind every great man, there is a great woman..:)

Thomas ::

A niso Arijci izumili parad ponosa? Na njih so kazali, kako so fejst, v nasprotju z navadnimi cigani.

Teli nadaljujejo to lepo tradicijo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

hamax ::

Kdo ga bo peljal na ribolov, kdo ga bo naucil se vozit z motorjem? Kdo ga bo naucil preziveti v divjini?

Jaz ne znam loviti rib, voziti motorja ali preziveti v divjini. Pa sem imel mamo in oceta.
Sem zaradi tega prevec feminiziran?

Sicer kdo pa pravi, da te zenska tega ne more nauciti?

za naslednke generacije je to en velik minus.

Pomankanje nedeljskih ribicev? Zelo dvomim.

A niso Arijci izumili parad ponosa? Na njih so kazali, kako so fejst, v nasprotju z navadnimi cigani.

khm...godwin...khm

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hamax ()

Tear_DR0P ::

A niso Arijci izumili parad ponosa? Na njih so kazali, kako so fejst, v nasprotju z navadnimi cigani.

pred arijci so svoje procesije zganjali še kristjani, rimljani, egipčani - thomas, ne špricat zgodovine.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

donfilipo ::

In rimljani.
V miničih:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Thomas ::

pred arijci so svoje procesije zganjali še kristjani, rimljani, egipčani - thomas, ne špricat zgodovine.


Res ne vem za parade ponosa v Rimu. Kristjani so vedno vzeli spreobrnjene pogane za svoje. Je bilo samo vprašanje spoznanja prave resnice, pa je bil vsak človek enako kvaliteten zanje. Egipčani so radi imeli naprimer Žide.

Nacionalizem in šovinizem plemen, narodov in nogometnih strani je vedno obstajal. A da sem boljši, ker sem Arijec inside svojega plemena in da to kažem na paradi z zastavami ... je vseeno bolj nov izum.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dbevfat ::

PacificBlue je izjavil:

Ok..pa vzamimo primer lezbicnega para, ki bi imel otroka.Kako bo tak par lahko otroku(fantu) nudil "ocetovsko" vzgojo? Kdo ga bo peljal na ribolov, kdo ga bo naucil se vozit z motorjem? Kdo ga bo naucil preziveti v divjini?

Mene ni nihče peljal na ribolov, motor so me učili voziti prijatelji, staršem to ni bilo všeč. Preživeti v divjini bi znal, ker gledam Bear Gryllsa. Vendar pa nismo več 10000 pr.n.št. in ni več potrebno znati preživeti v divjini, razen če si to želiš, ali če imaš strašansko nesrečo.

Nekateri res ne vidite več kot 10 cm daleč. Pred več desetletji je bil enak problem s "pankrti". Ni bilo hujšega, kot nezakonski otrok! Vzgajala ga je samo mama! Grom in pekel! Ne samo, da je bil otrok grdo obravnavan od sovrstnikov, tudi od vzgojiteljev in ostalih članov skupnosti je bil zaničevan. Pa mama tudi! Zdaj pa je nekako vsem jasno, da s takim otrokom ni zaradi tega nič narobe, če ga družba ne obravnava, kot da je poosebljen gnoj, ampak ima enake pogoje, v katerih lahko pokaže svojo kvaliteto in odigra enakovredno vlogo. Problem otrok gejevskih staršev so seveda prav tako nestrpneži, mentalni potomci tistih, ki so kamenjali "pankrte".
nvr2fat

PacificBlue ::

hamax
Ne poznam te, zato te me morem sodit. Bi pa dejal, da je imela glavno besedo v hisi tvoja mama. Sem gledal oddajo pred casom, kjer je kazalo te odrasle moske pri 30+, ki si ne znajo skuhati ali oprati perila..za vedno so ostali mamini sincki. In to samo zaradi prevladujocega polozaja zenske v druzini..oce je pa verjetno dozivel v mladosti isto usodo kot njegov sin..

hamax ::

Ne poznam te, zato te me morem sodit. Bi pa dejal, da je imela glavno besedo v hisi tvoja mama.

Glede na to, da sta bila starsa locena in da sem po locitvi vecino casa prezivel pri mami, imas verjetno kar prav. Sicer pa glede na to, da oce ni lovil rib ali se vozil z motorjem, malo dvomim, da bi to znal, tudi ce se nebi locila.

Sem gledal oddajo pred casom, kjer je kazalo te odrasle moske pri 30+, ki si ne znajo skuhati ali oprati perila..za vedno so ostali mamini sincki.

Star sem 22 in ze 3 leta zivim na svojem, tako da se to ocitno da, tudi ce ima mama glavno besedo.

donfilipo ::

Thomas je izjavil:

pred arijci so svoje procesije zganjali še kristjani, rimljani, egipčani - thomas, ne špricat zgodovine.


Res ne vem za parade ponosa v Rimu. Kristjani so vedno vzeli spreobrnjene pogane za svoje. Je bilo samo vprašanje spoznanja prave resnice, pa je bil vsak človek enako kvaliteten zanje. Egipčani so radi imeli naprimer Žide.

Nacionalizem in šovinizem plemen, narodov in nogometnih strani je vedno obstajal. A da sem boljši, ker sem Arijec inside svojega plemena in da to kažem na paradi z zastavami ... je vseeno bolj nov izum.


Narobe. Ponos, ali duh ponosa je jedro parade. Vsake. In imeli so jih veličastne tudi rimljani.
S tem, da so bili tudi precej naciji do določenih 'barbarov'. Ampak Ok.
Tvoje preobračanje je seveda drugače podlo. Mavričnim podtikaš da so nacisti, ker so tudi nacisti imeli parade, gasilcem pa niti približno tega ne upaš:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Bias ::

Preprosto.

Kar se dogaja tu in se je godilo včeraj na obali hrvaške je preprosto povedano odraz jebene konzervativne in zaostale populacije. Žal mi je da smo lahko ljudje tako prazni in iščemo svobodo govora in izkazovanja mnenja z srdom, sovraštvom in ko je le možno tepežem drugačnih od nas samih.

Če ima rdeče lase, prefukat. Če je črn, prefukat. Če posluša srbsko narodno, prefukat. Če ma zeleno bajto, prefukat. Če ma rada punce, prefukat. Če hod u cerku, prefukat. Če je ta-leu, prefukat. Če ma dnar, prefukat. Če je fotr busanc, prefukat. Če nism jaz ti, prefukat.

DeusVult ::

Devianti in perverzneži se spet paradirajo in se pretvarjajo, da imajo biti na kaj ponosni. Kako dolgo boste liberalci še tolerirali to sramoto narodu? Vam res ni jasno, da se to vsakemu normalnemu človeku gnusi, in da je toleranca te norosti naravnost nesmiselna?

Boste tolerirali tudi parade poligamistov in zoofilov? Tale parada prav lepo pokaže, da liberalcem in komunistom ni nič do "tolerance", ampak, da gre samo za provokacijo zdravo mislečih ljudi. In popolnoma prav je, da se pokaže, da tega nihče ne misli tolerirati! Take parade se organizirajo izključno z namenom izzvati reakcijo, in dobili so pač, kar so želeli.
http://www.rtvslo.si/blog/deusvult
Iz 26:2 "Naj vstopi zaslužen Narod, Narod, ki varuje Vero."

donfilipo ::

Ja mavrični kršijo načelo nekakšne današnje 'zdrave logike', da če nekaj delaš narobe, bodi vsaj tiho.

Z namenom, da pokažejo in dokažejo, da ne delajo nič narobe in kot je poudaril jure, da bi tako dosegli popolno enakopravnost.

In ja za večino normalne družbe, pa seveda to še vedno je nekako narobe. Ampak ravno taka stališča se spremenijo. Počasi, ampak se.

Pred leti je bilo narobe tudi, če si skrival. Jutri morda ne bo narobe, če se bo s tem hvalil predsednik.

Čeprav si tudi sam, kaj tako normalnega težko predstavljam. Samo kdo pravi, da nimam predsodkov?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

jype ::

DeusVult> Boste tolerirali tudi parade poligamistov

Hell yeah!

DeusVult> Take parade se organizirajo izključno z namenom izzvati reakcijo, in dobili so pač, kar so želeli.

Naslednjič ko slišim to nadležno glasno udarjanje ob pločevino, bom po nalogu DeusVulta za odstranjevanje vsega norega, nagnusnega in prismuknjenega, župniku zlomil čeljust!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

revvs ::

Čedalje več je parad, če lahko parodira cerkev in mi hodi na dom in postavlja cerkve potem lahko tudi geji imajo svojo cerkev in praznike, drugače pa vsi: shut the fuck up.
Ta parada bo tako podprta iz tujine in vprašanje koliko slovencev bo sploh prišlo.

Bias ::

DeusVult si prvak v jebeni nestrpnosti. Res, ne razumem tvoje isprijenosti in kvazi normalnosti. Kako naj te ljudje remljejo resno.

Thomas ::

Kakšna bi bila parada ponosa vseh, ki imajo IQ nad 122? Ali so blond? Ali imajo mišični index nad 90% ostalih? Ali navsezadnje parada ponosa heteroseksulnih?

Glupo izkazovanje domnevne večvrednosti.

Osebe okoliščine niso nekaj, zaradi česa bi morali skupine ljudi poveličevati ali zaničevati.

To je primitivno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

Glede na to da nobene od omenjenih skupin zakonodaja ne obravnava drugače od preostanka populacije, je taka parada nesmiselna, da.

donfilipo ::

Sicer nimam pravice se vtikati v zasebnost, ampak če posplošim.

Poznam kar nekaj DeusVultov. Živijo super. Niso vsi ravno tako pobožni in ne pišejo svojih stališč, ampak hej, to načeloma ni narobe. Da vsaj misliti, kje živimo:)

Živijo pa super. Nema problema, razen komunizma, levičarstva, pedrov in prstjenih bab.
Ostalo se pa tolerira. :)) In vzame v vajeti in ne joka kot pošten berač pred najdeno polno denarnico.

Glupo izkazovanje domnevne večvrednosti.

Osebe okoliščine niso nekaj, zaradi česa bi morali skupine ljudi poveličevati ali zaničevati.


Kot rečeno izkazovanje ponosa ni vedno, ali celo danes redko, izkazovanje večvrednosti.
Da pa si toliko freigesita, da se upaš izpostaviti kot mavričen in včasih trpeti posledice, to pa morda upravičuje nek ponos. Da ne govorim, da ga politična akcija zahteva! In ravno s provokativnimi paradami, so zgleda dosegli hitrejše spremembe.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

Bias ::

Parada ponosa danes ni poveličevanje skupine, je le pravica do izkazovanja in pravica do življenja v strpnosti, pokazati, da so med nami tudi takšni. Parada je osveščanje in praznik istospolnih...zakaj je ne bi imeli, zakaj bi se bali povedati na glas...no pa saj ni point v tem, point je da se morajo skrivati pred srdom DeusVult-ovih somišljenikov.

iype, danes ne samo zakonodaja, tudi družba jih obravnava drugače. Ni enakih pravic...

Nesmiselna? V kolikor jih imajo naj jih imajo...mi, vi, imamo-imate pa svoje.

DeusVult ::

Bias je izjavil:

DeusVult si prvak v jebeni nestrpnosti. Res, ne razumem tvoje isprijenosti in kvazi normalnosti. Kako naj te ljudje remljejo resno.


Ja, nestrpen sem do ljudi, ki so tako izprijeni, da so na svojo izprijenost že kar ponosni in čutijo potrebo jo paradirati. V tej temi navkljub vsem liberalnim parolam še nisem zasledil enega pametnega razloga, da bi dopuščali to norost. Moja toleranca se konča, ko se individualna bolezen spremeni v masovni način življenja. Tudi slepi ljudje se ne spotikajo po mestu in ne poskušajo voziti avtomobilov, ampak za svojo hibo poiščejo ustrezno pomoč, je ne spreminjajo v "izbiro načina življenja" in se ne pretvarjajo, da so nanjo ponosni. Boš strpen, ko bo slep voznik avtobusa zavil v dom upokojencev? Boš toleriral njegovo življensko odločitev, ali ga boš napotil k ustrezni strokovni pomoči?
http://www.rtvslo.si/blog/deusvult
Iz 26:2 "Naj vstopi zaslužen Narod, Narod, ki varuje Vero."

Bias ::

Dragi sogovorec DeusVult, ljubi in pusti ljubiti. To, da imaš nekoga rad ne izbira med spoli. Včasih so se ločevali na bele in črne.

Da si ljubil temnopolto dekle so te kamenjali...saj je obarvana. Aaaaaa kako lahko!!! Bolezen.

Jaz sem ponosen, da lahko dopuščam, sprejemam. Tudi na to sem ponosen, da te ne sovražim, tebe osebno, ker si tako nestrpen. Bi te peljal na per, da res visim v čem je point tvoje sovražnosti.

Ljubi in pusti ljubiti.

kixs ::

Zakaj se morajo tako izpostavljat? A je biti "homo" zdaj IN? Morajo to dodatno reklamirat? Kaj dosezejo s paradami? Izkazujejo svoj vec?

donfilipo ::

Paradirajo, da bi dosegli popolno paragrafarsko enakopravnost. Popolno.
Ko jo bodo, pa ne bo več parad, ampak heteroseksualne orgije. Kot zadnja ovira mavričnih:))

Zajebancijo na stran. Takole bom rekel še enkrat. Gate naj se vam začnejo tresti, ko se začnejo zbirati revni, zaničevani in ubogi. Brez ponosa. Besni. Parade niso nevarna reč!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

jype ::

kixs> Zakaj se morajo tako izpostavljat?

Še sedemindevetdesetič: ker opozarjajo na dejstvo, da jih protiustavna zakonodaja postavlja v neenakopraven položaj.

Bias ::

@kixs ::

Zakaj morajo metalci furat dolge lase in črne cote??? A ni dovolj da poslušajo tako musko?

Zakaj moraš ti se izpostavljati in v "podpisu" kazat kaj imaš doma v kišti namontiranga? A ni dovolj da ti komp s to opremo dela kul?

Praznik! Tudi cerkveni prazniki so kjer se nosi smešne butarice, in hrano žegnat. Pa me, te, nas ne moti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bias ()

DeusVult ::

Namen teh parad, kot ga razumem jaz, je postaviti prej zdravo mislečim ljudem homoseksualnost v kontekst normalne izbire načina življenja.

Me zanima, zakaj za to potrebujejo parade? Če je homoseksualnost res nekaj normalnega, potem bi to dejstvo govorilo samo zase, tako pa je vsem jasno, da so homoseksualci bolani izprijenci, in nobena parada napol golih norcev jim ne bo pomagala prepričati ljudi v nasprotno.
http://www.rtvslo.si/blog/deusvult
Iz 26:2 "Naj vstopi zaslužen Narod, Narod, ki varuje Vero."

Lion29 ::

HAHAHAHAHAHAHAHA
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sem skoraj umrl od smeha... kolko ironije v DeusVult-ovem pisanju :D:D:D:D:D:D

Namrec, zamenjaj "besedo" gay s kristjan ali vernik v njegovem postu in se smejte :D

cisto vse kar je napisal velja enako.... ces kristjani lih tako ponosno paradirajo vsako nedeljo pri masi...in ce bi to bila norost samo enega... ampak je to masivna norost

:D:D:D:D

lol, ej ne morem kaj, da se ne smejim na ves glas :D:D
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai
««
2 / 34
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
172956870 (32349) Tear_DR0P

Več podobnih tem