» »

Windows live - MSN - Hotmail

Windows live - MSN - Hotmail

M&M ::

Pozdravljeni

Spet se na vas obračam z nekaj težavami, ki jih ne znam rešiti. Najprej se je začelo s hotmail računom, v katerega so mi očitno vdrli in z mojim e-mailom razpošiljali spam pošto vsem mojim naslovnikom. Sprememba gesla je sicer odpravila težavo, vsaj tako sem mislil, dokler nisem nekaj dni nazaj ob poskusu preverjanja elektronske pošte naletel na sporočilo, da je moj račun blokiran.
Morda kdo ve kako odblokiram hotmail račun??? Poskusil sem že prav vse opcije ki jih ponujajo a nobena ne deluje. Ne ponastavitev gesla, ne vpis na "zaupanja vrednem računalniku" nič.
Prlagam print screen sporočila.
 blokiran hotmail

blokiran hotmail



Na koncu vsakega poskusa me pripelje le še do gumba "STIK S PODPORO". Klik na ta gumb pa me vrže na osnovno stran MSN live. Če bi vsaj kje našel kakšen e-mail kontakt, da jim lahko vsaj je*** mater :( Hotmaila tako ali tako nisem več pretirano uporabljal,...

... no, ker mi je z blokiranim hotmail računom crknil tudi messenger, sem se pač odločil da se na messenger prijavim z gmail računom. Nekaj minut dela in messenger deluje. Dodal sem večino stikov, z enim kolegom pa mi nikakor ne uspe navezati stika. On mene vidi jaz njega ne. On meni lahko pošlje sporočilo, jaz njemu ne. Ko se vpišem na internetu v windows live, ga vidim med stiki, na računalniku v programu windows live messenger, pa ga ni med stiki. ko mi pošlje sporočilo, piše IME PRIIMEK ni na seznamu stikov... dodaj... Ko klikenm dodaj, pa mi odpre msn stran in mi javi, "s tem stikom ste že povezani".

Pa koji Ku** je ta windows live. nič ne deluje, ali je samo primeni tako :(

Prosim za pomoč in morebitne nasvete.

In če ima kdo kontakt od podpore Hotmaila.
M&M

jurre ::

imel sem cisto iste probleme, ki jih opisujes...s tem da se mi je o spamu pojavilo ze kaksno leto nazaj, potem pa kaksen mesec ali dva nazaj kar iz lepega blokiran racun.
Jaz sem klikal tiste linke za recovery (telefonske itak ne mores vpisat, ker nisi iz amerike), na koncu sem prisel do enega obrazca, ki je bil posredovan naprej na podporo. Tam sem napisal vse moje podatke in nastel okoli 30 mailov od kontaktov, ki sem jih imel gor (na sreco sem imel spravljene na telefonu, vendar sem jih vec kot pol izgubil:'(), obrazec so mi 3x zavrnili (sem ga dopolnjeval), ces da ne morejo preveriti da sem res jaz lastnik tega racuna. Napisal sem tudi moj staticni IP, ki ga imam ze 7-8let in sem se vedno iz istega IPja povezal (+obcasno iz kaksnega weba) in tudi to ni pomagalo. Ne vem kako lahko sploh kaj dokazes...

Vmes sem se enako hecal s tem da jim kaksna spletna stran ni delovalo in isto sem se zdaj prijavil gmailo in isto sem imel probleme z enim kontaktom. Sem ga dodal, je bilo vse OK, nato sem se vpisal recimo na drugem PCju pa tega kontakta nisem videl. Ce sem ga zbrisal in dodal je bilo spet vse OK. Ko sem sel nazaj na prvi PC pa je vcasih delovalo, ponavadi pa sem jaz njega videl, on pa mene ni. Potem sem ga spet izbrisal in dodal pa je spet delalo par ur/dni. Zdaj si je se ta oseba, ki drugace zelo malo uporablja MSN naredila nov racun z gmailom in zdaj je ze par dni mir.:)

Je tale live bolj eno sranje, tudi vsaka verzija programa je slabsa:| Bo treba kaj novega izumit, malo sprobavam pidgin (pa se zraven si povezan na gtalk, fb ipd..).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jurre ()

M&M ::

Sem se pravkar dokopal do tistega obrazca. Odgovor na skrivno vprašanje sem že zdavnaj pozabil - vprašanje če sem sploh kaj pametnega takrat vpisal not :(
Sprašujejo po naslovu, zadnjih številkah kreditne kartice, IP-ju (tudi jaz imam statičnega že kar pomnim), v polju za kontakte sem imel prostor samo za 4 mesta,... V glavnem, če to ni dokaz, da je račun res moj, potem pa klinac.
Sem jim pa zadaj poslal še sporočilo (v tistem obrazcu kamor vstopiš s pin kodo, ki ti jo pošljejo) in jih prosil, naj mi razložijo, kako lahko kar tako nekdo vdira v hotmail accounte. Očitno je napaka pri njih

Sedaj moram počakati do 24 ur, da mi dajo odgovor.

Tole z google mailom in Messengerjem pa mi ni jasno zakaj se z enim kolegom ne moreva povezati. Kar nekaj vse skup.

Če ima še kdo kakšno idejo, le na plan z njo.
M&M

Blinder ::

on te ima blokiranega mogoče
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

M&M ::

Nima me blokiranega.

Prej sem imel messenger preh hotmaila, sedaj sem si ga naredil prek gmaila. ko sem mu poslal vabilo, ga ni dobil. Ga je poslal on meni, ga tudi jaz nisem dobil...
M&M

M&M ::

Kontakt s kolegom ki prej ni delal, je danes normalno vzpostavljen.

Sem pa dobil odgovor s Hotmaila - moje prošnje za odblokiranje računa niso odobrili.
@jurre: napisal si, da si večkrat dopolnjeval obrazec. Kje ga dopolnim in s čim si dopolnjeval. Kar sem vedel, sem tako napisal :(
M&M

jurre ::

kliknil sem tisti link, ki ga dobis po mailu in se prijavis s PINom, pa sem tam prisel nekje do obrazca. Cez par dni mi se tisti link sploh ni vec deloval, ker so imeli neke tezave spet..

M&M ::

Vse kar mi ponudi je tole:

"While in the account validation/password recovery process, many basic Windows live Solution Center functions will be unavailable. Please complete or cancel the recovery process. To exit the recovery process, click here."

Link je samo za exit.

Potem je spodaj pa še neki live forum, kjer je zapisano enako sporočilo kakor sem ga dobil tudi na email. Možnost je še reply na to sporočilo. Sem tik na tem, da jim dam reply in jim v tem sporočilu je*** vse po spisku in povem naj si nekam zatlačijo svoj je**** hotmail. Tako ali tako sem v zadnjem času večinoma hotmail uporabljal le še zaradi messengerja. Ostalo pošto sem večinoma prestavil na gmail.
M&M

jurre ::

ja, mislim da sem ta reply uporabil...

M&M ::

Tam jim lahko samo sporočilo pošljem....
M&M

jurre ::

ja sj, dopises pac zraven podatke..:) Kaj drugega ne mores.

M&M ::

Čuden tale hotmail,... Najprej vdori v accounte (očitno nisem edini). Računalnik imam precej zaščiten, tako da dvomim, da je kdo z mojga računalnika kaj "ukradel". Verjetno so ti vdori direkt v hotmail, potem pa nosilca računa obravnavajo kot kriminalca :(
M&M

jurre ::

Ja cudno tole, mi gre vedno bolj na zivce tale live. Jaz imam ravno tako OK zascito, firewall, nikol nobenih virusov.. tako da tudi ne vem kako bi do gesla prisli, na javnih lokacijah se nisem nikol vpisoval.
Njim potem kaj dokazat je pa tud misija nemogoce.. ne vem kako lahko sploh dokazes, ce ze nekaj letna prijava z istega IPja ni dovolj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23675331 (15972) tilinho20
»

SPAM E-mail z mojega računalnika

Oddelek: Omrežja in internet
8974 (707) M&M
»

MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
1018943 (6128) klemenSLO
»

vdor v hotmail

Oddelek: Pomoč in nasveti
61764 (1544) Ziga Dolhar
»

Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in Gmailom

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
329530 (7411) ABX

Več podobnih tem