» »

Nasvet glede zaposlitve?

Nasvet glede zaposlitve?

1 2
3
»

BlaY0 ::

Smo že ugotovili ;)

Jerry000 ::

Videl sem temo in bi si jo rad malo sposodil glede na to da imam podoben problemček. Namreč sem absolvent na FERI v MB. Iščem kako dobro firmo za prakso zdaj pa programiranje mi ne diši preveč, sem pa navdušen nad delom v photoshopu, indesign ker me tudi v tej smeri veseli za delo, oblikovanje raznih oglasov, bannerjev, spletnih (bol vizualno). Zdaj glede na to da za moje zanimanje in veselje do dela s tem nimam pravega faxa (prepisat se mi ne splača sedaj) me zanima kako je s tem. Če so problemi glede tega in kje bi lahko dobil kakšen prostor za delo. Poznanj nimam nobenih zato je še glede tega težko. Izkušnje pa mam nekaj malega, sem že oblikoval nekaj oglasov, logotipov itd. Prej sem omenil dobro firmo, beri- dobro firmo kjer te uvajajo in se v firmi tudi kaj naučiš. Gre se mi predvsem za izkušnje in želja po dejanskem delu. So kakšni nasveti zame?

RockyS ::

Pošiljaj CVje okoli in okoli. Če imaš žilico za barve in dizajn potem lahko še svoj CV izdelaš, boš takoj pritegnil bodoče "šefe".
Druga ti ne preostane.

Jerry000 ::

skrbi me sam to ker veliko firm kjer sem gledal zahtevajo že nekaj let izkušenj itd, jaz jih nimam (edino kar sem delal doma) in tudi faxa nimam za to smer. Al to nima veze? Glede na to da nisem imel faxa zato bi ravno zato rad da bi našel firmo kjer bi me uvajali in naučili kar se dejansko dela da bi dobil znanje in izkušnje tam. Je pa res da to iščem v MB, če bi bil v LJ pomoje nebi imel tega problema ker preko študenta se veliko takšnih del najde ampak sem trenutno vezan na MB :/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jerry000 ()
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Programerska plača (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Programiranje
413129548 (13316) Old Spice
»

Kdaj bi naj podjetje zaposlilo študenta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8711669 (8921) korenje3
»

Alternativa delu preko študentskega servisa?

Oddelek: Loža
223842 (3047) Mare3
»

Alternativa študentski napotnici (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6219833 (17555) Furbo
»

Zaposlitev diplomanta FRI

Oddelek: Šola
316379 (5134) Glodko

Več podobnih tem